90

Гасът на България

преди 12 години

Никой не е питал българите искат ли АЕЦ и колко ще му струва тази грандиозна далавера.Който каквото си е поръчвал да си го плаща и да не замесва България и българите,че може и да не прескочи 4% при следващите избори

89

Анонимен

преди 12 години

Само БСП, стига вече комунизъм и милиционерщина-21 век сме все пак.

88

ФАКТ

преди 12 години

АЕЦ Белене - най-бързия начин за банкрутиране на НЕК и държавата.

87

Син

преди 12 години

До 133/ Нещо елката ти се е повредила. Ако ги преброиш на ръка, комунистите са при гербавите, там освен такива не зная други да има. Разбрах само, че Станишев никога не е бил комунист и милиционер, за разлика от водача ви. Това си го запиши някъде.

86

Анонимен

преди 12 години

От един ****ст може да очакваш само курвен*ки работи.Да си взимат това което са си поръчали и да си плащат сметката.

85

Анонимен

преди 12 години

Наистина социалистите се справяха много по-добре от днешните си събратя. Имат навярно експерти във всяка област още от миналото. Гербавите всичките заедно не могат да стъпят на кутрето на Орешарски, който го ползваха и други правителства. Осезаема е разликата.

84

Анонимен

преди 12 години

Четейки коментарите се убеждавам, че тия *** съвсем са изперкали.Конкуренция им правят само техните другари от Северна Корея. Другарката Кунева и тя събра политическите недоразумения под полата си. В крайна сметка ГЕРБ е единствената партия която в условията на световна криза не само обещава, но и прави максималното за България.

83

bg

преди 12 години

AAAAAAAAAAAAmmmm,,,,,,,,PLA4I I TI KOMYNIST4E MAZNO NE TAJI 4E KOMISIONI NEMA6 TI A OSTANAL BEZ PARI DA RAZBERE6 KAK JIVEET TVOITE ORDI I PAK POGLEJ ,,DII VOLE DIIIIIII..

82

nn

преди 12 години

Да оставим политиката. Техниката е ясна. В Белене няма никакъв "ГЬОЛ" Един милиард струват противоземетръсните мероприятия за реактора. Това не е шега работа господа. Това не е да направиш колиба. Умните глави са го проектирали, но дойдоха много по-умни глави и ни убеждават под чуждо давление в правотата си. Вярвате ли им? Който не вярва да пита комисията във Виена вярно ли е или не е вярно?

81

Луканов

преди 12 години

Овчаров, връщай парите на братушките, че иначе ще те пратят при мен да си пием кафето заедно!

80

брадваро

преди 12 години

забрави за порезано лево.

79

Анонимен

преди 12 години

До 120/По-добре със спин, но гербер-комунист-нито един.

78

бай Георги

преди 12 години

Ако поне 30% от нас бяха с акъла си, тези двамата отдавна щяха да се навеждат за сапуна в общата баня на общежитието.Ние си ги избрахме навремето и ние ще им сърбаме попарата докато сме живи. Жалко!!!Дано децата, които останат в БГ никига не се хванат на същата комунистическа въдица.Навсякъде по цивилизования свят, адвокатите биха набъбнали здраво а тези *** биха правили *** за цигари доживот.Нематакавадържава!!!!!

77

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

*** отново чакат подкрепата на красная армия... - и вече я получават...

76

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че няма да ги плащаме тия пари. До няколко месеца са изборите и тия комунисти ще бъдат изметени. Не е забил толкова бързо чак тупана. Едва ли социалистите ще допуснат това.

75

dan

преди 12 години

Станишев до вчера казваше че договора е нса НЕК и държавата няма да плаща строителството сега обърнаха плочата всички ще плащаме то бива тапегьозлук ама вече идва много

74

Хаха

преди 12 години

Ми хората си искат комисионите дето са раздавали на братската ком партия,с лихвите разбира се.

73

Анонимен

преди 12 години

И тоя е гушнал букета. СПИНа не прощава !

72

Белен Е

преди 12 години

Ако на някой в най-новата ни история ГНУСНО МУ Е ОСР***Н ГЗ, то това са БСП(олигарси). Несменяеми депутати и вождове без идеи, управлявали три мандата. Ако можеха дори клизматично да направят нещо щяха още да са на власт. Те са последната алтернатива и на най-некадърното управление, защото са доказано безидейни. Дори успяха да компрометират всяка буквичка в името си - Б с Доган, С с царя и П с Първанов. Импотентно, ***, формирование от бъдещи затворници.

71

Simo

преди 12 години

Само БСП-единствената сила, която може да омете тия комунисти. Все пак има твърд и постоянен електорат, което не е малко. Другото са кьорфишеци, че друга политическа сила ще махне тия ***.