50

Анонимен

преди 11 години

няма да има виновни всичко е парлама българиноо да живее Герб и БКП

49

Анонимен

преди 11 години

Еее нищо ново. Гастрол като за последно. Гледали сме го и преди. Всички са ученици на едно и също време, не един и същ живот. Не можем да им се сърдим. В умрялата ни татковина останахме само тупани. Едните крадат, другите ги е яд че не могат. Сори ако някой се е засегнал. Ама и да се е засегнал, това не променя фактите. Догодина ще врътнем колелото и после пак постарому. Има и надежда. Нацията се стопява, което значи че един ден водевилчето може и да приключи. До тогава юруш на заменките:)

48

Равда

преди 11 години

Брат ми работи на този обект и снощи ми каза че хора на Цветан Цветанов са взели парцелате герберасите са най честни и почтени нали затова дойдоха на власт

47

АНОНИМЕН

преди 11 години

Защо ли си мълчи Румен Петков за заменките и горите??? На него море и плаж не му трябва ,защото вече си има приятели на Галев плаж.

46

Анонимен

преди 11 години

и от кога Бойко нарежда на прокуратурата - това не беше ли преди трета независима власт?

45

Tedd Todoroff

преди 11 години

Признайте, че каквито са едните, такива са и другите. Аз бих бил доволен, ако и ГЕРБ, и БСП, а и която и да било партия от същестуващите, не намерят място на политическата сцена след няколко месеца! Точка! (:

44

до 44

преди 11 години

И къде праща за проверка прокуратурата, пак в същите тези разследващи органи. Когато се образува проверка там и има данни за престъпление да се праща до прокуратурата, а не предварително, това е малката разлика, с която не могат да свикнат тези.

43

социалист

преди 11 години

Аз не мога да си кривя душата - трябва най-после да се спрат тези безобразия! Прокуратурата да разследва и да се накажат виновниците. Аз никога не съм имал облаги от която и да е власт. Затова съм твърдо ЗА тези проверки. Успех на прокуратурата!

42

Dalgia1975

преди 11 години

До mlad_realist92 : Е как какво, я Хан Крум ще е писал противоконституационни закони в разрез с тези на ЕС, я Симеон Велики незаконно ще е завзел територии и сега трябва да връща земя с натрупани лихви и неустойкиПЪЛЕН ТА.АК СМЕ И ТУЙ ТО:(

41

цензурата

преди 11 години

цирка продължава,артистите на манежа се увеличават,за да замажат лошите акробатически номера на миро-шамана и неговата заместничка.На гладния народ трябват зрелища инак много вой издават по форумите пускайте хеликоптерите над морето и журналята да снимат целия цирк....

40

Анонимен

преди 11 години

Много не ми дреме като направиш 90 човека парламент без имунитет и един съд от 20съдии със имунитет може и да излезе нещо.

39

Анонимен

преди 11 години

Иван Костов е виновен!

38

Тман

преди 11 години

хайде някой да напише нещо за хотела на брата на Станишев, които излезе на пясъка на Камчия!!!

37

до 29

преди 11 години

Прокуратурата може да започне проверка или да възбуди такава - по сигнал - конкретно в случая сигнала е на ББ. Само че е малко късно - то вече засмърдя, ама те пък изборите са близо. Не че е достатъчно - спим всичките, вместо да сме по площадите и тази милата дето подписвала всичко дето и занесат да е обесена на паметника пред НДК от разгневената тълпа ние си баем по форумите...

36

Пурко

преди 11 години

За електората данък лихва и по-висок акциз на горивата. За Герберите атрктивни парцели на безценица. За всичко е виновен Станишев :)))))))))))

35

Анонимен

преди 11 години

До 41 Какво общо имат червените с конкретния случай или само това си знаете.

34

Анонимен

преди 11 години

Ех този Станишев пак той е виновен,за всичко той е виновен и ще бъде, след 100 години пак той ще е виновен, след 200 години пак той.Благополучието ще е заслуга на господаря Борисов

33

edin

преди 11 години

не познавам по-ограничени същества от герберите

32

Анонимен

преди 11 години

Изпратил писмо, но Бойко Найденов го изпревари. ;)

31

Анонимен

преди 11 години

До ТманТочно там е проблема, защо да правят проверка,след като може да се извърши същата тази проверка от много други органи и резултатите от нея да се предадат на прокуратурата за образуване на дело.