668

повтарям:

преди 11 години

България се пише с главно "Б"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

667

до 814

преди 11 години

В 30 думи, 40 грешки: и се чудим защо сме зле.!?

666

Жоркооо

преди 11 години

Не само гледай фактите Жорко, а се запитай, защо се случва това. Кой е виновен и кой е отговорен. Какво трябва да се направи, за да се промени това.Промяната в момента не е възможна, трябва да отпадне еврейско-американския фактор. След това ще се отвори вратата за България.Когато има сериозна работа, която засяга много хора, едни се заемат да я вършат, а други просто изчезват, водени от личен интерес. Някои от остра нужда. Те имат правото да говорят за общите дела. Отишлите си за винаги, не.

665

Анонимен

преди 11 години

kvi ti Darvari kvi ti Patrioti na DARJAVATA BALGARIA I TRIABVAT PARI KAKTO I NA MEN VSEKI DA SE SPASIAVA KOI KAKTO MOJE xexexexexexeeee

664

Наблюдател

преди 11 години

Стига с тези евреи,Израел,Америка-ставате плачевно смешни. Един *** банкянски селендур ви такова вече почти 4 години а вие търсите причините някъде на майната си. Докато има такива прости папагали които попиват дисинформацията от бойковите жълти вестници хората ще бягат през глава.

663

ДО 805

преди 11 години

Това имали значене със каква буква съм написал Б е такива като теб мислещи кой какъв е ? неме очудва норамално за селените,,айде лека нощ пък тиси кометираи колкото изкаш дървар.,

662

4

преди 11 години

В момента с нас се опитват да направят точно същото. Но в духа на времето се извършва икономически геноцид.И целта е по-различна, да ни изведат от България.А малкия Жорко, просто го използват вулгарно.

661

Анонимен

преди 11 години

БГ.... НЯМА ОПРАВИЯ

660

3

преди 11 години

Прегледайте коментарите и ще ги видите. Тук се включиха повече от един пропагандатора. Което значи, че гледат сериозно на въпроса.Случили се, България става втора Палестина.Този номер вече са го правили около 1940-45г. Тогава е в действие плана Шин Бет по заселването на евреи в Палестински земи. Евреитеот европа, установили се, не искали да се преселват. За това изпълняват един холокост, за да ги засилят към Израел.

659

До 805

преди 11 години

Със сигурност не си българин, защото България се пише с главно Б

658

2

преди 11 години

След което тук да се освободи място, за да се "приемат" до 2 млн евреи, ако състоянието в Израел стане трудно за живеене. Такъв момент явно е дошъл. По инфо от Израел и на тях им е омръзнала местната среда и постоянното състояние на военна готовност и вече се оглеждат за терен.Лош късмет, че гледат към България. За което свидетелства засилената пропаганда в стил: Махайте се българи от България, какво чакате още.

657

До 789

преди 11 години

Протест срещу каквото и да е в България - не повече от 20 човека. Ако е организиран от АТАКА, РЗС и др. - хиляди, защото им дават по 20 лв. Борим се за родината срещу 20 лв а? В момента се готвят да приберат вашите , а не моят депозит, хайде да ви видя как протестирате!?

656

Анонимен

преди 11 години

неме валънува кои каво мисли за навън важното че сам много добре сравнение със българия ,там живех с 320лева като куче а тук 1800ев. + всички привилеги , е как и кога ще стане във БГ, като гледам май никога няма да стане.

655

1

преди 11 години

За определени процеси трябва да се търси причина. След 1989г попаднахме под американско-еврейско "присъствие". Така започна стремителното падение на България. Това е управляван от вън процес и правителствата на етапа не са в състояние много да шават. Страдаме всички. Спрямо нас се провежда икономически геноцид.Целта му е да накара българите да напуснат територията на България. Която, съгласно един еврейски план Талмуд IV е предвидено да се редуцира населението до 5 млн.

654

Прав си Жоро

преди 11 години

На специализирана трудова борса във Варна стана ясно, че работодатели от Дания, Германия и Норвегия са обявили общо 140 работни места за български инженери и IТ специалисти. Дания предлага за начинаещи 3000 евро стартова заплата, за хора с опит - 6000 до 6500 евро. Германия съответно 3700 евро за хора без опит и около 6000 евро за такива със стаж. В Норвегия стартовата заплата е 4200 евро, а за специалисти с опит - над 5200 евро. Разбира се, всеки български инженер, който знае английски или немски, веднага ще тръгне за там. Луд ли е да остане тук? Тук стартовата заплата в сектора, както се казва, е 500-700 лв. Тоест 250-350 евро - от 10 до 20 пъти по-ниска от заплатата, която предлагат в Европа. Дори да плаща там наем 1000 евро, един български инженер пак ще живее по-добре от тук. На всичкото отгоре в супермаркета там голяма част от храните и напитките са по-евтини от тук. С туристически пакет ще идва на българското или испанското море с по-малко пари, отколкото ще плаща тук като българин. С две думи резерватът България не може да задържи хората си, освен ако не тури пак изходни визи и телени мрежи по границата, както при комунизма. Как да стане така, че един образован млад човек, вишист, както му викат тука, да остане в България? Да накараш тукашните работодатели да дават 3000 евро заплата, веднага ще ти възразят, че нямат такава печалба, не продават само за износ, че да получават адекватен приход. Дали е така обаче? Наши фирми имат печалби и по 100-ина процента, докато западните работят с печалби от 7-10%. Тук никой не търси перспективни специалисти да им плащат големи заплати и да се развиват. Търсят възможно най-нископлатени и бизнесът им цели бърза и лесна печалба, с рушвети, далавери и т. н. Да, и у нас има фирми с нормална печалба от 10-ина процента годишно. Но и те не инвестират в хората. Важно е собствениците да са добре, да карат джипове, да поддържат големи къщи. И сега са го закъсали и стоварват тежестта точно върху заплатите на хората намалили са ги, съкращават ги. Е, няма кой да остане в такава държава. Езиковите гимназии произвеждат българи за износ. И вината не е в тях. И заминаващите ще се връщат от време на време при роднини, за да търпят обиди от местните. Форумите в интернет са пълни с такива към емигрантите да не давали акъл, да не се връщат, да си седят там. Онзи, които се е осмелил да избере по-добър живот, дразни този, който не смее да го промени и се примирява с тукашната свинщина.

653

Не само ти Георги

преди 11 години

Анестезиолози и хирурзи масово напускат България, съобщи шефът на лекарския съюз. Освен тях има отлив на уролози, ортопеди, травматолози, акушер-гинеколози, педиатри и патоанатоми. След изцепките на Цветанов, вероятно отливът на акушер-гинеколози ще се увеличи.Впрочем премиерът Борисов даде старт на войната срещу лекарите, като започна още от първите месеци на управлението си да ги обвинява, че взимат по 40 хил. лв. заплата.Пригласяше му и културният министър Рашидов, а услужливите вестници и телевизии правеха репортажи за крадливите лекари от цялата страна.Е, сега берем плодовете.За 2010 г.- над 500 лекари са заминали да работят в чужбина, показва статистиката на Лекарския съюз. Той издава специални документи за заминаващите на работа, затова има статистика. През 2009 г. броят на напусналите лекари е 400, а през 2008 г. - 380.Излиза, че под мъдрото ръководство на вожда и учителя Борисов и верните му съратници Цветанов и поредица здравни министри, лекарите в България се развиват добре - намират си работа в чужбина.Според статистиката най-много заминават за Германия, Франция, Англия, Северна Ирландия, Дания, Швеция. По данни на Дружеството на анестезиолозите за няколко години от 1500 в България са останали едва 600 анестезиолози. Заплатата на един такъв специалист у нас е 700-800 лева. В Европа 5-6 хил. евро. Нека Борисов пак се провикне, че били високи лекарските заплати.А патоанатомите били под критичния минимум - едва 70-80 души в цялата страна. За какво служат те ли? При сегашната властваща простащина наистина трябва да се обяснява. Патоанатомът казва какво точно е причинило смъртта, от което лекарите си правят изводите как да се лекува едно или друго. И за да се докаже едно убийство, е нужен патоанатом.Но точно затова те в България са подложени на натиск от полицията - например онзи случай с полицаите в Благоевград, които убиха човек при арест. Патонатомът, който доказа, че са го убили с бой, проф. Раданов, се самоуби, а след него направиха 3 нови експертизи, 2 години по-късно, за да оневинят полицаите-убийци. Но съдът все пак ги осъди, макар да им намали присъдите.И лабораторните лекари в България са само 280. Това е също катастрофа - без тях не могат да се поставят точни диагнози и лекарите лекуват на тъмно.Кандидатстващите да следват медицина намаляват от година на година Затова пък кандидатстващите в полицейската академия се увеличават - по данни на ректора й за 1 място се борят 13 души.Това са приоритетите на държавата.Впрочем така е и с учените, които сегашното правителство изкара тунеядци и търтеи. Всякакви по-интелектуални професии се изнасят навън, защото не виждат шанс в държавата.НО ПОЛИЦЕЙЩИНАТА ПРОЦЪФТЯВА.

652

do Vsi4ki Oxliuvi

преди 11 години

A be eeeiiiii po goliamata 4ast ot tia Emigranti kade si praskat spestiavaniata be?? BUDALI¿¿¿¿ parite koito se izpashtat v BALGARIA ili se praskat tam se kazvat SVEJI PARI4KI ZA DARJAVNATA XAZNA i sa dobre doshli kakto za Darjavata taka i za takviz PATRIOTI kat VAS i ko izliaza ot tsialata rabota 4e darjavata ima interes DA IZKARVA NAZAPAD RABOTNA RAKA to biva to moje ma 4ak pa tolkoz prostotia v niakoi nashi PATRIOTI ma 4ak pa tolkoz

651

До Патриот

преди 11 години

На всички ни мястото ни е в България, но айде да не политизираш, като малка комсомолска гнида. Не е ГЕРБ разковничето, а всичките тези ***, които са в парламента и техните предшественици. От 1944 година насам в България, няма управляващи, а само комунисти , по-късно наричащи се капиталисти и сменящи цветовете.9-ти септември е най-мрачната дата в историята на България.

650

Анонимен

преди 11 години

До ПАТРИОТТикво,преди Боко Тивето къде бяхме...знаеш ли изобщо???Ще ти дам малък джокер-точно там,където сме и сега,т.е....на майната си!!!

649

Анонимен

преди 11 години

А сега обърнете внимание на коментар 792 истината.Сега евреина-пропагандатор започва настройка на хората срещу *** и мюсюлмани. По принцип са ни длъжници, така е.Но в случая цели: Разделяй и владей. Иска да насочи народното недоволство и да се получи сблъсък между нас. И вместо да си оправяме държавата, да настане още по-голям хаос.