53

дребна риба

преди 12 години

Тва ще е инструмент за тормоз на тъпата милиционерска шайка - не си удобен, хоп, запорират ти имуществото по "анонимен сигнал" и ходи после да доказваш, че нямаш сестра. Надявам се Конституционния съд да сложи край на това безумие, щото е ясно, че Васил Божков, Вальо златев, *** и други такива не попадат сред мишените му.

52

Анонимен

преди 12 години

Обичам денят ми да започва с порция смях, едва ли някой вярва, че Боко ще си подаде някога оставката, има още какво да се осмуче от кокала:)

51

arhar

преди 12 години

Силно правителство - силна държава ! Приемането на закона за отнемане на незаконно придобитото имущество означава, че се движим в правилната посока !

50

Анонимен

преди 12 години

Сега остава да се конфискуват всичките палати,който ги гледахме по босфор тв заснети от нап с хеликоптер,които бяха построени през 2007/2008г.бума на незаконното строителство...

49

Гарантирано от герб

преди 12 години

"...Преди два дни 49-годишният бивш играч на Сливен, Етър и националния отбор е сложил сам край на живота си..."Да са ни честити всички от снимката и нека не забравяме за БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ БУМ НА САМОУБИЙСТВАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ, какво друго е това освен ГЕНОЦИД над собствения си народ!!! Майко Българийо, Те избиват синовете ти!!!

48

Анонимен

преди 12 години

не може по предположение да обявиш някой за виновен, защото в *** конституция на БГ е записано точно обратното! НЕВИНЕН СИ ДОКАТО НЯКОЙ НЕ ДОКАЖЕ ПРОТИВНОТО!Късмета на Бойко е че ръководи такива овце! И честито на Бойко, който току що си върза нов мандат иначе.. лов на вещици щеше да последва! С една дума гарваните си направиха сделката. *** са извън обсега а народа ще го духа

47

57

преди 12 години

Ентелект,та дрънка.Дума ли е,пръдня ли е.

46

Анонимен

преди 12 години

Предполагам ,някои какаванин като мен с вила строена 20 години ще изгърми ,а изрядните ще са чисти като роса.

45

Анонимен

преди 12 години

58 - кажи на тея, дето ти съчиняват текстовете, че се изтъркаха видяхме кой "събори" догановите палати, то не бяха клетви, не бяха чудесиии, ако нямаше благословията му обаче, батя ти Бойко нямаше да го познава никой

44

Анонимен

преди 12 години

Все още има европейски съдилища и рано или късно можеш да се реабилитираш след като те обвинят и държавата да теи възстанови загубите (лошото е че държавата е нашия общ гръб и плащаме заради чужда некадърност)

43

Трета световна война

преди 12 години

Пожарникарят отдавна е нападнал България и води Трета световна война срещу нея!

42

браво

преди 12 години

Браво бате Бойко !

41

Анонимен

преди 12 години

ози закон съществува и е в сила от 2005та и се нарича: "Закон за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност"Новия закон е почти идентичесн със стария само дето е по-спорен и се нарича "Закон за отнемане на незаконно придобито имущество"Дори вече не е в полза на държавата, умишлено пропуснали да пишат да в полза на Цветанов и Борисов

40

Анонимен

преди 12 години

Прокурор: Г-н Цветанов, откъде взехте парите за тези апартаменти?Цветанов: От скрина!П. : А кой ги сложи там?Ц. : Тъща ми.П. : А тя откъде ги е взела?Ц. : Аз й ги давах.П. : А вие откъде ги вземахте?Ц. : Нали ви казах вече - от скрина!:))))))

39

Анонимен

преди 12 години

"Всеки български гражданин, който е придобил по някакъв начин незаконен имот, ще му бъде отнет това иска народът и това сме приели, подчерта той"ама верно ли всеки ? ха сега цветанов да си докаже доходите, тъща му също, и да видим кой законно краде и кой не

38

възмутен

преди 12 години

И това ли беше целта - да си запази Борисов властта? Много интересно! То бива бива, ама толкова простотия досега сме нямали по върховете на държавата. Толкова простотия и неграмотност, толкова некадърност и омраза към тези, които му плащат за глупостта!

37

Си б.-БАКБ

преди 12 години

Трансформация-акселерация

36

Анонимен

преди 12 години

Много спорен закон, изцяло лъхащ на корупция и лобизъм. Колко ще струва на данокоплатеца тази поредна щуротия на ГЕРБ. В Европа съдията разпорежда да се направи нещо към някого, а тука прокурора прави това без да се съобразява със съда. Припомнете си как Ванко 1 беше пуснат от ареста с прокурорско разрешение !

35

Два-три месеца?

преди 12 години

Още колко му остава на пожарникаря като мин.председател? Два-три месеца?

34

като муха без глава

преди 12 години

Пожарникарят е изгубил компаса си и се мотка като муха без глава!