49

Анонимен

преди 12 години

нима няма в провинцията кадърни хора.........след години това ще е спасение за оцеляване на много градове....

48

Анонимен

преди 12 години

мести ги ББ!

47

ую

преди 12 години

през 1988г бях 8ми клас.в учебника по география имаше урок урбанизация.там пишеше че отдавна държавите в борбата си с урбанизацията местят цели столици например столицата на Бразилия е в джунглата далеч от големите градове.знаете ли къде е столица та на турция Анкара И ЗАЩО??МНОГО ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46

Да Фашист и аз

преди 12 години

Изброил си ги прекрасно.Наистина ти свалям шапка всеки регион си е заслужил министерството.А софето и останалото стана като трупане в автобус с една врата на нея ,останалото празно.Просто трябва да се отворят и другите врати ,но няма да стане с такова лоби дърпащо към градът държава в държавата.

45

Анонимен

преди 12 години

Ако всичко мести плавно,за нищо не става!

44

joe

преди 12 години

Много малко, твърде късно.Това нещо трябваше да го направят преди поне 6 години - вече една четвърт от страната е в София... Ще отнеме десетилетия да се обърне този (много вреден за страната) процес.

43

самотен дядо

преди 12 години

БОЙКО, ОЩЕ СЕ ОПИТВАШ ДА СИ УБЕДИТЕЛЕН, ЧЕ ПРАВИШ ВСИЧКО ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. АМА МЕН ВЕЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА - ИЗУЧИХ ДЕЦАТА И ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА, НЯМА И ДА СЕ ВЪРНАТ.АЗ СЪМ САМ, С МИЗЕРНАТА СИ ПЕНСИЯ. СТОЯ СИ В ПАНЕЛКАТА И НИТО ЩЕ САНИРАМ, НИТО ШЕ ПАСПОРТИЗИРЪМ...НИЩО НЕ МИ ТРЯБВА, САМО ЛАПТОПА ОТ ДЕЦАТА ДА МИ ОСТАНЕ, ТА ДА ГИ ЧУВАМ И ВИЖДАМ. ГЛЕДАМ ТЕ И ТИ СИ ЧУДЯ НА АКЪЛА !

42

Гогата

преди 12 години

Поредната ГЛУПОСТ на ГробТиквите пак разиграват цялата страна с невежествето си.Освен че ще настъпи пълен хаос и ще се дадат милиони за целия този процес,няма да има никакъв резултата от всичко това.В целия този хаос Гроб ще напуснат парламента след една година и после *** ги търси

41

ФАШИСТ

преди 12 години

така е ! в Габрово , машиностроенето , в Добрич , зърнопроизводството , в Кърджали, рудодобива и тютюна , в Перник , въглища и ТРУСОВЕ, У СОФЕТО , МУТРИ И ЧАЛГАДЖИИ

40

поли

преди 12 години

Това местене ще е свързано с разходи; сграден фонд, наеми за служителите, архиви и др. Ако титулярите не им е удобно да се преместят, знаете, че те имат семейства, деца, дет.градини, училища. А нима е толкова лесно да замениш един изграден специалист с един нов служител и то при тая криза.

39

Анонимен

преди 12 години

Титан на мисълта.Пълен ***. Писна ми всеки ден да го слушам за това и онова. Само глупости и никаква работа освен за ЦЦ и Цветелинчето.

38

Анонимен

преди 12 години

Какви добри специалисти са тези пасиансаджии? Задавате ли си въпроса защо на интевю никоя частна фирма не ви пита даже какво сте завършили и къде, а толкова фалшиви дипломи се правят?Защо? На кого му трябват?Само на "калинки" и "добри специалисти" в държавната администрация.

37

Реурбанизация :-)

преди 12 години

А ефекта от цялото местене ще излезе на НАС господа данъкоплатците още няколко десетки милиона лева за разходи от горива, смазочни материали, автомобили и т.н. ( ЛУКОЙЛ и сие ... ) в касата на единия и другия ( В.З.>Б.Б.) А сетене потоп ... :-) Алелуя :-)

36

Вуте

преди 12 години

Абе премиеро оти не орати нищо за Набукото ?Нали щеше да има газ от Азърбайджан? А?Или и него ше местим към Русията...

35

Анонимен

преди 12 години

Тоз лумпел не мога да го трая вече.Писна ми да слушам изказвания как работели за бъдещите поколения, ефекта от тяхното управление щели сме да го видим след 5, 10 , 15 г.Ние и сега виждаме ефекта от вашето управление господа мутроко-мунисти !!!Безработица, лъжи, престъпност, !!!

34

АКТИВИСТ НА БСП

преди 12 години

БЕЗ БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБЕНА!!! НИЕ ОТ БСП САМО ПЛЮЕМ, ЗА ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИМ, НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОЙ НИ ПРЕВЪЗХОЖДА ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!!!

33

БУРГАС

преди 12 години

Нека всички хора, които се чудят защо ИАРА и Морска администрация трябва да с точно в Бургас, да прочетат статията от линка по-долу. Надявам се че ще ви изясни доста детайли, които в момента няма откъде да знаете.news.burgas24.bg/354190.html

32

Анонимен

преди 12 години

В какво ще се изразяват тия успехи, ще закрием малко работни места в столицата и ще отворим същия брой места в провинцията, няма лошо ама не е ли по-добре държавата и бизнеса цялостно да живнат. Та на въпроса какви ще са тия успехи ?

31

Анонимен

преди 12 години

На мен ми е интересно на какъв принцип се избира коя агенция в кой град да отиде : )Както прецени всевишният или хвърлят боб?

30

дедо пич

преди 12 години

Аз пък го местим плавно у другио крачол *** червен фашист!