103

навсякъде е идентичн

преди 11 години

Във всяка казарма има ,и в България беше така !

102

от алооооо

преди 11 години

ей,момчета-я четете внимателно,***!и мислете повечко!и ще разберете за КОГО и ЗАЩО съм написал това!стига вече сте чели повърхностно-я пак прочетете,и по-назолу,и ще рацберете за кого се отнася пост 118!

101

Анонимен

преди 11 години

Някой написал, че за година и половина има 40 гарнизона. Аз пък за две години имам 6 /шест/, гарнизона плюс 20 дни полагаем отпуск и 2 дни награда. Тава е всичко. Поделението беше секретно и се налагаше да сме постоянно на бойна нога. И не се оплаквам. Служили сме на родината си, а това, че днес няма патриотизъм е съвсем друго нещо.И казармата беше различна. Зависи от поделението. Имаше и с извращения, имаше и без.

100

манекана

преди 11 години

кой е бръснал ботев!!!

99

табела в банята

преди 11 години

"Секунда невнимание - цял живот гей!"

98

редник

преди 11 години

ММ спомени !!!в казармата павкаф много джойнт !!! и много злобарки правих!!!!

97

Митака

преди 11 години

Значи тъпотия е тази военщина. Като искаш да възмъжава някои да ходи емиг,ант. Тъкмо па,и ще има и език ще научи и пак тежък живот в нача.ото ще живее.Никаква файда от военщина

96

Анонимен

преди 11 години

Според мен всичко идва от самата продължителност на казармата. Служих 2006-та и то по желание(накарах баща ми да ме уреди, защото военните още ме водиха студент). Изкарах невероятна лека служба(9 месеца, не завърших университета). Видях и гърч, но бой, изнасилвания и такива неща въобще не съществуваха. Дори никой не е говорил за такива неща. Бяхме събрани от кол и въже, но имаше идилия! Даже като излязох ми беше малко тъжно!

95

Анонимен

преди 11 години

До алоооооооотепе те помпат в анадола *** *** ,това тука е България а *** е на *** у ....

94

до 113

преди 11 години

добре де,че не ми се губи времето в глупави спорове,какви са били тогава,прусаци може би?

93

дас

преди 11 години

В казармата бях има няма 63 кг, но издевателства никога не съм допускал над себе си, а имаше от моя набор които бяха "еб..ни" постоянно.Все се питах защо един 100 кг здрвеняк беше бит и унижаван често.Като станах стар също никога не съм тормозил новите и всички бяха много доволни от това.Добре, че вече го няма това губи време наречено казарма.Учели сме се на дисциплина и прочее - дрън дрън.Как пък тази комунистическа казарма не ме научи на нещо добро, само тъпотии виждах.

92

алоооооооо

преди 11 години

ей,***,ти като живееш в *** какъв си бе?Мангалистанец или дьонме анадолец?Или си служил трудовак ,и тебе *** са те помпали ,ама не с компресор?

91

лапай резани

преди 11 години

До АнонименБългари сме *** не "*** "

90

До 112

преди 11 години

Това,,***,,ще го подмина понеже между нас е интернета,това ти дава и куража да се остриш.Та,символично лежане,не съм чувал за такова в казармата.Брат ми служеше като караул в Гарнизонен арест,та много добре знам колко символично са лежали,ти в Строителни войски може и да си чул нещо такова,но там нямахте време да мислите,мистрията ви зовеше на бой със стената.Пишман войниче:)

89

химика

преди 11 години

имало е и преди 89 и след това но пък станахме мъже ,а тия сега се чудят как да си скубят веждите и да се правят маникюра ,момчетата на 19 -20 са тотално.

88

Нормален

преди 11 години

Аз служих в ВВС, нали знаете лафа, където свършва устава почва ВВС. Та мога да кажа, че при нас в Безмер по онова време само там летяха 1993 щото имаше най много СУ25, служеха по интелигентни и образовани. В специалната рота като нас които осигурявахме полети и бяхме на бойно дежурство, не съм виждал извращения някакви големи, но имаше и гадни парчета дето ги мъчеше от вътре да правят щуротии. Най гадничките номера бяха, като връзваха за палците на спещите новобранци двата проводника на полевите телефони *** и като завъртиш страничната шайба се произвежда прилично количество електричество и не e хич приятно да те събудят с това, но това беше като бойното кръщение на свръзките. Но в казармата е така, много мъже на едно място освен да измислят простотии друго не може. В ОХР обаче си беше яко гърч и извращение, имахме сънаборници и много се оплакваха момчетата. Според мен също година и половина, колкото служех аз е доста време, 3-6 месеца макс, другото време беше изгубено.

87

до 94 и 106

преди 11 години

mishenabg.blogspot/2010/01/blog-post_1862.html----ето случая---а *** лежаха символично-порови се *** и виж

86

Анонимен

преди 11 години

вие ще изкара че в казармата е било като на почивка. Не ни занасяйте, идиотщини и извращения имаше и след 2000г, а какво остава преди '89г. И не може да казваш че не е за мамини деца при положение че е задължителна и никой не те пита искаш или не. Ако сега някой тормози детето ти в училище едва ли ще мислиш по същия начин.

85

химика

преди 11 години

да си направят професионална армия и няма да има такива неща

84

до 94

преди 11 години

Ей,***,ТАМ дето говориш-за Елхово,Грудово и Звездец,ТАМ бяха Елитни части,и гаври НЯМАШЕ,малко гонка,докато свикнеш с реда и с напрежението,но не и ИЗВРАЩЕНИЯ!Там бяха части,директно подчинени на Варшавското командуване.Компресора,беше случай в строителни войски-а главните *** бяха турски ***-ТЕ ВИНАГИ са ИЗДЕВАТЕЛСТВАЛИ на българите новобранци,ако няма кой от старите да ги пази.Турците също издевателстваха.НО СЛУЧКАТА Е СЛЕД 89 година-когато в армията стана ПЪЛЕН БАРДАК!