31

V

преди 11 години

Да имаш деца не е задължително, щом не могат да си го позволят - да не правят. Едва ли 15 лв. отгоре на месец ще се отразят чувствително... Освен това - каква е логиката изобщо да се получават пари, когато жената е в майчинство?

30

Анонимен

преди 11 години

Те нали сега ще си нацъкат бонусите.

29

Анонимен

преди 11 години

БИВШИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ,ЖЕЛЕВ,П.СТОЯНОВ,Г.ПАРВАНОВ,ВЗИМАТ ПО 30 000 ЛВ ПОЖИЗНЕНО НА МЕСЕЦ ДЪРЖАВНА ПАРА,ТОВА ПРАВИ ПО 360 000 НА КАЛПАК,ЗА ТЕЗИ ТРИ БИРНИКА НИЕ ОТДЕЛЯМЕ ПО 1080000ЛВ,А КОЛКО ДАВАМЕ ЗА ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ ? ОТ КАКЪВ *** ЩЕ ДАВАМЕ СУБСИДИИ? НАЛИ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ ? ПОСЛЕ НЯМАЛО ПАРИ ,ЗА ПРОСТИЯ ПАРИ НЯМА,БЪЛГАРИТЕ КАТО ВИДЯТ 5 ЛЕВА В ПОВЕЧЕ И ЗАПОЧВАТ ДА СЕ НАДУВАТ

28

Анонимен

преди 11 години

Всеки български гражданин цял живот се осигурява за всички осигурителни случай, един от които са детските,помощите при раждане. Парите са на осигурените лица а не паднали от небето, или взети от други данъци,такси,акцизи. Те не са държавни, а лични пари.

27

майка

преди 11 години

Браво на майките. Жалко незнаех ,че ще протестират щях да се присъединя към тях. За съжаление знам, че от това полза няма, но бих желала да изразя гражданската си позиция.Не бих гласувала за хора, който несмятат детето ми за личност и не зачитат правото му на достоен живот.

26

онбашията

преди 11 години

кой каза че *** били неграмотни - грамтни са, че и компютър ползват, съдейки по коментарите.

25

вас

преди 11 години

ОСТАВКА ЗА ХУНТАТА ГЕРБ ЧУМАТА НА БЪЛГАРИЯ

24

Анонимен

преди 11 години

Основни приоритети на едно управление трябва да са здравеопазване, образование, трайна трудова заетост и подпомагане на младите семейства да си стъпят на краката. Нищо от изброените не се прави даже напротив. Тогава какво правим господа управляващи?!?! Трябва да ви изринем и да не ви стъпи крака в политиката повече.

23

Анонимен

преди 11 години

Много се дразня, като започнат да афишират с цифри - 1 милиард за това, 80 милиона за онова.Постоянно ни пробутват някакви цифри и се оправдават. Не е работа на хората да правят сметки и равносметки. Като не могат да се справят със задълженията си, да отстъпят на по-умни и по-добронамерени.

22

Анонимен

преди 11 години

До възмутенПрав си,гавра е!Но вината е на твоите червени *** които през 1989 г. изнесоха над 7 млрд. от пенсионния фонд на България.С тези пари си направиха червени милионери които се гаврят с вас сега.Да,и тези които са на власт сега на са кой знае колко стока но поне правят нещо за стабилизирането.А ти продължавай да гласуваш за червените *** ограбили България.

21

неразбиращ

преди 11 години

Нямам нищо потив да се увеличат обезщетенията за отглеждане на малко дете. Питам само, на кои деца трябва да се увеличат възнагражденията? На тези, чиито родители са отговорни и не си позволяват повече от 1-2 деца, или на тези родители, които са превърнали отглеждането на деца в средство за съществуване? Защо трябва да се отпускат детски за четвърто, пето и повече деца? Тези, които имат по 8-10 деца, дали ги имат щото много обичат децата? Щом искат много деца, да намерят начин да си ги гледат!

20

Ани

преди 11 години

Много важно, че няма да ги вдигат. Да хрантутим повече *** от колкото българчета, не е честно! Аз съм майка на две деца и с мъжът ми работим и се осигуряваме на реалните си доходи, което моментално пречи да получаваме детски надбавки. И сега се чудя, каква полза имам от това- абсолютно никаква, дори пенсия нормална няма да имам, освен ако не си вкарам и допълнителни осигуряване. Вярно, децата са си мои и никой не е длъжен да ми ги храни, но защо пък за едни може, а за други не?!

19

ред

преди 11 години

ХУНТАТА ОТ ГЕРБ ИЗОБЩО НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА МАЙКИТЕ БЕЗРАБОТНИТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ И БЕДНИТЕ СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА ТАЗИ ЧУМА Е КРЪГЛА НУЛА

18

Българин

преди 11 години

Долу ГЕРБЕРАСТИТЕ, водещи геноцид срещу българските майки и деца ! Срам, Дянков, СРАМ ! Позор, Борисов, ПОЗОР !

17

Анонимен

преди 11 години

РАН ЪТ В ДЕЙСТВИЕ

16

Анонимен

преди 11 години

АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ,ДА ГЛАСУВАТ ***,АЗ НЯМА ДА ОПРИЛИЧА СЕБЕ СИ ВЪВ НЯКОЯ КРАДЛИВА МУТРА,ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

15

Анонимен

преди 11 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЦЕЛЯТ ЗАТРИВАНЕ НА НАЦИЯТА...ТОВА Е ...НАШАТА ЗАДАЧА КАТО НАРОД Е ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ СМЕ МЪРТВИ .....

14

Чиновник

преди 11 години

До АнгелА какво ще стане СЛЕД изборите? Нито ще цъфнете, нито ще вържете. Просто ще ругаете по други партии, но ще сте същите ***.

13

Ангел

преди 11 години

ГЕРБ СЕ ГАВРИ С НАРОДА 4 ГОДИНИ НО НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМАТ ПЪЛЕН КРАХ

12

Анонимен

преди 11 години

Правилно протестират българските майките. Но за мангуните с по десет мангуна нищо да не се дава.