50

До 61

преди 12 години

Малко пътуваш, София не е България, мръдни малко из страната и ще видиш истината за случващото се в страната

49

мучачо

преди 12 години

ко ривете ва *** зъвиждате че при ГЕРБ Балгария навсякаде ни признаха че сме отличници а на троината коалиция ви спреха парите

48

Анонимен

преди 12 години

доходите не знам как са се повишили, когато питам търговци и всички казват че оборотите им падат от година на година. Най-малкото хората пестят от страх и не купуват.

47

КПСС - БКП !!!

преди 12 години

Аз съм живял и по времето на Тодор Живков. Сега говорят, че бил диктатор. Може и да е вярно, незнам ....Тодор Живков обаче го даваха само по една телевизия и то най-много два-три пъти на ден.Днес Бойко Борисов го дават 24 часа в денонощието по 30-40 канала като само по 1-2 го критикуват, а във всички останали го хвалят !!!Такова чудо сигурно няма и в Екваториална Гвинея и на остров Тамбукту !Не го е имало и в тираничните и авторитарни години на комунизма !Живков диктатор ? Ха-ха-ха ! ...

46

optimist

преди 12 години

до 47 - Колега аз съм си направил избора въз основа на това, което виждам, а не на това, което ми казва телевизията, радиото, днес.бг и т.н. Ето например излизам и виждам чудесно, ново, работещо, чисто и спретнато метро, виждам току-що асфалтирано и маркирано околовръстно шосе, виждам да се строи кръгово на ТВ кула и на Гешов, виждам зала Армеец, в която най-после можем да поканим някой чужд музикант, въобще виждам ей такива резултати и затова подкрепям ГЕРБ пък БСП и медиите нека си говорят.

45

До 55

преди 12 години

България си я обичаме, а за Балгария не знам

44

Анонимен

преди 12 години

това е естествено. Президента има малки правомощия и медиите трябва да си изсмукват от пръстите "новини"

43

Пламен

преди 12 години

Мога да се обзаложа, че съм с по-високо iq от теб, не съм алкохолик, не слушам чалга, но на следващите избори ще гласувам за ГЕРБ! Никога повече твоите червени приятели няма да са на власт, запомни го !!!

42

българин

преди 12 години

Боби Борисов прилича на огромен торен бръмбър с този екип!Да ходи да си рита на село и да яде филия с мас!НЕ ГО ИСКАМЕ ЗА УПРАВЛЯВАЩ !!!АЙДЕ МАРШ НА СЕЛО!

41

мучачо

преди 12 години

които не е с Бойко значи мрази Балгария

40

Анонимен

преди 12 години

Оставка мутро!

39

Анонимен

преди 12 години

Ако Бойко не разкара Дянков хората повече няма да гласуват за Герб. ще гласуваме за комунистите, за фашистите, ... за които и да е, но не и за Дянков !

38

до 46

преди 12 години

В България заплатите вече са масово над 1000-1500 лева. С тези коментари дето ромите живели от помощи с 300 лева, ходи да баламосваш някой друг. Хората около мен без да са политически обвързани повишиха дохода си много през последните години. И то съвсем легално. Ако човек е кадърен няма никакъв проблем да си намери високо платена работа.

37

УЮ

преди 12 години

А БЕ , ХОРА,НАРОДА ГО Е КАЗАЛ :" МНОГО ХУБАВО НЕ Е НА ХУБАВО".ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КОГАТО Е И ИЗКУСТВЕНО НАДУТО - СПУКВАНЕТО НА БАЛОНА Е НЕ ДАЛИ, А КОГА ?ТАКА ЧЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НАДУВАТЕ.

36

666! СУПЕР...

преди 12 години

...БАЦЕ *** У МАНАСТИР...!

35

Анонимен

преди 12 години

Не се заблуждавайте, медиите ни са толкова независими, колкото и живеем в демократично гражданско общество, тоест само на книга. Зад всяка медия стоят икономически кръгове, които са свързани с държавата, много често се държат и от хората във властта. Независима журналистика нямаме, тъй като всичко първо минава цензура, а журналиста остава на улицата ако не пише каквото трябва. Манипулацията е пълна, постоянна и единственото спасени е пълен бойкот на всички медии!

34

sssddf

преди 12 години

медии помагат на борисов? не може да бъде ! оптимисте, и аз си мисля че хората не са ***, но ето появяваш се ти и НАПЪЛНО ме опровергаваш!

33

Анонимен

преди 12 години

Бойко с ритане на топка и рязане на лентички хляб не се купува....Хорицата не искат да те гледат как риташ а да подобриш социалния живот.....Може да си спокоен с твоите 2000 лв заплата ама народеца масово изкарват с по малко от 300 лв.Много съжелявам че дадох вота си на един празноглав ***.

32

Анонимен

преди 12 години

Бойко - Българският Ким ил Сунг. Искаме посмъртен премиер и дори след смъртта си да е наш духовен водач. Да живее ГЕРБ и Борисов!

31

Бойко

преди 12 години

Медиите:Бойко пръдна,БЛАГОДАРИ ТИ БОЙКО ,ЧЕ ПРОИЗВЕДЕ МЕТАН ЗА НАШИТЕ КОЛИ!