14

Анонимен

преди 11 години

"ловът трябва да се забрани напълно. това е варварска дисциплина,"Я още едно нещастно прасе... Скъпи ми прасчо, значи е по-добре да отглеждаш някои Прасчо , да си го храниш, да си го наречеш и примерно Гошко/Цвъцко и.т.н и като дойде една специфична дата да го гониш из двора с нож в ръка? Ти си извратен *** бе! Хаха! Жалки мръвкарчета които ходят само до супер-а за пържолки!

13

Анонимен

преди 11 години

скоро един *** от несебър се хвалеше,че свалил две Червеногуши гъски.явно трябва по добър закон за защита на застрашените видове,както и забранени за лов територии.

12

Анонимен

преди 11 години

Ха! В цялото беззаконие царящо наоколо, гъската ви е най-малкия проблем. Но е достатъчно показателно за съдебните мафиоти и милицЮнерската банда! Сега ще ви кажат че гъската се е самоубила а те са й правили изкуствено дишане с двуцевката и как законодателството било виновно... и ще си вземат коледно-новогодишните бонуси! :DИ по-лошо ще става... :DDD

11

СТАШНИКОВ

преди 11 години

Кой сигнал е по-чист?Когато кучето върти опашка или човека когато върти опашка?

10

16

преди 11 години

а ти си горчив ***.

9

Анонимен

преди 11 години

Защитените видове са по-вкусни.

8

Преживяно

преди 11 години

До Зигмунд ФройдПреди години имах колега - ловец. Доста години ходеше на лов, стреляше по фазани и зайци, даже показваше снимки, но веднъжведнъж...Веднъж се върна от Габровския Балкан. Беше отстрелял сърна. Разказа, че отишъл до още живото животно и видял сърната да плаче...Продаде си пушката, прекрати ловуването и много пъти разказваше във фирмата за това. После аз напуснах, но никога няма да забравя разказа му. Сигурен съм - и той.

7

стоянов

преди 11 години

До Депутат-Прав си депутате-прав си-но това си е Българията-що за дива страна е- аааа....?

6

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Ловците са *** с големи шкембета и жените им не им пускат!

5

стоянов

преди 11 години

Тези които стрелят по защитени животни трябва им лют закон-но като се има в предвид какви закони има в БЪЛГАРИЯ-то хора убиват и не получават присъди а камоли за птици! Ха-сега да го видим ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР-дали само локуми големи разтягаше?

4

Анонимен

преди 11 години

Огладня народа при ГЕРБ

3

Фройд

преди 11 години

Какъв *** трябва да си, че да стреляш по едно красиво, беззащитно и безобидно животно...

2

ЯСЕН

преди 11 години

ЕДНАКВО МРАЗЯ БРАКОНИЕРИ И *** !!!

1

Депутат

преди 11 години

Ловът трябва да бъде И З К О Р Е Н Е Н. А ловците - с по 100000 лева глоба. Който не може да плати - принудителен труд в полза на държавата на същата стойност.