31

Мдааа

преди 12 години

Псуването вече е нещо нормално от работата на българския полицай. Това разбрах аз от изказването на това нещо на снимката. Професионална полиция ли ? Да да ... в някой паралелен свят.

30

до NEL

преди 12 години

Дали тоя *** би се държал по същия начин с някоя мутра, или само с пишлемета като тоя? Дали си върши работата, или просто компенсира малката *** ?

29

19

преди 12 години

am to za prostotiyata i seleniyata ...kakvo nakazanie da ima!!!!to za tormoza, izdevatelstvaniyata,poboya osakatyavaneto...i se stigne do ubiystvata i "samoubiystvata"nyama otgovornost...99,9% ot sastava na MILICIATA e ot takav "MATREAL" KAK DA VARVI BG NAPRED KATO POGLEDNETE OT BB...I CVA CVA...I STIGNETE DO KVARTALNIYA "STAR6I" VSI4KI SA S EDIN CENZ I OBRAZOVANIE -- -NA SELSKI PADAR

28

NEL

преди 12 години

...ГЛЕДАХ КЛИПА...И НЕ ВИЖДАМ НИЩО НЕРЕДНО...

27

Прокурора ?!

преди 12 години

Къде е онова недуразумение главния прокурор ??? Спиш ли Велчев ? Спиш ли ? Да ти еб@ пу^ката майчина ! Ако се обидиш - обади се на Калин Георгиев. Той ще ти обясни, че това не е обида.

26

Анонимен

преди 12 години

*** продават контрабандни цигари, арестуват се българи, *** вилнеят по селата - няма арестувани. Няма арестуван знаков престъпник от както тази шайка е на власт. Когато му се обадиха телефонни изманици по погрешка ги намериха веднага ,а когато ограбват пенсионерите всеки ден - къде сте ?????

25

Възпитан

преди 12 години

Къде мога да срещна майката на този ? За да я напсувам. Все пак всички сме в блатото българия.

24

Анонимен

преди 12 години

Всички полицаи са престъпници.

23

fhsh

преди 12 години

И с по-цветисти са ме засипвали, със заплахи че ще ме ритат и т.н., и после са ми идвали цивилни да ми реват и да ми се извиняват, да ме молят да не подавам оплаквания. Явно това е положението, като в дивия запад - първо стреляш, после питаш. Не е лесна и тяхната, не им се сърдя.

22

Анонимен

преди 12 години

Затова престъпността в България е "малка".защото си имаме такива полицейски началници.

21

Анонимен

преди 12 години

Всички полицаи да научат на цигулка " Лунната соната " и снея да приемат в Районните управления ! По некъдърните могат да използват " Танц със саби " , а в краен случай Погребалния мярш !

20

Спокоен

преди 12 години

Сега, този на снимката, че е нелеп си е факт. Въпроса е - къде е прокуратурата ? Какво още чака че не се е самосезирала за извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ от длъжностно лице ?

19

Анонимен

преди 12 години

Харесва ви да сте недоволни. Друго обяснение за коментарите ви няма.

18

Анонимен

преди 12 години

Калимчо ,мама .Да ти имам логиката .Защо не почнете със същия език в парламента бе От там по голямо блато ,няма Чудя се да ти тегля ли една или да си премълча .Така и така ,не можеш да ми заведеш дело за обида .Нали сме в блатото България

17

Ъъъ, моля ?

преди 12 години

Този лигльо ли беше с IQ 160 ?! Някой може ли да му разясни колко малоумия е надрънкал ? Само да питам - ако аз вляза в едно РУ и започна да псувам дежурния полицай, колко време ще мине докато ми шибнат присъда за ХУЛИГАНСТВО ????

16

ъъ

преди 12 години

къде го има тоя клип бре.Даже и гугъл никакво видео не излиза

15

Анонимен

преди 12 години

Аз не видях нищо скандално в това клипче..нормално е като работиш с такъв тип хора да се опиташ да говориш като тях и да се държиш като тях за да им спечелиш доверието...

14

мечо пух

преди 12 години

Такава ще да е, когато в една държава всички мутри стават полицаи, а най-наглия мутряк неин председател.

13

Онемях !

преди 12 години

Абе, Главсек, Борисов според грамите на американците и данни на тяхната служба SIMO е забъркан в контрабанда на амфетамини. Вече можем ли да го псуваме на майка или да почакаме ти да ни кажеш, че е заподозрян.

12

Алекс

преди 12 години

Не виждам причина да се наказва.