214

до 257

преди 11 години

Защо "Господ да накаже крадливите Гербаджии"?Да не те е страх да не те накаже и теб,ако го напишеш-Нека Господ накаже крадливите-или другите крадливи са от нашите?

213

Анонимен

преди 11 години

Май ги е бил тия двамата директори в кабинета.Обама и той каза да внимаваме, че имал черен колан.

212

Анонимен

преди 11 години

Аз искам от дядо Коледа,като се събудя всички от Герб да са в затвора и всички пари които са откраднати да бъдат раздадени по равно на хората.

211

Анонимен

преди 11 години

И германският посланик Матиас ви го каза,герберчета-Мафията управлява чрез медиите.А също така- От три години съм тук и ви се чудя,защо сте толкова търпеливи.

210

ВВВ

преди 11 години

БЪЛГАРИНО ИЗРИТАЙ ЧУМАТА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ

209

Анонимен

преди 11 години

Това е направо смешно - "Намеса на премиера осигурява плащане на 1 млн. лв. от Кинтекс за ВМЗ"Защо не се намеси преди и въобще нямаше да има стачка.Тоя да не държи парите в чекмеджето на бюрото си?Направо Бойко-мухобойко, създава проблеми които после уж решава сам.

208

Анонимен

преди 11 години

Идва Коледа!Господ да накаже крадливите Гербаджии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

207

Анонимен

преди 11 години

През комунизма- работиш, работиш, купиш палто, работиш, работиш купиш килимА сега - работиш, работиш, продадеш палто, работиш, работиш продадеш килим

206

Анонимен

преди 11 години

Недейте да пищите,ГЕРБ вкарва без вазелин!

205

Анонимен

преди 11 години

Едно време в приватизираният от Мултигруп стъкларския завод в гр. Белослав плащаха заплатите на работниците с чаши и пепелници пък на тия в гр. Сопот да им дадат нещо от продукцията.

204

до 246

преди 11 години

Ти пишеш едно и също под всички статии!

203

до249

преди 11 години

Че ти или аз ще го вземем?Айде по-реалистично да гледаме на далаверите и техните извършители

202

Анонимен

преди 11 години

Кво пищите Бе!Кво пищите!Ето ГЕРБ взеха Несебърското пристанище за 35 години, а вие плачете повече,дано НЕКОЙ да ви чуе!!!!!!!!!!!

201

Национализация

преди 11 години

От достоверен източник разбрах, че наскоро Тиквата е отпразнувал на Халкидики 2рия си милиард(най-вероятно евро).Някаква част от бизнеса си БОКО делял и намазвал с Първанов. Така, че червени мишки ***, какво ми се делите на ГРОБ и БСП, като сте едни и същи жалки крадци, а хората наивни останаха само със смачканото си мислене !!

200

до 244

преди 11 години

не е подмазване-дразнене е!

199

Анонимен

преди 11 години

Работещите и семействата им ще ли да получат храна от Червен кръст, докъде я докарахме, наистина сме в бедствено положение....

198

somebody

преди 11 години

немога да разбера защо последната седмица когато отворя дбес.бг и горе в ляво винаги бойко, някакъв вид подмазване ли е.

197

Анонимен

преди 11 години

Пишете ми минуси,пищете!Като дойде Станишев на власт пак ще эсте гладни,но ще учите турски

196

от бивш ВПК

преди 11 години

Ако имам власт Костов и Румен Петков ще ги затворя да чукат камъни до живот.Костов подари с приватизирането на ВПК милиони лв и разби човешки съдби.БЕТА Ч.Бряг е собственост на Мирчо *** закрилян и окрилян в момента от Р.Петков с останали 150 работника който в момента рушат цехове и каквото може се продава.Това безобразие е вече 20г.Не плюите по Бойко той поне е наредил да се даде по някой лев ,а на нас при унищожаването на завода ни,пари ,ни ,стаж та даже и документи за стаж няма.

195

Хей Хора

преди 11 години

Целият град Сопот трябва да се вдигне на граждански протест и да защити тези отговорни и дисциплинарини производители на ОРЪЖИЕ!!!Позор, позор, позор за държавата България!Как е възможно най-добрите в света производители на оръжия - да се оставят гладни, бедни, нещастни....Ей, български управляващи - кога ще се промените, и сегашни, и предишни - като налапвате кокала - да мислите и за народа малко, не само за себе си.