17

БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ !

преди 11 години

Тикви, Съсели, Сополи, Криви джуки... няма спасение за България !

16

муткуров

преди 11 години

До до Марк: баракуда или хиена е ?

15

П.Петров

преди 11 години

Малко е досадна Кунева с това, че е на всяко гърне мерудия, но лекарите са в правото си.Не и вярвам! С цел да спечели точки за изборите казва само това, което избирателите искат да чуят и е въпрос на време да се докаже, че ще води политиката на фурнаджийската лопата, според изгодата.Правилния избор е на последователни политици, чиито думи съответстват на делата, а делата съответстват на идеологията, която изповядват.Каква идеология изповядва Кунева според вас?

14

до Марк

преди 11 години

Моля ви, не обиждайте скубара, говорим за баракуда.

13

муткуров

преди 11 години

и тая проклетия-*** иска да е на масата ...с баницата

12

Анонимен

преди 11 години

Кунева и нейната партия всъщност не инициират нищо. Това, което правят е да чакат да видят какво ще стане и да "яхнат" събитията, както в случая с БЛС. Г-жо Кунева, ялова сте.

11

Анонимен

преди 11 години

А ти с такова здраве ще ни залееш,че направо няма се отървем от здраве.Само да те изберем.Я сега кажи какви заплати ще ни дадеш,за да знаем дали да гласуваме за теб.Твоят бивш съпартиец Бойко ни обещаваше европейски заплати и пенсии.Както виждаш вече дори ги задминахме европейците и по заплати и по пенсии.И сега въпроса ми е към електората:Има ли някой който още и вярва на тази празнодумка или историята ще се повтори за нови четири години.

10

анонимен

преди 11 години

Какъв победоносен поглед е извадила Пръмовица!Всичко знае и като я изберем шъ ни оправи!

9

Анонимен

преди 11 години

Кажи си Кунке какви ги дробите в Трилатералната комисия заедно с Пешо коня и Цветелинка и за колко сребърника продаваш страната ни!

8

Анонимен

преди 11 години

На тая госпожа Пръмова от къде хрумна и тя партия да прави, но по-интересното е кой и повярва и кой я поддържа - огледайте се и сами ще прецените. Развява се достатъчно из царски партии и къде ли не и сега "горката" лидерка и се прищяло да е. Прекалено е лапала от обществената софра и за това никой не и вярва на брътвежите.

7

циганин

преди 11 години

Давай Миглена мачакай гербаджииската *** ние *** сме с теб ако ни дадеш по 20лв за изборите

6

Анонимен

преди 11 години

Не ни интересува какво е казала или направила трилатералната ***. Само не ми я изкарвайте обществено отговорна!

5

Иван

преди 11 години

Мдааа - Пръмова и компания биха подкрепили всеки който е против управляващите които и да са те - въпроса е как да се покачат на клона - трудно но не е непостижимо - все пак сме на тоз хал заради неразумни гласоподаватели.Докато си мислим че държавата е длъжна да ни дундурка от раждането до смъртта -така ще е.Докато млади хора са готови да вигитират с 3-5 лв от мама или баба но да не работят - няма да има промяна.

4

Анонимен

преди 11 години

се едно някой я е ударил с лопата в главата

3

Йо-йо

преди 11 години

С тая сбирщина и полипатия дето се върти покрай нея ще открадне само на Тиквата к....

2

Анонимен

преди 11 години

ех, Кунке Кунке нямаш срама и достойнство да ни освободиш от твоето присъствие

1

Пръмова

преди 11 години

Правителството на Борисов краде, искам и аз.