50

до 40

преди 11 години

Радио Ереван отговаря само на правилно зададени въпроси.За да "дойде отново" ГЕРБ на власт, трябва първо някой да го свали.Така че по-вероятно от Радио Ореван да са отговорили "Серго, престани да се преструваш на Боко... и без това никога няма да те огрее"

49

Анонимен

преди 11 години

Жалкият шут Стани Шеф на ПЕС .

48

шишо

преди 11 години

Ще гласувам само за себеси. Не желая да съм пълноценен данакоплатец.

47

АНОНИМЕН

преди 11 години

Тоя да не е тръгнал да събира зеленчуци за туршия ,в градината имам и хубави моркови,ако иска мога да му изпратя,зелката от пловдивско много му отива .*** и по голям шут от Борисов излезе това мръсно съселче.

46

ДОЛУ ГЕРБ И БСП= БКП

преди 11 години

Всички комунисти печелят избори, чрез ФАЛШИФИКАЦИИ !!!Борисов и Станишев не правят изключение !!!Долу Олигархичната червена *** !!!

45

Правилно!

преди 11 години

Как се казва автомобила на другаря Борисов?Правилно!Ускорител на елементарни частици!

44

Анонимен

преди 11 години

Принципно прескачам статии, в чието заглавие е думата "Станишев". Но иначе вица си го бива. Не че подкрепям това, което казва. Доказано е че БСП са доста по-специализирани в купуването на избори. Но до като ни отвличат вниманието с глупости ... цените се вдигат.

43

Анонимен

преди 11 години

Другарю Станишев, с тая злоба в очичките и в устичката, избори не се печелят! Да не говорим, че дори държанието Ви, другарю Станишев, не е мъжко. И аз не знам кво е. Гадно ми става като Ви видя, а напоследък сте навсякъде. Само ленти дето не прерязвате, ама то защото няма как, нищо не сте направили, че да му режете лентата. Иска Ви се и това да правите, личи, че Ви се иска страшно много, но НЯМА КАК просто.

42

kk

преди 11 години

До КОШМАР, и Пловдив се роди отново след славчо !!!

41

Всъщност

преди 11 години

това е точно как Станишев си представя изборите - който спечели, взима на другите парашута и оцелява.Изборите, другарю Станишев, се правят за оцеляването на народа, не на лидерите му.И гласува народа, а не лидерите, макар че очевидно Вие свикнахте да е обратното.Само не си правете илюзии, в ПЕС (където сам се предложихте) няма да ви търпят дълго да им казвате какво да мислят, както си мислите че търпим и ние.Да не се окаже, че на следващите избори от трима глауващи и 14те са против Вас...

40

Киара

преди 11 години

Брей г-н Станишев сега и комедиант започна а го раздава и защо все така се получава няколко месеца преди избори, обаче не ми стана ясно и до сега :)))))

39

Дръндер

преди 11 години

До Анонимен 25Не знам Станишев дали е жалък, но ти определено си, защото този виц говори истината а теб май те заболя от нея а?До Винаги Антикомунист-къде е лъжата герболетке? Съжалявам, че трябва Станишев да каже истината. Проблемът на това правителство е че няма нужда опозицията да си измисля нищо, то само и дава поводи да бъде свалено от власт и ако не бяха и последните *** като теб отдавна щяхме да се отървем от това гнусно правителство!

38

сериал

преди 11 години

ЕТ регб, с любезното съдействие на Маргарини Брадърс, представят новия си сапунен сериал, Нелъжливото пожарникарче. Ще Видите: как Цецо не лъже за апартаментите; как Дянков не лъже за заплатите и за пенсиите; как кметката не лъже за винетките за паркиране; как Добрев не лъже за Белене; как плевела не лъже, че е истински президент; как пожарникарчето не лъже, за каквото си иска; как българите не лъжат, че вярват на пожарникаря.

37

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ЩЕ СПРЕ ЛИ ДА ИЗТИЧА ОТ ВСЯКЪДЕ, ОТ САЙТОВЕ, ОТ ТЕЛЕВИЗИИ, ОТ РАДИО - АМАН! НАВСЯКЪДЕ - СТАНИШЕВ ПЛЕЩИ ИЛИ ЗА БОРИСОВ, ИЛИ ЗА БЕЛЕНЕ И РУСКИТЕ МУ ДРУГАРИ! РАБОТА НЯМА ЛИ СИ ТОЯ???????? ВСИЧКИ БАЧКАМЕ, ТОЯ ПЛЕЩИ!

36

Анонимен

преди 11 години

Др.Станишев,Не пипай червеното че е отровно!!!!!!!!!!Ние на село си знаем че червените са най най-най -крадливи,най-приказливи,най-пръдливи,най-миризливи ,най-ебливи и винаги губещи избори,най-вече от ББ и ГЕРБ!

35

радио Ереван

преди 11 години

Въпрос към радио Ереван: Ще дойде ли герб отново на власт?Отговорът на радио Ереван: -"Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"

34

23г.

преди 11 години

до 24... 100% отговора ще е да и даже и следващия мандат ще вземе ;) не съм за никоя от партиите не съм привърженик към никой от лидерите (само Първанката ми е симпатичен ;) ) ама 100% съм сигурен че ГЕРБ ще вземат още 1 мандат. после ще искочи някоя нова партия с нова месия и всичко ще се повтори ;)

33

Винаги Антикомунист

преди 11 години

МНОГО Е *** г-н ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ БЕЗ ЕДИН РАБОТЕН ДЕН СВРЪХ ТЪПАКА СТАНИШЕФ!Само лъжи от това момче, САМО ЛЪЖИ.

32

Анонимен

преди 11 години

за 1, не знам защо си мислиш, че сега гейб като са на власт няма корупция, обществена тайна е че за да спечелиш проект първо трябва да си платиш на "консултанти". Имам 2-*** познати които се опитаха да направят нещо, но поради факта че се връща голям процент се отказаха. Поинтересувай се и кой точно ще плати магистралите, щото няма да е европата. По скоро в момента в германия се строят магистрали с нашите пари.

31

@!

преди 11 години

Ееех товарищ Сергей Дмитриевич, Сергей Дмитриевич... Стари чекистки хватки - важното е да хулиш и да обвиняваш, все някой ще се хване.Хунтата на Позитано е специалист номер едно в подривни действия. Помним ви от времето когато създадохте "младежкото ударно крило на БСП" - ВИС, СИК, Корона ИНС и други прогресивни групи.Убихте една страна и един народ другарчета... борци за истина и справедливост. ха-ха-ха