50

До 58

преди 11 години

Да, прав си за сестрите Белнейски, но пука им на евреите за тях! ДВАТА СЛУЧАЯ СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ. Тук става въпрос за международен тероризъм, и ще се впрегнат сили отвън за да нищят случая. Не мислете, че Цецо ще го разнищи. Цецо е само говорител.

49

Кораби, Мораби !

преди 11 години

Оказа се, че корабите са на планирано учение. Стига сте писали глупости. А и какво си мислите? Че НАТО ще годи 5 поср***ни камилари с 4 бойни кораба :)

48

CoX

преди 11 години

Ето ви малко информация на която попаднах за така наре4ения "Терорист"-камикадзеold.cageprisoners/prisoners.php?id=96#

47

Анонимен

преди 11 години

Писнало му е да живее и избрал тоя автобис 4-7 дни се мотал насам натам а не оставил предсмъртно писмо и защо го прави какви са мотивите на атентатора ??

46

do 49

преди 11 години

ДА.отвори морето.нет

45

певец

преди 11 години

Поздрав за дон Цеци и бандюгите около него!"Лажи, лажи , Вере...лажи кой ке лажеш! Само мене , Вере, немой да ме лажеш!"Браво! Престарахте се!

44

Анонимен

преди 11 години

Което е интересното за сестрите белнейски 2 години се мотаха.За убйството на Яна в Борисовата 6 месеца а сега за 24 часа :)бре бре бреЯ кажете кой ви свърши работата?

43

?

преди 11 години

"Все още не се знае откъде камикадзето е влязъл в България" Нали границите ни бяха най-сигурните в Европа? Какво стана?

42

Анонимен

преди 11 години

razgledaite snimkite na nari4enia za bombadjia. na siniata mu riza ima otpe4atane goleeeeme evreiska svastika na ubiec s koito e porugal 4estnite evrei

41

Анонимен

преди 11 години

Как успяха за по-малко от 24 часа да направят сравнителен анализ на ДНК?! Тия съвсем ни взеха за балами. PCR методиката не става за 2 часа, имайте го предвид.

40

Deathstalker

преди 11 години

До 16: Той, Цвъки и сега продължава да гледа като наакан и да ръси простотия подир простотия. Май бая дюнери е омаал, та се е изпуснал мощно.

39

До 36

преди 11 години

Не забравяй как Франция проспаха терориста няколко месеца, докато не изтрепа една сюрия хора преди месец-два. Днес по радиото коментираха, че същия този от Франция е бил задържан в Афганистан и от американските служби и те са го проспали тогава. Проспали са и това, че месеци наред се е запасявал с оръжие...Тероризмът може да пробие всяка една система.Да, прилича на "От местопрестъплението" и много ясно, че ще се използва техника на чужди държави за оглед и анализ на уликите.

38

Анонимен

преди 11 години

вече взе да става смешно съболезнование за невинните жертви на поредното терористично изпълнение скалъпено и организирано от цру и мосад със съдействието на продажното ни анти българско правителство на герб ,което освен ,че ни вкара в страшна икономическа криза ,сега ни вкарва в много *** война с непредвидими за цял свят последици

37

до старшията ушев

преди 11 години

Хората коментират тъпите изказвания на ,,компетентните''органи бе загубеняк както написах по долу Цвъки какво очаква да се появи някой с табела камикадзе на врата и да отиде при някой твой колега да го арестува и след това да се пъчат колко са добри.

36

Анонимен

преди 11 години

Последно бомбата на гърбо ли му е била или в багажното ???или май и Вие незнаете ........Умните хора Цецо, когато не знаят нещо мълчат, само глупците като тебе ръсят глупости от сутрин до вечер и не се усещат кога трябва да млъкнат

35

КГБ

преди 11 години

До 40 Благодарим приятел!

34

...

преди 11 години

Цецо по-бръз от Хорейшо бре, как стана тоя профил за 1 ден ?

33

Анонимен

преди 11 години

При атентата срещу папа Йоан Павел II на една от снимките на площада "се вижда" Сергей Антонов. После самите италианци доказаха, че е друг човек. Да не стане и тук така.

32

Анонимен

преди 11 години

sa da se razbereme. ako sha mi se govori za falshivi knijki (ama stom ia namerili i rekli -falshimento), ta kat sha ni govoriat za falshivi knijki, teskereta i diplomi- sledite vodiat kam kufniata na edin Cecko-shestaka po ahpertimenti deka e sazdadena tainata labradoria za izdavane na falsivi teskereta.zatova ministr Cwetanov vednaga e razpoznal falshificiranata us knijka, maia!

31

Един

преди 11 години

Израел в медиите не представлява обикновения еврей. Израел представлява ционистите. Тези, които създадоха Израел преди време - а именно една от най-големите династии, които управляват парите в света в момента."оо евреите са! смърт!"- МИСЛИТЕ, че са евреи, поради фалшифицирането на информация (те, които създадоха Израел управляват и медиите и всичко там). Прочетете как ги карат да воюват, а те отказват и ги вкарват в затвора и как протестират срещу ционизма!Не под общ знаменател всички евреи!