12

Анонимен

преди 11 години

До анализаторСъгласен съм, но все пак всеки народ си заслужава управниците които си е избрал.

11

Анонимен

преди 11 години

Само така, трябва да им скръцнев със зъби на макетата. Нека да продължават с тази политика и ще видят ЕС през крив макарон.

10

анализатор

преди 11 години

България няма полезен ход , защото блокирането на Македония за ЕС е целта на Сърбия и управляващата върхушка в Скопие . Сърбите искат да влезат по-напред от Македония или заедно за да могат да упражняват диктата си , а местната клика на Груевски изпълнява , защото освен , че са агенти на Сърбия това им изнася да крадат милиони безконтролно. Ако обаче подкрепим Скопие за ЕС те ще ни се изплюят в лицето още на другия ден , все пак по- добре да бием кучето отколкото да се оставим да ни хапе !

9

Анонимен

преди 11 години

Македония може да се присъедини в ЕС по следният начин:Доброволно присъединяване към Майка България(без албанско населените територии),смяна на всички тескерета на гражданите с БГ документи, назначаване на областен управител в Охрид, отпадане на Македонския флаг.

8

Гошо Тъпото

преди 11 години

Македонците да не им...пука.Аз ще ги...присъединя към Кривунделово,независимо от кусурите които имат.За мен е...гордост да се присъединят към...мен потомците на Александър Велики,Чингис Хан,Рамзес Втори,Ахил,Винету,Ташунка Витко и още много други...древни,известни македонци.

7

Анонимен

преди 11 години

Сръбските *** които управляват Македония ги вършат мръсотиите ! Ето я ОТКРОВЕНАТА истина написана не от българин, грък или сърбин а от французин: macedonian.free.bg

6

Анонимен

преди 11 години

Никакъв ЕС за макетата докато плюят България и ни крадат историята !Тази сърбоманска управляваща пасмина в Скопие е вредна, колкото чума за македонците.

5

Ха ха хаааа

преди 11 години

С тази политика скопие защото държава македония няма, няма и да има ще влезе само през албания в европа

4

Анонимен

преди 11 години

Комисарят по разширяването Щефан Фюле ни играе ку*рвенски номер.

3

Аз

преди 11 години

Браво, точно така трябва да се действа с географската област. И понеже сега ще почнат да ни хулят е добре да прекъснем дипломатическите отношения с тях и да вкараме визов режим. Крайно време е да ударим силно по масата за да ни чуят комшиите позволяващи си да плюят против България и крадящи историята ни. Догодина отново не трябва да даваме дата.

2

Като в Осло!

преди 11 години

Пожарникарят: Айде, стига с тая Македония, че ми се доспа. Като в Осло!

1

ЯСЕН

преди 11 години

Македония нокога няма да влезе с тези техни политици ,които се мислят за богове!!!Който иска да е в ЕС. да кандидатства за зелена карта в България !!!