80

Стоян

преди 11 години

Аман от нагли ***...

79

до 90

преди 11 години

В Германия кой ги представлява?И не ми казвай,че били само гастербайтери.

78

ДО 90

преди 11 години

Прочети---87!

77

до 87

преди 11 години

В Турция българите са само прислужници по домовете- затова.И вГърция, Испания и Италия също. Но на пъпа на Цариград има българска църква!

76

Анонимен

преди 11 години

Искате ли да променят историята ни и да премахнат Ботев и Левски от учебниците ни? Е ако го желаете гласувайте за БСП, по този си начин гласувате и за ДПС понеже те са си дружки!

75

до 84

преди 11 години

защо???????? Нима ще отречеш факта, че в българия има турци? тях кой да ги представлява? *** партии -може, турски- не може ? Егати логиката !

74

Александър

преди 11 години

До 87: Поне да бяхте научили български, преди да се гневите и да браните българската литература. Да, Атака е именно една подиграФка...

73

САМО ПИТАМ?

преди 11 години

В ТурСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ,............ИМА ЛИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ......?

72

Анонимен

преди 11 години

Ако беше Атака вместо Герб нямаше да има такива нямаше да има поне тази подиграфка ...

71

1

преди 11 години

Какъвто ти е манталитета - такава ти е Държавата. Затова младите емигрират...

70

ЕС

преди 11 години

ДПС е --НЕЗАКОННА партия в Бг ,а присъствието и в Нар. събрание ,....е СРАМ за БЪЛГАРИЯ!

69

до 50

преди 11 години

аве мой.осъзнай се.били сме в ситуация когато с една пенсия баба ми можеше да си купи един хляб през 1996.Стига сте си гледали шкембетата бе.Твоята гледна точка е че по време на икономически недоимък,започват да се развяват междуетнически вражди за да се отвличало вниманието на хората от беднотията.Моята гледна точка е че по време на недоимък *** започват да си развяват байряка,щото си мислят че българите са ангажирани с шкембетата си.

68

акуд

преди 11 години

ВРЕМЕ Е НА РОМИТЕ ДА ИМ СЕ ОБЯСНИ КЪДЕ ИМ Е МЯСТОТО, ВРЕМЕ Е И ПАРТИЯТА дпс КОЯТО ИМ ВДЪХНА *** САМОЧУВСТВИЕ ДА ОСЕТИ БЪЛГАРСКАТА ЛЮБОВ

67

събуди се.....

преди 11 години

Бочката и Роската спят...президента последен си слага подписа под дивотиите на КЗД-та и прочие

66

възмутен

преди 11 години

Ако Ботев и Левски и всички, дали живота си за своята родина, сега станат и видят в какво стадо сме се превърнали, в какви скотове и как се гледаме с омраза , как една шепа необразовани и алчни, егоистични самоуправци се гаврят с цяла една нация, а същата тази нация ги гледам щастливо и им тече лигите, не знам какво биха направили! Тази шепа самоуправци ни настрои едни срещу други и си разиграват коня и властват на принципа Разделяй и владей! Не го ли виждате, бе, хора!

65

Анонимен

преди 11 години

Само да припомня, че анализите на КЗД са правени от предишния й състав, избран по време на Тройната коалиция, и тогава Еюп е бил председател. Сега е само член.

64

idiot

преди 11 години

Ами я се представете че в тоя отпускарски сезон беше минал номера? Който видял- видял, който чул - чул ,другrте да го духат.Вие немате история вече бе хора, вижте жалките парцали наречени учебници пълни с дивотии, колкото искаш и начело с Боко Тиквата.

63

Анонимен

преди 11 години

Абе тая Ана Владимирова да не е от Герб? И дали не е с филшива или купена диплома? На тази мисъл ме навежда факта, че по същия начин изчезнаха фалшивите диплома и болнични на Калинка Илиева.

62

Хан Крум

преди 11 години

До 56 АнонименАнонимен комунисте - кои *** вкараха *** в парламента и кой краде заедно с тях по времето на мадридския крадец и тройната коалиция. Забрави ли вече изкуфяла кратуно? Бойко Борисов ви е виновен? То добре, че е той та да ви извади кирливите ризи и да видим що крадене е паднало. Като сте пуснали турци в образователната система - така ще е. ще изкарат Ботев и Левски като разбойници.

61

Tina

преди 11 години

10,Търново го предаде *** Лазар Коен.Стига сте насаждали чувство на вина и срам у българите за предателство, което не са извършили!Българите нямат нищо общо!Цялата комисия може само да мечтае сред техния народ да има хора като Ботев, Левски и Вазов. То и за това са тези злоба и яд. Прозира зад всяка думичка произнесена от Еюп.