11

Анонимен

преди 11 години

Тази ми прилича на извънземно облечено в човешка кожа. Цинично е .

10

Kreti

преди 11 години

Всеизвестно е че когато американците видят дебелия край , си променят мението. Това ли е нова ДЕМОКРАТИЧНА ЛИБИЯ. Кога ли ще имаме късмета да се спомине тази от снимката, дано господ добре е накаже и да се мъчи дълго.

9

Анонимен

преди 11 години

Тая е отвратителна баба. Мъжът и създаде "безумието" Косово. Страх ги е янките че пак ще ги думнат, ами да си седнат на *** и стига са налагали"демокрация". Искат да изядат цялата планета,да не им преседне.

8

до 11

преди 11 години

а може и американците да са си ги избили, стига глупости. това са си същите тези месни дето молеха запада да ги спаси от кадафито. арабите са мръсно племе и смъдът много гадно :)

7

муспи

преди 11 години

7, ето как се случват тези работи: американския секретар казва че предпочита да си говори за каквито и да е муви, само да не се извърта въпроса към - какво правят американските *** банди в арабските стран? "Революциите" вече ги направиха, какво още търсят - бомби ли?

6

Анонимен

преди 11 години

от цялата работа арабите може да почнат да вартят америка за петрола е тогава ще го видят криза американците .

5

Анонимен

преди 11 години

незнам със какво има общо филма, но заради него Америка загуби позиций в арабските страни и и направи безмисляна войната в ирак и афганистан и либия поне върна Америка 10 години назад лобитата ще бъдат разкрити . америка пак ще трябва да демократизира и може иран да бъде забравен следващите 10 20 години . страхотен автогол .

4

sk

преди 11 години

америкаците ги спасиха само преди няколко месеца от кадафито а сега те ги избиват. е това е арабска благодарност. диваци. като не им харесва дане го гледата бе всеки си има право на мнение. живеем в свободен свят. искали всички американци да си отидели а ми да си отидят и мюсюлмание и от нашите земи, някои да ги е канил. а като отидат на запад имат и претенции. абе еее

3

Анонимен

преди 11 години

Шибаняците от САЩ вече се изпускат от страх! Света не ги иска! ***!

2

Тутанкамон

преди 11 години

Ми евреите и в Библията се занимават с подривна дейност ,един дори наскоро заеви, че е открил гроба На Исус дори го даваха по НГ.......

1

анонимен

преди 11 години

Като гледам снимката,Хилари май е взела някой друг урок от Моника Люински