65

Анонимен

преди 11 години

момче от ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ е пребило простосмъртен.това е станало.за съжаление такива случаи ще ги има и в бъдеще.

64

Пожелание !

преди 11 години

Пожелавам на 19 годишното *** да страда до живот ....болест след болест да го спохожда, в мерцедеса все болен и с температура да се вози ! Нещастен и жалък живот да води и той и близките му !

63

Анонимен

преди 11 години

!9 годишен с автомобил "Мерцедес" - "Американската мечта" вече и в България.

62

НПК

преди 11 години

Според наказателния кодекс,счупване на нос - средна телесна повреда,до 2 години лишаване от свобода и обещетение на пострадалия,плюс хулиганска проява,а сигурно е имало и свидетели

61

Затвор за лекето

преди 11 години

Така и не ми стана ясноповдигнато ли е обвинение на лекето-побойник?

60

xaxa

преди 11 години

До 71Пич глей да не се натъкнеш на мене ,щото ще има да пищиш като ощипана госпожица в полицията "Ой пребиха ме"

59

филантропист

преди 11 години

В родната ни страна, който и да хванеш да пребиеш, пък дори да е изкуфяла, полу-парализирана бабка или невръстно детенце, пак ще си смачкал фасона на някой, който си го заслужава, или неминуемо ще си го заслужи в бъдеще.Не че защитавам шофьорчето, напротив, смятам че му смелят както количката, така ли лицето, все някога. Ама същото се отнася и за шофьора на рейса.

58

Анонимен

преди 11 години

По принцип - не е това начинът. Първо - незаконно е. Второ - неморално е. Трето - асоциално и дивашко е. Това обаче е само по принцип. Всичко е въпрос на конкретика. Ако наистина въпросното момче е виновно - това принципното важи изцяло и за конкретния случай. НО! За съжаление в градския транспорт често пъти работят тотални деграданти, които прекалено много си позволяват. Ако случаят е бил по-скоро такъв, и е виновен шофьора на тролея - малко му е било.

57

Син на Гербер

преди 11 години

И кво си мислите бе, простаци!? Че ми пука, че сте хванали един от нас ли, да видим дали и днеска няма да си карам с 180 из София, много ми пука коя бабка ще ударя и кое хлапе ще отрепя. Айде *** слагайте минусите да ви видим, пука ми, нали татко се познава с Цветанов. Аре у лево негодници мързеливи, матрял развален

56

Sulfuras

преди 11 години

Е то самочувствието му е над облаците , ама без покритие такива дрисни под път и над път.

55

Анонимен

преди 11 години

Просто трябва да изчезне порочната практика да се разминават нарушенията на такива.На бас,че вече баща му или някакъв друг закрилник вече е звъннал в полицията и този си е в къщи.В нормалните страни ако прокурорът е в подходящото настроение ще му повдигнат обвинение за убийство.Айде може и неумишлено.Помагачите -за съучастници.Но,тук най-много да му пишат някоя глоба.Надявам се,че няма да уволнят горкия шофьор или пък някой полицай защото е дръзнал да съществува докато онези са минавали.

54

1

преди 11 години

Toi ne e stanal ot izvednuj takuf agresiven.Do sa kvo mislite 4e e pravel v y4ilishte na ulicata i po diskotekite. Vie si vuzpitavai decata i nakraia e takiva she im se ka4va na glavata.Te da je mnogo roditeli se gordeiat 4e decata im babaiti.

53

Българин

преди 11 години

Браво на "младежа" Само на 19 г- ,а вече с " Мерцедес".,само на 19 ,а раздава юмручно правосъдие.Сигурно като стане на 25 ще е с БТР и ще раздава правосъдие с гранатомет. Боже, до къде стигнахме в този държава!Сигурен съм ,че този "невинен" 19 г. младеж не е от семейство на обикновени работници или дребни служители.Нека ако журналистите имат "здраво дупце"да кажат чий син е това ***.Що се отнася до" сеирджиите" в тролея ,нека знаят ,че следващите бити от самозабравили се *** ще са те.

52

Избирател

преди 11 години

Дай Боже ватмана да има достоен син ,който ще го осъди по бързата,още щом го пуснат от полицейското.

51

+/-

преди 11 години

Да беше попаднал на мен малкия *** па да видим кой кого!Вчера карайки в 85 км/ч (с 5 над допустимото) по Цариградско, подобен *** в Ауди ми светка поне 10тина пъти да му правя път. Ако бях малко по-неразумен да го засега, щеше да ми премига на пърцили ... Трябва да стане като в Германия - на джигиите яки глоби и принудителен труд (щото глобата ще му я плати бащата мутра)

50

AA

преди 11 години

Днешните хлапаци си позволяват много и си мислят че родителите им като са богати всичко им е позволено.Да направят и спазват вече тези закони всички без изключения,аке не всеки на мястото му .За кражба -да му вземат всичкото имущество,за побои да плати за телесни щети и да лежи в затвора,за убийство да бъде убит и т.н.

49

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОТУЛИ! ЩЕ СТАНЕ КАТО С МЪРШИТЕ КАРАНЬОТОВИ !

48

Анонимен

преди 11 години

Прекрасно си представям картинката - 19 годишен следпубертетен превъзбуден младеж с 15 годишен мерцедес за 2000 лева дизел тип 2.2 100 коня, демек само бръмчи,но не върви,щото тежи 1 500кг. се мисли за гъзар,щото на 19 г. е трудно да е в час и се е направил на биткаджия,щото ходи на фитнес.

47

Ники

преди 11 години

Как ме е яд,че не съм бил в този тролей тогава.Ама Скобелев и Ботев се пресичат на Петте кьошета-едно от най-оживените места в града,как не се намери някой да сложи на място мръсното ***.

46

Анонимен

преди 11 години

Сигурно, ще е някой ГЕРБЕР който работи в НСО