307

Анонимен

преди 12 години

Време е, време е, време е да бъде освидетелстван сергейчо. Медийното пространство е буквално заблатено от словонапъните му. Моля ви се, спрете момчето, то не е виновно, че някой му дава микрофоните и трибуните. Има и още такива екземпляри де. Знаем ги, но те не се занят, завалийките, и ръсят ли ги, ръсят. Ката ден, ката час. И партии си правят, и в претенции се давят... Като ония *** в блатото. Логично. Поне сеир да има, ако не полза от словонапъващите се. Амин, дайБоже.

306

Анонимен

преди 12 години

никога повече БКП

305

модератор

преди 12 години

***, СЕГА ЩЕ ПОЧНА да ВИ ЦАКАМ с БАН...

304

DO 410

преди 12 години

РОДНИЯТ МУ ВОЖД СИФИ ЛЕНИН ИЗКРЕЙЗВА ОТ СИФИЛИС,А СПИНИШЕФ ОТ СПИН...

303

Анонимен

преди 12 години

Ей, Гейчо, открили са ново лекарство за СПИН. Бързо бЕгай да се лекуваш,че май е засегнат мозъка ти, а това е симптом за крайна фаза на болестта.

302

.....

преди 12 години

Сега ще изчакаме мирно и тихо изборите в Щатите през Ноември и малко след това ще се разбере кого ще си харесат за шеф на протекторат България през следващите четири години. А догодина ще си го изберем с всенародни честни избори!

301

Анонимен

преди 12 години

Червен спинозен *** от крадливо шумкарско котило.Първо - по магазините няма опашки и никой нищо не ме пита и второ -ЖИВЕЯ СИ ДОСТА ДОБРЕ СЕГА. Манипулирай чугунените тикви на Бузлуджа,но не и мен. Дрането ти по тъпите ви митинги говори, че ГЕРБ се справят добре,а ти, перверзно комунистче им дишаш прахта.

300

Алекс

преди 12 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Колко жалки сте Герберчета,Тиквата ви е мобилизирал цялата тиквена градина да плюете по форомите,но пак не успявате,чисто и просто сте малцинство на доизживяване .До лятото на 2013 година и тогава ще има еди як шут на цялата герберска напаст.

299

06.07.2012 17:40

преди 12 години

Друга британска медия - списание "Икономист", описва ситуацията в България с израза "на ръба на кризата". В материала са цитирани родни политици, икономисти и бизнесмени и техните черни прогнози за бъдещето на страната.Премиерът Бойко Борисов е описан като популист, а външният министър Николай Младенов е изразил мнение, че качеството на журналистиката у нас запада.

298

гуру

преди 12 години

другарче станищевич.След като руските ти събратя те заредиха не се появявай пред ограбения от вас нород да предаваш отрицателната си енергия и с цялото си нахалство да предаваш вината си на хората,които ограби ,че търсиш и ресто от сегашното правителство,което неможе лесно да ни исправи на крака,но с големите усилия които полага ,вярваме в бъдещето на БЪЛГАРИЯ.

297

Анонимен

преди 12 години

"ГЕРБ смаза дребния и среден бизнес в интерес на своите приближени"Някой гърбав да го опровергае, че ми е интересна теорията му : )))

296

Анонимен

преди 12 години

При Жан виденов инфлацията мина 590 % за 2 месеца, народа въстана и изгони крадливите червени политици! сега да си седят на спинозните *** и да не знаят много!

295

и последно

преди 12 години

ГЕРБерите са като комунистите с глави, като павета, казват на бялото -черно. Каквото и да им говориш си знаят тяхното, също като комунистите. Ама Вие сте КОМУНИСТИ бе мекерета, както и Боко и Станишев. Що се дърлите бе тикви и Станишевци и Боковци сте еднакво ***. Айде продължавайте със същото темпо.

294

попа

преди 12 години

*** / я си спомнете при кого имахте пари и купувах ти апартаменти и др/ и имахте работа и бизнес аааааааааааааааааааааааааааааааа

293

до 384

преди 12 години

ахаххахах, пазят те и ти налагат какъв газ да ползваш /точно както и Руснаците/, но щом си вярваш, добре , нямам намерение да споря с прости ГЕРБЕРИ

292

Анонимен

преди 12 години

Гладен цоциалист - жив спинозен дявол.

291

Анонимен

преди 12 години

Те цоциалистите обещават само цоцане. Ама вече нямааааааааааааааааааааааа

290

мене

преди 12 години

Въобще нямам намерение да чета статията. Само заглавието ми стига да ми вдигне адреналина. Искам този да го питам техните предизборни шмекерувания за какво бяха? За какво по- различно?

289

до 381

преди 12 години

"рушнаците"???? А каква работа имат Американците и Израел в България? И да ни се месят във вътрешните работи, че не разбрах. Ти си много кух

288

заповядай „Мосад”

преди 12 години

Специални агенти на Мосад работят заедно с българската Държавната агенция Национална сигурност за гарантирането на сигурността на често посещаваните от израелски туристи места в страната, съобщава електронното издание на израелския вестник Йедиот Ахронот, позовавайки се на български медии.Агентите ще следят още трафика на летищата в София и Бургас"МОСАД и Американците се нанесоха в България,както преди беше СССР.Така, че не ревете ГЕРБери, аз не искам никой, а не да сменя едните с другите