148

Опция 2

преди 11 години

Автобус - Стокхолм - Братислава - София - 450 лева (току що проверени цени)...Без преварително записване, без намаления за групи. Ядене и пиене 40 лева = 490 лева х 200 души = 98 000...Но това е хубав прецедент! Смятам да "закъсвам" до края на лятото по Малага, по Париж, по Амстердам и да ми пращат Фалкона да ме прибира!

147

ванко

преди 11 години

ИЗМАМНИКА СЪЩО Е БЪЛГАРСКИ *** !ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН И ОСЪДЕН ДА ЗАПЛАТИ ВРЪШАНЕТО НА ***. МНОГО ПРОСТО ,ЗАЩОТО НЯМАТ ДОГОВОРИ И НЕ МОГАТ ДА ПИПНАТ *** ИЗМАМНИК.

146

Ben

преди 11 години

Гербавите комунисти просто нямат представа, че в Бг не е малък процента на бедстващите българи, много по-зле от тия екскурзианти. Да ги прибере с правителствения самолет и да им плати правителството разходите от джоба си, а не от данъкоплатците.

145

болшевик

преди 11 години

На връщане,самолета да мине над бермудския триъгълник!!!

144

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До Оптимиста, Защо трябва да пътуват със самолет? Ще се секнат ли, ако си хванат рейса за по 100 евро на човек, ако се намери читава компания, която е готова да не работи на печалба, а просто да си покрие разходите?! И защо трябва да им се покриват пътните? Защо на мен никога нищо тази държава не е помогнала, а аз съм студент в чужбина, минал през не леки препядствия. Аз или тези *** трябва да бъдат приоритет на едно нормално правителство?

143

До 149

преди 11 години

А тоа от дясно на снимката хич не му пука и направо си ги изпуска !

142

Дядо Мраз

преди 11 години

От друга стран акато се замисля, добре са направили, правителството. Все пак гласоподавателите трябва да се приберат на време, за да влезнат в срока за отседналост на Фидоската и да могат да възвърнат избирателни права. А като наближат изборите, някой съвсем случайно ще припомни на *** кой ги е измъкнал, колко пари дължат, ще им даде по 50 лвр 2-3 кебапчета и ще се погрижи достойно за една или две, а защо не и повече избирателни секции.

141

Анонимен

преди 11 години

Докога НИЕ БЪЛГАРИТЕ ще плащаме за *** им ???

140

до 129

преди 11 години

От Стокхолм до София няма никакъв самолет нито пък Автобус до София,има Автобусна линия"Ласта"на Македонците от Гьотеборг до Скопия билета струва 180евра.Самолети или полети има от Копенхаген(Дан)до София на цена близо 200 евра,и не се прави помен с чужда пита тия *** са отишли там да просят не да работят.И в Норвегия насред Осло ги има говоря за БГ и РО ***...

139

до 154

преди 11 години

Още по-лесна сметка наем на 5 автобуса по 40 места - ще ги приберат за по-малко от 30 хил. лв.

138

.

преди 11 години

На вниманието на Правителство, БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ :1. ЗАЩО няма италиански, френски, испански *** ДА СЕ ДЪРЖАТ по този начин?Защото е нямало "социализъм" там!Сигурно ОНЕЗИ *** НЯМАТ документи за ИЗЛИЗАНЕ извън съотв. страна и НЕ МОГАТ да ГЛАСУВАТ.Само БЪлгарските и Румънските *** имат "самочувствие"( останало от социализма!!!) и ни правят за РЕЗИЛ пред света!!!И други европейски страни имат ***. Правят ли италиански, испански, унгарски, френски *** такива ПАНАИРИ ???

137

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До 127 Оптимист, Защо трябва да се връщат със самолет не мога да разбера? Толкова ли са важни тези бразилци, че не могат да си хванат рейса? А билетът там ще излезне по 100 евро на човек, нали държавата може да го организира, да избере компания, която просто ще си покрие разходите, а не да направи кинти от това?!?! А защо да им се покриват пътните? НИЕ ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ТОВА БЕ? ЗАЩО на мен (един студент в чужбина), никога никой нищо не ми е покривал. *** ли са приоритет на ГЕРБ?

136

spe4eli vreme

преди 11 години

продавам:1.дискове /5 броя/ 101 любими мелодии от киното -цена 40 лв2. луксозна книга-здраве чрез природолечение - цена 50 лв3.луксозна книга - лекарствени средства / домашни средства / - 50 лвиздател рийдър дайджест . варна, тел.: 052 / 985163

135

До всички малоумни

преди 11 години

Сега и на най-невярващите им стана ясно как легално се купуват гласове с държавни /народни/ пари!!!Предното купуване беше, като им обясниха на ***, че са ги спасили от измислено клане, свързано с протестите в Катуница! Да ви е жив и здрав Боко *** !

134

Анонимен

преди 11 години

Това са "хора", които нито знаят да четат, нито да пишат, нито могат да правят нещо. За какво стават тези хора и на кого са нужни ?Докога НИЕ БЪЛГАРИТЕ ще плащаме за *** им ???

133

Анонимен

преди 11 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !!!!!!Защо плащат самолетни билети на хора, които дори не познават думите осигуровки и данъци?!Да ги оставят да се оправят!!!! Голямо количество хора и в България са в тежко положение, какво правим?!

132

Анонимен

преди 11 години

150 хил!!! Колко човека и от къде ще ги прибират!?

131

Болкуци

преди 11 години

НА който не му понася да се изнася, ама как да се изнесе като не знае език и ръцете са му в гъ*а. Стоите и злобеите друго не ви остава,

130

ГЕРБ, ОЛЕ!

преди 11 години

Абе, вие нормални ли сте, бе? Отделих 4 мин. от времето си и направих следната сметка:Билет Стокхолм-София, еднопосочен, без предварителна резервация - 240 евро (480 лева)... Билет за автобуса до летището в Стокхолм 12 ойро (24 лева), минерална вода и закуска на човек за 1 ден - 20 ойро (40 лева), общо - 544 лева! Без да се използва отстъпка за група, която при различните оператори може да достигне 10%. И така - 200 души по 550 лева = 110 000 лева. И това - за да си ги приберем като шампиони!

129

Дядо Мраз

преди 11 години

Бойко, като си почнал, дай и на мен кинти за еднопосочен билет, само че не за дестинацията Стокхолм-София, а обратно. белким видя нещо реално от данъците, които плащам. Да ги бяхте оставили *** в Швеция, за да ги интегрират шведите в тяхното общество.