19

Анонимен

преди 12 години

Оставете метеорита,но едно цунами като в Япония ,ще свърши добра работа!

18

Анонимен

преди 12 години

*** Уорлик, *** ти и визите и всичкия САЩ. Преди 20 години имах намерение да емигрирам там, сега разбрах че просто мога да отида само на екскурзия в еврейската ви страна..впрочем няма и на екскурзия да ходя, загуби ми се мерака...от няколко години.

17

ОТ ХАРОЛД ПИНТЪР

преди 12 години

Великият Харолд Пинтър при връчването му в СУ на титлата "Доктор Хонорис Кауза" след прочитане на академичното му слово в последвалото му интервю попитан за мнението му за янките каза дословно-"ТЯХНАТА ФИЛОСОФИЯ НА ЖИВОТ И РАЗБИРАНЕ ЗА СВЕТА СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОВА-ЦЕЛУНИ МИ *** ИЛИ ЩЕ ТИ РАЗБИЯ МУЦУНАТА".Покрай затриването на ядрената ни енергетика лъсват всичките платени и доброволни *** на вашингтонските ***!Визите за *** са само поредният "***".Лижете еничари!Сладко ли Вие?

16

Скачащ БРАТ

преди 12 години

".....Искам да видя широка дискусия ..."Като какъв се явявате господине да искате от една суверена държава!?Как ще реагирате ако и ПУТИН иска и той да чуе и видиА ХО ШИ МИН и той По рано съветският посланик нямаше подобни мераци?ИЗВИНЯВАЙТЕ!

15

до сладура

преди 12 години

ами то скоро шъъъ ни трябва китайска виза защото им дължите пари демек ***, а ни нали сме пра българи с дръпнати очи така че гудбай..

14

Анонимен

преди 12 години

Приемайки факта,че USA събира "мозъците"на човеците вече има и умни приказки!Но има и проблем.Нека например ЦРУ накаже гадинките тормозещи нормалните хора!Имат правомощия,имат и тази власт за разлика от некви си ДС-та и КГБ-та ,най-малко по името си личи:Централното разузнавателно управление

13

Анонимен

преди 12 години

По принип е прав Уорлик , а Иван Костов каза още нещо , ако направиме проучвания и откриеме шистов газ защото сега никой не знае дали има и колко е , ще бъдеме в по добра позция при преговрите с Москва за цената , дори и селянина на пазара знае че когато няма конкуренция може да си вдига цената колкото си иска , за да ни свалят цената руснаците трябва да знаят че имаме алтернатив това е основно правило в търговията .

12

tosh

преди 12 години

Вън американските *** от България!

11

С.М.

преди 12 години

Мъдри съвети от посланика на държавата, която превзе Ирак и сега ще напада Иран, за да им заграби петрола, на мен лично - не ми се слушат. Ходи си разправяй мазната пропаганда другаде, мазен гнусотник!

10

Бонус+

преди 12 години

Ако се откажете и от Южен поток ще махнем и визите!ЧЕСТИТО ...........

9

Анонимен

преди 12 години

Хахахаха аз чакам Путин да прави славянския батальон и да ги почваме тия рептили.

8

Анонимен

преди 12 години

Броят на българите по щати е следния: Илинойс - 220 000 душ, Флорида - 60 000-120 000 души, Калифорния - 40 000-120 000 души.

7

до 1

преди 12 години

Не знам дали някой иска да ходи в САЩ но знам че само в Чикаго живеят 200 000 Българи.

6

Тялото

преди 12 години

Типичен американски бюрократ и политик. Говори глупости, като разчита на това че масата е неграмотна и неосведомена, каквато е любимите му щати.В САЩ комодоре, се ползва предимно петрол и въглища, 99% от които си внасяте. На последно място сте по възобновяеми източници. До като света средно има между 10-20% , вие нямате 1%. Правите най-неикономичните коли и икономика в света.Айде да не ни даваш акъл,а?

5

Анонимен

преди 12 години

Грознико смотан ,ходи си в ОСРАНАТА америка и не се връщай НИКОГА!

4

Анонимен

преди 12 години

АКО ИМА ГОСПОД АМЕРИКА ЩЕ Я УДАРИ МЕТЕОРИТ... ВСИЧКО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ И НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕМ МНОГО СЪСТРАДАТЕЛНИ

3

Силвия

преди 12 години

Много ми е противен тоя. Не знам жена му как го търпи.

2

Анонимен

преди 12 години

Поредните наркомански брътвежи на рептила. Явно за пореден път е прекалил с метамфетамина заедно с Боко Тиквата.

1

Анонимен

преди 12 години

АБе наркоман кой пък иска да ходи в сащ? Ти май пак си жулил яко?