7

Анонимен

преди 11 години

Да, тризначките ги вкараха, понеже това шоу е сравнително интелектуално, а народът иска да гледа чалга, понеже голяма част от народа е чалга. Та така изравниха малко нещата, понеже след Бони чалгарското понамаля здраво. нямам предвид музиката, а манталитета.

6

Ташкен

преди 11 години

Гаси ВИП брадъра! По-скоро *** Брадър! Най-слабия сезон до момента за мен.

5

Анонимен

преди 11 години

И точно когато си помислихме, че простотията стигна до своите пределни възможности се оказа, че не е така. От Нова избиха рибата с тези "ВИП персони". Тризначките, моля ви се, били ВИП! Изобщо не бих се досетил. МОже би единствено щастлива от тяхното влизане ще е Златка. В къщата ситуираха не една, а цели три по-неграмотни и *** от нея персони. Цирк!

4

Анонимен

преди 11 години

Патрашкова не заслужаваше да е вътре, а кой я набеди, че била интелигентна. Пълен смях, ама нали е в жълт вестник, та трябва да й се подмазваме. Ники не е стока, ама е по-интересен от Юлиан, който ако не беше кадър на Нова телевизия, отдавна да му скроят шапка и на него. Понеже всеки е наясно, че не ни се пуска всичко. Багата и Фънки са интересни, но Фънки прекали и той с Къци, което не му прави чест. Иначе прави шоу. От всичките вътре, Орлин най-става, дано издържи това момче на помията.

3

Ники Пънчев

преди 11 години

Жалко за Ники, лично за мен приятен персонаж, но може би наистина сървайвър е неговото шоу. С тия трите патици обаче панаира става пълен. Толкова са *** горките, че няма накъде. Едвам се траят, но показателна е реакцията на останалите при влизането им. На фона на тризначките другите взеха да приличат на Випове :D

2

Анонимен

преди 11 години

раз от левио у деснио..

1

Amaze

преди 11 години

Тризначките? Простотията продължава......