86

Т.Дончева

преди 11 години

Зор да има референдум , а сега олеле майко. Казвах ви, че Станишко е куха лейка ама не ми вярвате. Сега като извадят всички фалшиви договори и кражби на Станишко свят ще му се завие.След това загуба на изборите.

85

росен кръстев

преди 11 години

Трябва да се направи референдум за броя на депутатите в парламента.Там в момента изтичат милиони!

84

наивен

преди 11 години

Герп си направи егати и САМО*еБАЧКАТА с този референдум. От тук нататък народа си знае, че народния, техния си референдум за Белене е прецакан от ГЕРП. Настоящият въпрос, гласуван от ГЕРП вече си е само техен, на ГЕРП и е обречен, така ще оберат всичките негативи и последствия, които ще резултират на изборите.

83

vanko

преди 11 години

РЕФЕРЕНДУМ1.ДА СЕ НАМАЛИ ЛИ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ С 50 % ?

82

Анонимен

преди 11 години

До социолог, на 27/ми януари посмъртно няма да се явят 60% пред урните и референдумът ще е невалиден, независимо за какво гласуват хората!

81

Анонимен

преди 11 години

До 61: Ти можеш да "искаш" и айфеловата кула да е твая собственост, но не можеш да я платиш !

80

ПАТРИОТ

преди 11 години

Какво стана с въпроса за излизането ни от нато гербероид безроден?

79

И ДИМ ДА ВИ НЯМА

преди 11 години

Ееех ***, ние близо 800,000 НАРОД се подписахме и искахме референдум конкретно ЗА Белене, вие гейберастете ни ОКРАДОХТЕ и се подиграхте с нас ..... сега си го организирайте, гласувайте и си носете пълната отговорност за всичко.Нашият референдум ще бъде догодина на изборите и ще ви кажем..... И ДИМ ДА ВИ НЯМА

78

Анонимен

преди 11 години

Otgovora e NE. Nie ne mojem da postroim edin zavod za otpadaci shte stroim AEC.Kato se ima predvid kolko sa nekadarni stroitelite po dobre NE.Edno pokolenie veche mizerstva s pensii ot 150 lv. niamam namerenie da sam ot vtoroto s 180 lv. pensia ,zaradi niakakva si centrala .

77

Анонимен

преди 11 години

Аз знам едно нещо, щом Германия се отказва от нещо значи то е ненадеждно, опасно и неефетивно

76

Анонимен

преди 11 години

Te продадоха България те направиха Българите Роби в собствената си държавате направиха Българите слуги за жълти стотинки по Европате Обрекоха Българският народ на мизерия и гладвсички тия,който управляват от 89 та насам без значение от коя партияразбира се и с помощ от вънка....и добре се справихасега от България не остана нищо хората се бедни нещастни,отчаяни,не раждат децаслед време ще сме само територия...колко жалко но факт

75

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене трябва единствено на БСП на които са обещани едни комисионни! Българя ще фалира от този проект, но социалистите имат опит как да печелят от фалитите в България!

74

Темид

преди 11 години

Парламентът извърши кражба на държавна властcross.bg/1335005

73

???

преди 11 години

Я ,па не моем да разбѐрем,ако речем "да",ми....,че то нищо не значи,оти не е уточнено,кога почваме да я стро̀им тая ядрена централа.Поне да се беха поуточнили малко,да речем...-след 200/двеста го̀дин.....???

72

до 62

преди 11 години

*** гербалък,ЗАЩО да продаваме-това е за нас- ЗАЩОТО-КОЗЛОДУЙ бавно се закрива,остава само 6 блок,8 ми блок ще стане СЛЕД БЕЛЕНЕ МНОГО,ТЕЦовете са с РУСКИ ***,и те са пътници-КЪДЕ в света има ТЕЦОВЕ и то на въглища?АЙДЕ МИСЛЕТЕ ВЕ ТИКВЕНИЦИ!

71

Анонимен

преди 11 години

До вас, България трябва да има заводи за автомобили или други експотрно продаваеми производства, а не ток, който може да се изнася максимум на 300-400 километра и за когото няма никакъв пазар в региона!! АЕЦ Белене ще е новият Кремиковци на България! Един мастодон работещ на загуба и ненужен за икономиката!

70

Анонимен

преди 11 години

74 българино кач пара ще инсестираш в новата централа , не разбрали най-сетне че всико на този свят става с пари

69

Анонимен

преди 11 години

До 63: Защо толкова бързо зарязваш твоята "НАДЕЖДА" АЕЦ Козлодуй !? ...тя не те ли направи богат ?

68

аз

преди 11 години

няма как да не са знаели - знаели са ,че пренасят "нещо" ,което на всичкото отгоре е било в тайници на куфарите им. Ако не са били в тайници а просто в плик до дънките ( например) - както и да е , ама да слагаш хапчета в тайници - няма как да минеш с номера - ама аз не знаех.

67

Анонимен

преди 11 години

61 какво имаш в предвид като казваш наша сожственост, на мен и теб ли , стига с това другарско наше и ваше ,нищо освен това което имаш с нотаиален акт не е твое.