9

Анонимен

преди 11 години

"Ипотечният кредит какво трябва да знаем за него и как да изберем?"Ами ... как да се изразя, едно нещо е сигурно - трябва да имаме пари нали?За да можем да го изплащаме нали?Ами ако нямаме достатъчно пари?Откъде кредит? Някои станаха милионери на кредит, пък никой не им иска да връщат пари, нас за няколко хиляди няма и да ни погледнат, камо ли да ни дадат!!!

8

Съвет

преди 11 години

Никога не теглете заем по-голям от коефициента ви на интелигентност х10.

7

sante_dog

преди 11 години

"Който тегли от банката - е*ана му е мамката!" - мисля че това изчерпва съдържанието на статията.

6

Анонимен

преди 11 години

Единственото нещо, което трябва да се знае за кредитите е как да отказваме предложения за кредити.

5

Анонимен

преди 11 години

"Много често банките предлагат гратисни периоди при плащането на лихвата и/или главницата"Да се чете:"Много често банките започват да ви пият кръвта още от първия ден на договореността ви и БНБ нехае за това."Гратисен период върху главницата - за тази фраза трябва да се лежи в затвора. Все пак това трябва да са банки, а не дребни мошеници работещи с крупни суми.

4

Dan

преди 11 години

Абе смята се много лесно, Пример:- Жилището струва 50000 евро, ако ще теглите кредит го умножете по 2,5 и ще получите 125000 евро , сега слагайте какъвто си искате индекс за обезценяване на парите, но пак няма да достигнете 125000 евро, и вече е време да си зададете въпроса, струва ли това жилище толкова, и трябва ли ми на всяка цена!?!?!?Защото като го закупите започвате да му плащате данък, да го ремонтирате и обзавеждате,а детето Ви ще остане ли да живее в него и ако го продаде за колко?Нали!

3

СФ

преди 11 години

"Най-добре е вноската по ипотечния кредит да не надвишава една трета от съвкупния доход на домакинството. Допустимо е до 50% от доходите на домакинството да покриват разходите по ипотечен кредит. По-голям процент би бил твърде голям риск и за вас, и за банката."---Това е така в началото, но както всички знаем банките своеволно си променят лихвите и условията. Тоест тази статия служи само за запълване на празното пространство обусловено от липсата на адекватни "новини".

2

Теляка

преди 11 години

Важното е човек да се перчи пред другите.

1

Жоро

преди 11 години

Каквото и да изберем,все ни е отзад:)