396

африканец

преди 11 години

тея па майтапите ли се или сега открихте топлата вода

395

Martin

преди 11 години

Плюя на ши.... държава !

394

Анонимен

преди 11 години

Хайде да НЕ се лъжем....ГЕРБа си е БСП и е = на БКП... ГЕРБ дойде на власт,за да запази и защити крадливите си близнаци от БСП...Просто да мине време и крадците да НЕ влезнат в затвора...А това че се "карат" по медиите ГЕРБ и БСП си е чист ЦИРК...за пред раята...Тия *** ни съсипаха хубавата РОДИНА и докараха българите до просешка ТОЯГА,а на част от оголелите българи акъла още не им увира...че социализЪма е НЕДОНОСТЧЕ,което само краде и мисли само за собствения си джоб. Спомнете си израза: "А КАКВО ДА ПРАВЯТ БЕДНИТЕЕЕЕЕ"....- ДА ГО ДУХАААААТ!

393

до Разузнавач

преди 11 години

Едно време съчинявах кръстословици. БРАВО НА КОЛЕГАТА! Защото най-после се даде точна дефиниция на нашият финансов министър - ГРАБЛИВА ПТИЦА. Герберите да цвъкат минуси, но е вярно. И сме отличници по финансова дисциплина.

392

Те са много !

преди 11 години

У нас пинсионерите са около 2,2 млн., от тях 2 млн. са гладни като църковни мишки и доизносват дрехи отпреди 30 г. Отделно от тях имаме 500-600 х. безработни и толкова на социални помощи. 30% от работещите са на МРЗ. Годишно фалират около 27 х. работодатели. Държавата е издънена отвсякъде. В това време премиера твърди, че сме отличниците на ЕС, а Дянков побърза да напляска руснаците. По форумите купища въшльовци възхваляват премиера.

391

Бай Хой

преди 11 години

Това не е новина!Това се знае поне от 15-20 години!Цените в БГ са като в Ню Йорк,Париж,Лондон или Женева(че даже и по-високи!),а заплатите като в Уганда,Камерун,Габон или Бенин!Ама тъй БГ-богаташите стават по-богати и праят гушка!Бъгария-уж европейска държава членка на ЕС,а живота и стандарта са африкански!Даже по-лоши от африкански...!

390

Анкета

преди 11 години

За кого ще гласувате на парламентарните избори? ГЕРБ; БСП; ДПС; АТАКА; СДС; други.

389

Някой си

преди 11 години

Само с думи не става трябва и действие. Колкото и да бяха хулени учителите се вдигнаха и резултат имаше. Гърците също се вдигаха многократно. Уж фалирали, а са в пъти по-добре от нас. Докато хората не се вдигнат масово ситуацията няма да се промени. Кучетата си лаят, а кервана си върви. Жалко, но факт!

388

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо толкова много се палите на думите на един социалист. Та той не ни казва нищо ново. Това което прочетох, ние го знаем и си го пишем постоянно по форумите.Контиката обаче е друга - БСП критикуват безмилостно и обещават юнашки когато са в опозиция, и забравят за всичко когато вземат властта.

387

до 469

преди 11 години

Ако ставаше въпрос за Мароко щеше да е заглавието "Заплатите ни са най-ниски не само в ЕС, но вече и в Мароко."

386

ГЕРБер

преди 11 години

Борисов е Българския Вацлав Хавел !. Който в толкова незапомнена световна криза запази финансовата стабилност на населението и не намали доходите ни !. Икономиката регистрира растеж,докато останалите Европейски страни са в рецесия. Герб спаси България !А който се чувства беден при нашето управление терминалите на летището го очакват ! Бегом натам бачкатори бедни ! Няма да ни липсвате !

385

Историк

преди 11 години

По време на приемане на християнството в България, цар Борис е намерил единствения възможен начин да се справи с болярите нежелаещи да се покръстят - избил ги е до крак заедно с рода им до 9-то коляно. С алчните български олигарси и управници начинът е също само един.

384

Изненадан

преди 11 години

Статистиките продължават да ме изненадват, аз си мислех че при Бойко сме си вдигнали стандарта...Но ако трябва да говорим сериозно, не вярвам на тази статистика. Не знам как може моловете и заведенията да са препълнени и да продължаваме да се оплакваме, че заплатите са ниски. В същото време безработицата се увеличава, и то сред хора с по-ниско квалифициран труд, съответно заплата, и като резултат - средният доход на работещите се вдига. Не вервайте...то и инфлацията е 2%, нали...

383

ЕЛИТ

преди 11 години

Проблемът "България" е от глобално значение. Не може перманентни аутсайдери като вас, да са прът в колелата на Големите. Затова приемете спокойно и по филосовски, че сте ненужната плява и трябва да бъдете чистени!

382

ЕЛИТ

преди 11 години

Проблемът "България" е от глобално значение. Не може перманентни аутсайдери като вас, да са прът в колелата на Големите. Затова приемете спокойно и по филосовски, че сте ненужната плява и трябва да бъдете чистени!

381

Младеж

преди 11 години

Какво стана сега ?!? Уж бяхме развиваща се държава, а тия от Африка ги наричахме "страни от ТРЕТИЯ свят". Това ли са държавите от ТРЕТИЯ свят, на които даже заплатите им са по- високи от УЖ развиваща се страна. Благодаря на правителството на Б.Б., та какво да очакваме от г-н ПОЖАРНИКАРЯ.

380

Реалист

преди 11 години

Ако сте коректен работодател и плащате всички дължими данъци и осигуровки не само, че няма да можете да плащате минималната работна заплата, но и ще фалирате за няколко месеца. Просто системата е измислена от и за крадци.

379

от РАзбирач до 467

преди 11 години

По данни на стат. институт средната заплата на АйТ специалисти в България е 2300 лв бруто, което е 1800 чисто. Не знам какви програмисти познаваш ти! При положение, че 80% от БГ населението има собствено жилище и не плаща наем, то аз мисля, че с 600лв чисто са достатъчни за всички останали нужди (като изключим наема).

378

до 461

преди 11 години

Не бе, умник. Все ние сме си виновни. И с какво България и народа и заслужи да страда? Айде кажи ми поне една обективна, безпристрастна и доказана причина.Не от тези повтаряни многократно клишета и лъжи.

377

123$

преди 11 години

Е тва вече ако не е поредния повод за празнуване на управляващите не знам кво да кажа. Защо ли не комондироват дянков в някоя от тези развити икономически държави в Африка и ако не им хареса фискалната му политика винаги могат да го сложат в казана,зеленчуците и подправките ще бъдат подарък от благодарния български народ.