484

gogo

преди 12 години

А бе какъв ски туризъм и какви ски курорти?Колко са градовете и населените места с надморска височина над 1400 метра където може да се задържи сняг.Хората вече правят ски пистите си на надморска височина над 1500 метра,а ние ще правим такива на 800.Смехотворно и глупаво.Ако е да се перат пари и правят глупости може и на други места без да се секат излишно горите.А ако някой иска да сече първо да залеси двойно по.вече от това което ще изсече!!!

483

азз

преди 12 години

Философията на промените в този законбеше да се даде шанс за икономическоразвитие на малките планински общини, дасе гарантира развитието на ски туризма иутвърждаването на България катопривлекателен зимен център, обясняваБорисов"Браво,боризе,брао!поредната ти простотия!Значи,тия в общината,и гооемите играчи в хотелиерския бизнес,ще взимат големите печалби,а,тия дет са "дребни"-трохи!отделно,дървената мафия ще заработи някой лев,и за тебе!тъй,тъй,преди мноого години,един европейски елемент,ни,бе посаветвал,да развива ме земеделието и (секс)туризма!защо и ГМО?Сеге в банско ще има контра протести!те определено са политически маниполирани!представяте ли си,голю,да прави хотел и ски писта?!?преди време ми казаха,че врачнския балкан щели да го правят курот !?

482

74067

преди 12 години

ГЕРБ-милиционерската простотия е на власт! Скапана икономика , скапана политика и унищожена природа!ГЕРБ=БКП!

481

екоманаф

преди 12 години

който ми барне дърветата ще го бода-многократно!!!

480

555

преди 12 години

Браво на младежите.Докато тука само си чешем езиците те свършиха една добра работа.Поне засега спряха този явно не Български закон,целящ само едно - разграбване и унищожаване на последното останало читаво у нас : гората ни.И то така,че в държавата да не влезе нищо.Явно започва събирането на пари за изборите,а пък и царя след като загуби в съда трябва да не е на загуба.Защо не,нали бодигарда му сега коли и беси.

479

W

преди 12 години

Цирк

478

бай Ганьо

преди 12 години

Дръпна им се акото на герберчетата,усетиха че народното недоволство може да ескалира и да има бой по кратуните с жълтите павета :))))) Диктаторчето и свитата му от предани гейбърчета съвсем скоро ще са само смешен момент от историята ни....Гарантирано от Народа!!! А тоя нископлатен но капацитет в Герберолизането гей Странджата,му обещаваме много Lidocain за дупето като падне Боко Барона /Саша Барон Коен/ :))))))))))

477

ИНА

преди 12 години

ДОГАН И СТАНИШЕВ ПАК ИМАТ ОБЩА ЦЕЛ.

476

Гард

преди 12 години

България се събужда!!!

475

До СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Откога *** на зад...и е работа?Или защото на теб ти дават някой и друг залък?

474

до странджанка

преди 12 години

ще ни напускаш разбира се-неделя е и отпуската от психиатрията свърши-абе странджа в лудницата що не накараш боко да ви пусне един интернет-що луди ще завербуваш за каузата...

473

Анонимен

преди 12 години

***,по-***,най-***,най-най-най-***-СТРАНДЖАТА!Честито ТИКВО,спечели приза на ПРОСТОТИЯТА! хахахахахахахахахаха

472

До СТРАНДЖАТА

преди 12 години

По-голяма жаба от теб едва ли има, мой човек! Квакаш неуморно от клакьорското си място. Квакай, квакай, той щъркела ще дойде!

471

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

***..........напускам ви,явно редиците ви тук станаха много рехави,и няма какво да отговорите на солидните факти и аргументи......Колкото и да ви боли,да виете и да се гърчите и вие разбрахте че нашата страна има най- компетентното си правителство в най- новата си история...... комуноиди и 1 съвет от мен- ако искате и вие да живеете нормално се хванете на работа,а не да мяучите и да се гърчите в бедност,и да смятате че някой е длъжен да ви храни......Дерзайте

470

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Аз ЛЪЧО МОЗЪКА, съм много гладен, ама това е заради МОЗЪКЪТ ми или по-скоро, заради липсата му, не съм сигурен.

469

Хектор

преди 12 години

Уф,ураниловката на доходите на богатите и бедните във процентно съотношение спрямо държавната баница е чудовищно несправедливо спрямо вторите.Иначе как да си обясним,че една сърбия 6 милиона,със БВП само 50 милиарда има два пъти по богати социално слаби.(Ние сме 7,4 м и БВП 88 илиарда).Оттук идват ВСИЧКИТЕ проблеми,просто върхушката иска да оправи нещата ама БЕЗ ДА ИМ ПАДНАТ ПЕЧАЛБИТЕ на който са свикнали а от друга страна не им достига интелектуален капацитет.

468

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Двубоя тук във форума ми стига .....Да разкряквам жабуняка на гладните *** като теб.....!

467

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Има ли гладни *** тука.........питам ?

466

Анонимен

преди 12 години

Този на снимката, дето се прави, че може да чете, заради умишлените си "действия" нямаше да излезе от затвора няколко хиляди години в друга държава!

465

дмт

преди 12 години

ситуацията е малко като "Къде сбъркахме?"..... политик на годината, мани-мани