52

Анонимен

преди 12 години

68, и *** са проблем и то голям, но в случая става въпрос за кучета, не за ***

51

Ингилиз

преди 12 години

Пък ний в ингилизко имаме програма за евтаназия на бездомните кучета. Няколко хиляди евтаназираме годишно и по улиците е почти невъзможно, да се намери бездомно куче.Ревем за нечовешкото отношение към приятелите на човека в България - кастрирате ги и ги пускате обратно? Нехуманно безобразие!

50

Анонимен

преди 12 години

71 - неприветливо и много мръсно, освен че има много кучета

49

:(

преди 12 години

Очаквали бързи мерки... Ами да. И аз очаквам от години бързо забогатяване, но все не ми се получава... А пък разни ми обясняват, че само с чакане не ставало, а трябвало и да се работи... Ама това с работата хич не ми приляга, така че... ще чакам, гат'стане ..

48

Анонимен

преди 12 години

Зад тия кучета на снимката да не е падала бомба що за място тая ,,столица''

47

Анонимен

преди 12 години

еми настанихте в бившите виетнамски общежития роми, кво очаквате, те не ядат кучета

46

до 43

преди 12 години

Абе ти нормален ли си? От началото на годината до сега има около 100 нападения от кучета над хора. Слава Богу единици са с фатален край, а психологическите травми на ухапаните къде ги слагаш. по твоята логика няма да е загуба ако идеш да се метнеш от някъде или да нахраниш *** с твоята плът или на твоите деца и близки. Ами тогава да освобождават и убийците щото на фона на убитите при катастрофи процента им е малък. Ти не си добре, прегледай се

45

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО НЕ ПУСКАТЕ МАТЕРИАЛИ НАПРИМЕР ЗА ЖЕРТВИТЕ НА *** ПРЕСТЪПНОСТ ,КАКТО ПОСТОЯННО НИ НАДУВАТЕ ГЛАВИТЕ С НЯКАКВИ КУЧЕТА ,КОЛКО СА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ *** ,ЗА ТОВА НАПИШЕТЕ И ПУСКАЙТЕ СТАТИИ ВСЕКИ ДЕН КАКТО ПРАВИТЕ С ТЕЗИ КУЧЕТА

44

Анонимен

преди 12 години

Проблема, проблемЪт не е в кучетата, ами в хората! Кучетата са си лесни.

43

Анонимен

преди 12 години

Докога ще четем само за София там да не са с нещо по-специални що за новина е това имало кучета по света.

42

nomer 6

преди 12 години

Има хляб и в идеята на номер 39.Всеки осиновител получава номер и същия номер на псето се слага и оттук нататък всяка щета от псето да е за негова сметка. Но това може да стане след като намалим псетата на 50 бройки/София. Сега нямаме време и пари за такива фини мерки, а и тия нямат пари и 20 лева глоба да платят.Сега ще ни оправи само МАСОВОТО ЗАЛАВЯНЕ и УМЪРТВЯВАНЕ на КУЧЕТАТА.Както и МАСОВИ АРЕСТИ на ПОМИЯРО ЗАЩИТНИЦИ, които ПРЕЧАТ на СЪБИРАНЕТО на ПСЕТАТА.

41

Анонимен

преди 12 години

абе още по-сериозен е проблема, че си избираме системно последните 20 г. разни "псевдо" управници, дето допуснаха това да стане проблем

40

Анонимен

преди 12 години

са още веднаж, пиша на селски за да ви е лесно да ме четете!!!!!!!!!!!

39

До 43

преди 12 години

Такива като теб трябва да се кастрират без упойка! Кучетата нямат място на улицата, без значение хапят ли, изнасилват ли, спят ли и т.н. - това си го набий в дървена тиква!

38

до 49

преди 12 години

А твоят коментар на моят коментар е един от най-интелигентните и проникновени, които някога съм чел. Особено доводите ти - шедьовър. Имам сериозни съмнения че си гений.

37

ДО 52

преди 12 години

А ти явно си селският ВОЖД!

36

563

преди 12 години

отивам за мекици !!!Мн яка дискусия става :D

35

касапин

преди 12 години

Пак кучешкия проблем. Отклоняват вниманието от по сложни въпроси. Вкарайте 1000 виетнамци проблема ще бъде решен. Когато те бяха тук защо нямаше кучешки проблем. На толкова агънца които нито хапят нито зараза пренасят взеха животеца по великден никой нищо не казва а за *** стана европейски въпрос В Англия даже събирали по 3 паунда помощ за кучетата в България Ами да ги натоварим на един кораб ш да им ги пратим .

34

Анонимен

преди 12 години

Май ромите са по-голям проблем ама айде.

33

Анонимен

преди 12 години

абе вижте само снимкта като в авганистан е, само че тва е у софето, те около министерския съвет отзад около банята бродят големи озверели смрадливи не е истина, ша ми говорят, как мое толкова години да нема решение, е кви са тиа дет ни управляват