8

do Факт

преди 11 години

От Европа не искаха Марковска ... Плевнелиев постъпи нео4аквано мъжки, но това вие 4ервените селяни - комунисти няма как да го оцените.

7

Тъп, по-тъп, най-тъп

преди 11 години

Приза за най *** гербаджия твърдо е за Цвъки. Много си *** тоя плондер. даже и 100-те по-завъртяни думи дето пеее като развалена грмофонна плоча, и шаманските жестове, на които са го обучили пиарите не могат да му помогнат. Много са зле тия от ГЕРБ. Все *** до един

6

4

преди 11 години

Цвъ -- ми то и твойта длъжност е протоколна -- само регистрираш увеличение на престъпността... Протоколно е също Народното Събрание, съдебната власт и демокрацията като цяла, според теб. А скоро и ти ще си в протокола -- след изборите догодина... Само тиквата те бие по простотия!

5

Факт

преди 11 години

Нищо вярно!Марковска не е подавала оставка, а каза, че излиза в пенсия. Но и с излизането в пенсия, тя си остава законно избран член на Конституционния съд. ГЕРБ и президента на ГЕРБ нарушиха Конституцията, а сега се опитват чрез лъжа да замажат положението, но не става.

4

психиатър

преди 11 години

Цвъки, ти си долен интригант и комплексар. Твоето е вече болестно състояние, вземи спешни мерки. На разположение съм в Карлуково.

3

Анонимен

преди 11 години

Не съм чел статията. Вижте лицето на нашето вице. Министър на МВР. Направо е безбожно зъл.

2

Анонимен

преди 11 години

Е тая снимка-''Цветанов - гинеколог'' ми е любима:)))

1

възмутен

преди 11 години

Тези от ГЕРБ вече са извън контрол! Срам за държавата! Пълен резил! Вече открито афишират едноличната си власт, прегазвайки закони, конституция и елементарни човешки права на всички и всичко!