101

реформа на 100%

преди 11 години

РЕФОРМАТА на 100% ,...ФЪФ Бе-ге,засегна ---ПОЛИТИЦИТЕ,*** И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!За народа ,.....таратор без кисело мляко ,че няма краставици!

100

Анонимен

преди 11 години

Стабилната основа на престъноста, положена по време на Тройната коалиция, трудно ще бъде разрушена! ДС все още действа, макар и с затихваща активност...

99

КОШМАР

преди 11 години

ЧЕ ИДВА КРАЯ НА НАЙ- КРАДЛИВАТА ХУНТА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ГРАБИТЕЛСКА КЛИКА ГРОБ Е ВЕЧЕ ЯСНО И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА ! НО ВСЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ СЕ ЧУВАТ ЧЕ СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КРАХА НА ДЪРЖАВАТА НИ И ЗА НЕЗАПОМНЕНАТА БЕДНОСТ ДО КОЯТО НИ ДОКАРАХА . И ОТ ПРОФЕСОРИ - ИКОНОМИСТИ,ПОЛИТИЦИ,ГРАЖДАНИ,ОТ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ. ОТ НАС ЗАВИСИ ДА СПРЕМ БОКО,ЦЕЦО- КРАДЕЦО,ФИДОСОВА И СИЕ ДА НЕ ИЗБЯГАТ ОТ СТРАНАТА !

98

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е една голяма грешка в политическия и икономически живот на България. Много хора гласуваха от глупост,други бяха наивни, трети бяха влюбени в Борисов. Жалко, че в България повечето хора са първосигнални и елементарни,но *** народ лесно се управлява.

97

Homer

преди 11 години

Вожде,а сега как ще излъжеш(Пинокио)!!!

96

Оп-са

преди 11 години

Ако аз съм търговски директор във фирма и постоянно се тупам в гърдите как всичко правя перфектно и всикчко върви добре, но един ден дойдат ключовите партньори и кажат на собствениците, че за нищо не ставам и нищо не върша и не разбирам, ами напротив, искам им подкупи и се подигравам с тях, какво ще стане? Ще ме изгонят на момента и ще ме дадат на прокурор! А ББ какво ще го правим?

95

Анонимен

преди 11 години

За първи път се прави връзка между политическата власт и организираната престъпност!!! Ако това не е негативен доклад кое е? Не могат да напишат в прав текст, че се управляваме от мафиоти, а казват дипломатично каквото констатират.

94

88

преди 11 години

Работя с поне 25-30 фирми - дребни и средни. Всички се оплакват и при всички става все по-тежко. Има и колеги, които просто фалираха и се махнаха от България. Ти на това прогрес ли му викаш? Представи си една кола. В момента тази кола се пребоядисва и пудри, а двигателя работи с последни сили и скоро ще спре. Това е България на БСП и ГЕРБ !

93

Въпрос

преди 11 години

В този форум явно има коментатори с превилегии. Как излизат такива дълги постов, а ограничението е 500 симовола.? И тук шуро-баджанащина, после някой ни бил виновен че сме това което сме :)

92

Майничка

преди 11 години

По принцип нямам нужда от доклади на Брюксел за да се огледам и да видя сам колко трагична е обстановката в тая псевдо-държава.

91

Dan до 53

преди 11 години

Нещо не схванах ти казваш "Черновата или белова, ГЕРБ се .... на метеното. Какво толкова се помпаш :) " , къде точно го видя метеното, кой беше измел Станишев ли...:):):):):) Не помниш ли какви бяха докладите тогава, е верно ,че бяха скрили един два защото си мислеха, че ще останат на власт амаааа другарите "извоюваха" да ни спрат еврофондовете ако не помниш....

90

попа

преди 11 години

На Бойко Борисов искам да му кажа, да си прибира милионите и да се стяга, че на лято го емваме и него, и герберите и всички около тях.

89

Майничка

преди 11 години

Няма страшно, Цецко си свършил всичко на 100%. Брюксел да му ядат краката само...

88

Бай Ставри

преди 11 години

Критики от Брюксел, критики от народа, критики от всички! Нема ли един, дето да ги похвали!? Тиквата има некви наченки на мисъл, като се ослушва за Белене. Дори да е предизборно- нека стане! Тъкмо ше си тръгне с единствено правилната прерязана лентичка- началото на АЕЦ БЕЛЕНЕ

87

Анонимен

преди 11 години

Мафията управлява държавата.Политическа воля - няма.

86

От БСП-ар

преди 11 години

Изборите бйаха купени от герб, стана като Бай *** прави избори на великият писател Никола Вапцаров... Сега идва и нигативната оценка от Брйуксел, което е очакванно... С герб толкова. Гласуваите се БСП догодина, зада може да се управим!

85

Анонимен

преди 11 години

Доклада на пръв поглед само е критиченИначе представлява леко потъпване по рамото за Герб1.братята роми не щъкат толкова много из европата +2.българското население прогресивно намаля +3.затриване на дребен и среден бизнес -още геноцид трябва но все пак +4.мафиотите верно не са в затвора ама са у властта-поне ги знаем къде са си мислят от ЕК+++

84

Анонимен

преди 11 години

ТАКЪВ *** КАТО БОЙКО ТИКВОЙКОВ НЯМА ПРОСТО.

83

87

преди 11 години

Отделят ни от Румъния, не защото се справяме добре, а защото румънците се справят по-зле :) Чете внимателно и дано се сетиш защо ВСИЧКИ казват, че доклада е ОТРИЦАТЕЛЕН ! Като ти харесва ГЕРБ, гласувай си за тях, моли се на снимката на Боко, но уважавай истината !

82

Анонимен

преди 11 години

Вожда-слънце е покрит в тъмни и черни облаци.Но буря няма.