448

Анонимен

преди 11 години

"На госпожата, която ми пращаше лук, всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам златни пръстени".Ако сме народ, а не ***, тоя трябва да бъде утрепан с камъни.

447

Анонимен

преди 11 години

За да се говори за чест у някого,трябва да е сигурно,че има поне няколко гънки в сивото вещство.За това лице е сигурно,че мозъкът му е гладък като ледена пързалка след заглаждане.Щом си отвори устата изрича поредната глупост.Но глупостта ,според Гален е болест по рождение и не подлежи на лечение.Да си го прибират задокеанските му господари и да го правят каквото искат!Стига се е гаврил с народа!

446

Анонимен

преди 11 години

For once inside awaking....

445

до 511

преди 11 години

Хапваш ли филиите, м? Гледай да не те види шефа, че ще ти клъцне заплатката, хаха

444

До 506

преди 11 години

Много си ербап в интернета, ама да беше и малко по-просветен... Какво е това "мозъчен ***", я да обясниш, и какви видове "***" съществуват? Ти например на кой вид принадлежиш или се имаш за по-така, от нормалните де, дето не са от "мозъчните" ...

443

Анонимен

преди 11 години

Ай стига с тия калашници, 3200 човека са това - ще се влеят екстра в зеленчукопроизводството на село!

442

ДА

преди 11 години

До- до 507-Да,ама гледам и ти не си регистриран,значи и ти ядеш филиите.

441

марко

преди 11 години

До С НАМИ БОГ Пазарите за нас са загубени след спирането на СИВ и Варшавският договор и освен това в момента плащаме на Русия за лицензи.А почти цялото производство е руски разработки.И освен това Русия не си дава пазарите.Това е то-капитализъм баце.

440

до 507

преди 11 години

Направи си сайт и сам си измисляй правилата! Сигурно и ти ядеш филии с мас, в работно време висиш по форумите, а после искаш заплата!

439

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ПУСНЕТЕ ЕДНА ПАРТИДА ОТ НАВИТЕ КАЛАШНИЦИ С ГРАНАТОМЕТИ ПРИ ТОВА !!! ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ ГИ ЛАПНАТ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ "НАРОДНАТА" АРМИЯ В СИРИЯ !!! НЕ ДА СЕ МЪЧАТ ХОРАТА С БЕЛГИИСКИ И АМЕРИКАНСКИ ПУШКИ ДЕТО БИЯТ САМО НА ТРИ КМ. ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА УДЪРНАТА СИЛА И СКОРОСТРЕЛНОСТ ??? А *** НЕ ДАВАТ ЦИОНИСТЧЕТАТА НАЛИ !!! ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ЛИКВИДИРАМЕ ЗАВОДА А ?!?

438

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg обвържете пускането на коментари с регистрация, а оставете гласуването да е свободно. Много шантава тактика сте избрали.

437

Анонимен

преди 11 години

Само мозъчен *** би карал работничка дато не си е получавала заплатата от месеци да си продава пръстените за да се изхранва.И за такъв *** само подобни мозъчни *** биха гласували.

436

Гогата

преди 11 години

Може ли такова БЕЗОБРАЗИЕ ??!!Тази жена се подиграва с наш Боко!!!Тя си има пръстена,но Боко си няма нито един !!!!Присмива се на Боко като му дава една филия с чубрица, като всички знаем,че Боко е всеки ден на по една филия с мас !!!Цвъ Цвъ веднага да я вкара на топло за нараняване на чувствата на ВОЖДА !!!

435

Една

преди 11 години

Злобичката така ви е налегнала, че не схващате, че е унизително да си пращаш лука и хлебеца на премиера и същевременно да си се окичил като елха със злато (най-малкото е проява на лош вкус и липса на достойнство). А това, че "госпожата" не чакала милостиня, а си искала заработеното, добре - ще си го вземе, ще хапне мръвка, но ако този завод няма клиенти, длъжен ли е да поддържа 3200 души персонал? Така че после какво прави "госпожата"?

434

до 496

преди 11 години

Ми яж си златото тогава, умник, страхотен съвет ти е дала баба ти, ходи си в дрипи и проси от държавата, ама иначе си имаш пръстени! Патетик!

433

!!!!!!

преди 11 години

Защо трябва да се регистрирам,за да гласувам!?Това откога е!

432

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ СЕТЕТЕ СЕ, ЧЕ ОСВЕМ ПРОДАЖНА ОЛИГАРХИЯ СТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СМЕ *** И НЕ ЗНАЕМЕ, ЧЕ УМИШЛЕНО УНИЩОЖАВАТЕ ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО НОСЕХА~ 5 000 000 000 лв.НА Г. ЗНАЕМ, ЧЕ НА НОВИТЕ ви ГОСПОДАРИ ИМ ТРЯБВАТ ПАЗАРИ А НЕ КОНКУРЕНТИ ! ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ СА ХОРАТА НА БГ. А НЕ ПРОСКУБАНИТЕ ЦИОНИСТКИ ОРЛИ ЗАД ОКЕАНА ! НЕ ОТКАЗВАЙТЕ ПОРЪЧКИТЕ НА ТРЕТИЯ СВЯТ ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА СИ ПРОДАВАТ *** ! КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ=ГРОБ

431

Анонимен

преди 11 години

По стар комунистически навик всеки чака онея горе (правителството) да му даде нещо. Искахте капитализъм - ето Ви. При капитализма държавата не управлява икономиката а само създава правилата по които икономиката се развива сама и следи за спазването им. Стига с тея комунистически разбирания. Колкото повече държавата се занимава с икономиката толкова по-лошо става и устройството на обществото отива повече към комунизъм.

430

Анонимен

преди 11 години

И да си дойдем на думата - ще им се плати толкова, колкото са изработили! Ама не, те свикнали да си пият кафетата и да си клатят краката по 8 часа на ден и после за заплати ей такива крокодилски усти отворили! Не случайно предприятието фалира, заради такива като тая нахалница с пръстените - да се махат, като нищо не са изработили, нищо не им се дължи!

429

belalov

преди 11 години

Бойко Борисов и чест?!? Смях! Той е готов да се откаже от баща си, от жена си, от партията си /БКП,НДСВ,ГЕРБ/, от съпартийците си, от миналото си, само и само да оцелее!