74

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Огромна маса от хора са готови с лекота да отстъпят осн.граждански права,свободи,свобода на словото,демокрация ..в името на националното"!Ами аз бях ви писал,че във всяко правителство си има психолози ,които знаят къде е ахилесовата пета на народа и точно това ви представят за да се отклоните от истинските проблеми!Тези психолози мн.добре знаят как учите децата си да мразят турци и ***,и точно за това са поставили Доган и Кънчев за да предизвикат чувство за самосъхранение,да ви отклонят от

73

върл националист

преди 11 години

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Народе, стягай се! Скоро ще пометем мафията, която съсипа България! Ще накажем сурово виновните, няма да проявим мекушавост! В момента НФСБ наброява над 300 хил. читави българи, а до изборите се очакват над 800 хил. Това, което е пошло, покварено и лошо, няма място между нас! Ще обърнем Земята, но ще възтържествува правдата! Ще подредим нашата България, ще я изчистим от тумора!

72

ЦАРЯ

преди 11 години

БЪЛГАРИНА,ТРЯБВА и ТО НЕЗАБАВНО ДА СИ ПРОМЕНИ ЧИПА,ИНАЧЕ СПАСЕНИЕ НЯМА !!!!!!!!

71

ново начало

преди 11 години

ОСНОВНИ ЦЕЛИ НА НФСБ: 1. Здрава, богата и силна нация - основа за просперитета на България. 2. Промяна на действащата конституция в защита на националните интереси. 3. Възраждане и утвърждаване на българската самобитност, култура, традиции, език. 4. Пиетет към българските добродетели - трудолюбие, скромност, честност, човеколюбие. 5. Подкрепа и издигане на източното православие. 6. Категорична борба срещу пошлост и цинизъм в бита на българския народ. 7. Приоритет е развитието на силна икономика с българско производство. 8. Цялостна реформа в образователната система. 9. Особена грижа за децата, пенсионерите и хората в неравностойно положение. 10. Радикална промяна в здравеопазването. 11. Справедливо правораздаване, премахване на двойния стандарт в съдебната система. 12. Национална демографска програма за спасяване на българската нация. 13. Опазване и защита на българската природа. 14. Вътрешна и външна сигурност, възстановяване на на българската армия. 15. Забрана на етнически и религиозни партии. 16. Нов избирателния закон - право на глас, само при добро владеене на български език.

70

Анонимен

преди 11 години

23 г. демокрация и резултатите са катастрофални в сравнение с 50 г. управление на БКП.

69

Народопсихология

преди 11 години

"Преклонена главица сабя не я сече!""Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"

68

Българин

преди 11 години

Като чета коментарите ви се убеждавам ,че живеем добре ,че промишлеността работи ,че няма безработица ,че пенсиите се индексират според закона ,че всичко е по"мед и масло",само където такива като Райчев се "заяждат" с "най- компетентното " правителство ръководено от "най-честния" премиер..Герберски оди на радостта .. Истината е една-народът мизерства и не се вижда "светлина в тунела"

67

анонимен

преди 11 години

Знеш ли колко ме интересува , кой как изглежда или от коя партия е.Това е най загубеното,най обърканотО ,най некомпетентно Правителство.. Хората наистина са уплашени.Нито ме впечетлява Б.Борисов , нито тъпите му строежи на магистрали , метра ,нито прерязани лентички.Изумявам се как точно сега , когато,всичко ръсте нагоре , най важният ни проблем е да спасява футболни клубове и да хвърля грешни пари.Да си задовлява егото от там от където е Нищо от това не се яде, не ни облича , не ни топли.

66

ТОЙ ...БЪЛГАРИНА ...

преди 11 години

....ТАКА Е ИЗКАРАЛ ---200г. под властта на Византия......така е изкарал -------500г. под властта на Султана.......така е изкарал и-----50Г. ПОД ВЛАСТТА НА БКП/КПСС.... ...АМИ ,...ЧЕ КАКВО ДРУГО ДА МОЖЕ ЧОВЕКА----ТАКА СИ Е НАУЧЕН ОЩЕ ОТ МАЛЪК..ДА СИ ТРАЕ И ДА МРЪНКА!А,.....КАТО НЯМА КАМШИК---НЕМА И РАБОТА!!!ТОВА Е ПРОБЛЕМА ВСЪЩНОСТ....ХА,ХА,ХАААААААААААА.....

65

Иван

преди 11 години

69 Не стой дълго на слънце - вредно е за психическото ти здраве - видно е от коментара.*** гласуват масово за БСП.Явно не си много близо до темата избори.Бойко работодател на *** - продават му контрабандните цигари.За три години трябваше вече да си наясно че Бойко е достатъчно богат и едва ли ще се занимава с видни неща.Купувам си цигари без бандерол от ***.Знам че си имат *** на по високо ниво да ги снабдява а той от своя страни си ходи в чужбина и се зарежда - съседна чужбина

64

jalko

преди 11 години

Bulgarite sme prosti, podli i strahlivi. Otkrai vreme ni machkat kakto si iskat i nie vse v nashta panica si gledame. Prodavame si g...te za nishto. Mafiyata prevzeha stranata. I na nikoi ne mu puka shtoto si ima rakiika na masata. E kakvoto si pojuneme tova shte yademe. Prosti i podli. Ne zabraviaite, che Levski sa go vodili 3 dena 2 zaptieta prez gorata - nikoi ne se e i opital da go spasi. "Sam sum - drugi niama".

63

Анонимен

преди 11 години

Българите не са доволни и напускат България. Мнозинството от избирателите в България са вече роми и турци. Ако същата тенденция се запази до към 2020 г. българи ще останат да гласуват само в София.

62

istinata

преди 11 години

Моля ви забранете на този *** да го дават по ефирните телевизий- да *** пари от данъците ни .Колко данъци плаща на държавата ни защо не си покаже декларацията.

61

optimist

преди 11 години

до 69 - Както обикновенно празни приказки, липса на аргументи, просто едно безсмислено плюене по правителството. Догодина си избери БСП+ДПС+Кунева, за да си по-доволен.

60

непримирим боец

преди 11 години

Обединение на всички националисти ще реши проблемите на България! Никакви субсидии за партиите, съкращения на държавните разходи, промяна на Конституцията, забрана на ДПС, сваляне на новините на турски от ефир, забрана с референдум на строеж на джамии, редуциране на депутатите до 80 броя, подпомагане на средния и дребен бизнес, толериране на българското производство, възраждане на селското стопанство и селата, равни права и здравеопазване за всички българи...това са приоритетите на партия НФСБ

59

Анонимен

преди 11 години

На този олигофре*ията му е изписана на лицето.Едни и същи лица мрънкат ,дуднат и се лигавят по всички медии.Приличат на разни Николетки и Златки със своето нищо неправене.Да коментираш подобни изказвания на подобни лица е обидно за всеки що годе умен човек.

58

ТОЙ ..БЪЛГАРИНА..

преди 11 години

...САМО ТОВА СИ МОЖЕ...!!!!!!!!!!!!!ДА СИ ТРАЕ, ДА МРЪНКА ..... И ДА ЧАКА ,НЯКОЙ ДА ГО "ОСВОБОДИ"!ДА ГО "ОСВОБОДИ" ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ !ДА ГО "ОСВОБОДИ"---ЗНАЧИ:...ДА МУ ДАДЕ РАБОТА /ама такава гдето ..само да се води на такава, без да влага труд/....ДА МУ ДАДЕ ПАРИ/..европейска заплата/....ДА ГО ОСТАВЯТ НА МИРА ДА СЕ ЧЕРПИ ОЩЕ ОТ СУТРИНТА С БИРИЧКА.......ДА НЕ ГО ГОНЯТ ЗА ЯВНИ ДАЛАВЕРИ И МУШИИ........ДА НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ / а само права и превилегии/

57

онбашията

преди 11 години

"Според него това е нашето равнище на производство, на богатство, на индустрия. "хаха, абсолютно е прав. това е неприемливо за 80% от българите, но е истина. всички си мислят че "ако разстреляме всички депутати" или някаква друга небивалица, всичко ще си дойде на мястото. е, забравете, разстрела на депутати ще е временен кеф, но нищо няма да промени. толкова си можете.

56

Анонимен

преди 11 години

Тая червена мишка да не говори много,а да каже от къде е взел пари да си купи апартаменти във Виена.Да се прави на патриот там с заграбените пари или взети от смешните му и платени соц. изследвания.Направо не мога да му гледам продажната физиономия когато дойде във културния дом във Виена Видгенхаус да обяснява какво и как .

55

до 48

преди 11 години

Какви глупости приказваш ти бе?? *** до един ще гласуват за Боко Тиквата,който всъщност е техния работодател....От пласмент на контрабандни цигари всеки *** си докарва минимум по 40-50 лева на ден,зле ли им е,а? Ядат и пият по цял ден и се присмиват на глупавите българи дето бъхтат по строежи и шивашки цехове за жълти стотинки...Да си видял някой полицай да е арестувал черноборсаджия,аз не! Мутрите улучиха с Тиквата,трябва паметник да му издигнат на тоя тарикат...