41

Гневен

преди 11 години

Докато на една майка е простено да не вижда истината за сина си, не разбирам позицията на глупаците дето не мислят какво защитават с простотията си.Чак когато мечката заиграе в къщите им се сещат,че никой нищо не е направил да ги защити.

40

Анонимен

преди 11 години

Да осъдят България и за всички бедни невинни душички по затворите. Попитайте майките им - не са изнасилвачи, крадци и убиици - просто така им се е случило и лежат абсолютно невинни.

39

Анонимен

преди 11 години

А когато гърмяха гранатометите всички одобрявахте!Сърбайте си чорбата сега.

38

Акъл море

преди 11 години

До всички за които ББ е кумир: Тиквата ви си отива! Проблемът му не сте вие,нито загубата на власт,а как да спаси кожата! Ще видим колко от вас ще са с него докрая!

37

Who is next? Why?

преди 11 години

ЕС и особено Холандия носи Отговорност за РБългария, защото Вие ни приехте в ЕС, а не Ние Вас. Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Правото на "Свобода на Словото" е над Всичко - защото това е Началото и след това идва Действието, а след него Резултатът.Гражданите Управляват чрез своите политици, а не Обратно! Следователно за да е Вярно това твърдение, трябва да има Обратна Връзка и Проверка - Задължително над политициТЕ трябва да има Пълен, Постоянен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите - в противен случай Демокрацията е БезсмисленНа! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

36

mmm

преди 11 години

Когато никой от вас не познава що за боклуг,бе този не пишете глупости.Той си заслужи участта.

35

Лелееее

преди 11 години

Присъдата на Европейския съд по правата на човека в Страсбург, който осъди България за нарушаване на правото на живот на Тодор Димов-Чакъра...............Това е страшно,значи Борисов може да убие всеки Български гражданин срещу 50 000 глоба

34

Who is next? Why?

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Правото се съдържа в Силата.Навикът и Обичаят имат Силата на Закон.Най-висшето право често е най-висше Зло.Провинило се кучето, а Наказват свинята.Съдебното решение се Приема за Истина.Конституцията ни казва, че имаме Много права, а Наказателния кодекс - че не можем да ги Използваме.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се Срамува, че е откраднал, а политикЪТ, че са го Хванали.Затворите и наказанията Не Могат да Превъзпитават,но Страхът от тях държи в подчинение тия които не попадат в категорията Недосегаеми.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо-и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

33

Анонимен

преди 11 години

тук доста *** смятат че да да държиш автомат вкъщи е нещо нормално

32

Анонимен

преди 11 години

Когато срещу един обикновен селски бандит изпращаш повече от 66000021 души полицаи тна обикновения гражданин идва наум, че вероятно този е знаел нещо важно. Така бързо се самоуби и свидетелят в Перник, така бързо и неочаквано се помина и Мишо Бирата. Сигурно има и други по-неизвестни покойници, поминали се така внезапно.

31

До №18

преди 11 години

Поне 61 полицая трябват и гранатомет. Имал е Чакъра 2 пълнителя с по 30 патрона. Ако на 100% ги е вкарал в целта, поне един да остане да гръмне с гранатомета:)Иначе и един пожарникар от ГЗ можеше да се справи. Да хвърли 2 димки със сълзотворен газ и Чакъра щеше да излезе.

30

Петър

преди 11 години

Бойко-***.

29

Анонимен

преди 11 години

Айде да не се лъжем,премиерът ни може да е всякъкъв/***,бандит и т.н./но тогава само той имаше смелоста да вземе такова решение щото полицията се чудеше кво да прави с тоя дето стреля по нея,а знаем какво става по света в тоя случай .Май тогава повечето му се радваха на Борисов!

28

xxl

преди 11 години

Едно време този опасен престъпник да го е арестувал кварталния сам.Сега са едни демокрации и едни полиции!

27

Анонимен

преди 11 години

Когато срещу един обикновен селски бандит изпращаш повече от 6609 души полицаи тна обикновения гражданин идва наум, че вероятно този е знаел нещо важно. Така бързо се самоуби и свидетелят в Перник, така бързо и неочаквано се помина и Мишо Бирата. Сигурно има и други по-неизвестни покойници, поминали се така внезапно.

26

Who is next? Why?

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

25

недоволен

преди 11 години

И с какво са по-различни тези от фабриката за убийства и нашата полиция начело с Борисов тогава през 2003 г. Аз не виждам особена разлика, едните убиват и другите също, бандитска държава. Аз не съм съгласен да се плащат от бюджета тези 50 000 евро заради некадърността на Борисов, да ги плати той. И да се приеме закон, когато България бива осъждана за безотговорни деяния на нашите институции, да плащат съответните виновни лице или лица, какво е виновен народът да страда заради тези некадърници.

24

Анонимен

преди 11 години

agenti bivshi ot darjavna sigyrnost koib da gi ochisto,osven naroda mai otarva shansa otdavna .

23

Анонимен

преди 11 години

Когато срещу един обикновен селски бандит изпращаш повече от 1200 души полицаи тна обикновения гражданин идва наум, че вероятно този е знаел нещо важно. Така бързо се самоуби и свидетелят в Перник, така бързо и неочаквано се помина и Мишо Бирата. Сигурно има и други по-неизвестни покойници, поминали се така внезапно.

22

Бай Ганьо

преди 11 години

Тази същата майка май забрави зе родния и син стреля и по нея когато тя отиваше да го оговаря да се предаде.Европейския съд защо не гледа какви смешни пресъди дават нашето правосъдие за убиства,изнасилване,грабежи ако е в някоя европейска държава от пандиза няма да излезат.Тук правилно правосъдие полочават когато се думнат или ги думнат пък и да се задушат при арест.Сега е ред и на заека да пуснат дето уби Елеонора,министър Цонев и той ще съди е това е новото точене на държавата защото няма з-и