40

МИРО

преди 12 години

ПОРЕДНИТЕ НЕНОРМАЛНИ ***,КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА РЕКЕТИРАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!МНОГО ГОВОРЯТ ,А ПОСЛЕ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ.НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ЗАСТАНАТ КАТО МЪЖЕ,А САМО С ТЕРОРИЗЪМ И АТЕНТАТИ.НЯМАТ НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО

39

Анонимен

преди 12 години

Да ги почват и да се свършва това финансиране на терористи от петрола. Дано американците да вземат всички петролни кладенци и всички *** да измрът от глад и да се самоизбият. Те започнаха войната срещу белия свят и всеки лев за тероризъм идва от тези държави.

38

high

преди 12 години

Иран не са араби, за тях това даже е обидно...Смятат се за наследници на персите, не говорят арабски, а фарси.. затова са по-различни и по-бели и красиви...

37

СССР

преди 12 години

Явно студената война и надпреварата във въоръжаването не е свършило за САЩ!Жалко, че сме съюзници на това зло за човечеството!

36

Анонимен

преди 12 години

За който още не се е усетил, 3-тата световна вече върви.

35

до акуд

преди 12 години

Ами вярват си, защото този път САЩ има подкрепаа на Израел само и Русия и Китай са зад тях. И не са индианци, там не говоря на арабски, а на фарси...има разлика - това не са неграмотни араби, като в Афганистан или Ирак, а хора с добър стандарт на живот. Преди да се изказвате за тях, пообразовайте се - има доста клипове в youtuбe за Иран. Там има модерна поп музика, лукс сгради,небостъргачи, магистрали, хотели, жени и мъце в модерни костюми и с лаптопи, и хората се женят в бяло...

34

до 29

преди 12 години

Имат не една към 200 000 нали затуй начаткаха ПРОто ама с Русия и Китай ще ударят на камък с яловото ПРО, а ако намекваш за ядерна е не е проблем ще си направят или ще получат.,

33

Nas

преди 12 години

Celta na Iluminatite e imenno da ima 3 ta svetovna

32

Някъв от България

преди 12 години

Американците и израелите също заплашват, подобно на Садам, милошевич и Кадафи т.е. и тях ще ги достигне същата съдба:)

31

ФАКТ

преди 12 години

Най- малко два от трите сачолетоносача на америка ще бъдат потопени. Иран разполага с достатъчно ракети за залпов огън и никаква противоракетна отбрана или авиация не може да ги спре.Но дано не се стига до война. Това е най- лошото развитие от всички възможни.

30

Някъв от България

преди 12 години

И от кога, да казваш, че ще се защитиш ако те нападнат, означава заплаха?

29

Machiavelli

преди 12 години

Жалко, че тия нямат някоя друга ракета, иначе САЩ нямаше да се занимават с тях.

28

Анонимен

преди 12 години

1190 М1-Abrams направиха на миш-маш 4500 иракски танка в пустинята.Най-голямата танкова битка в съвременната военна история.Дежа-вю?

27

Алов

преди 12 години

И едните и другите са *** ,но освен с тероризъм за съжаление не могат да ударят САЩ . Виж ако американците се ежиха на Северна Корея щеше да е по друго и С удоволствие щях да гледам как ракети удрят САЩ.

26

akud

преди 12 години

отговор ще бъде смазващ. тея индиянци наистина си вярват :)))

25

Анонимен

преди 12 години

*** са така - правят се на голема работа, но като ги натупат реват за човешки права.

24

Анонимен

преди 12 години

déjà-vuНали знаете какво означава това?Той и Саддам така плашеше,след това и Кадафи,а преди това-Милошевич.Всички знаем как свършиха,макар че много курназ го раздаваха срещу целия цивилизован свят.Та и сега така."Не пикай срещу вятъра,ако нямаш пари за нови обувки"

23

Анонимен

преди 12 години

лелеее нямам търпение да ги зачешат тея *** - да го видим тоя наглец от коя дупка ще го изровят...

22

high

преди 12 години

Иран не е Ирак и изобщо няма да бъде разходка там. Иран, за разлика от Ирак, е монолитно общество (в Ирак винаги е имало бой между сунити и шиити) и не живее в дупки. Иран не са араби, даже това го смятат за обида= нека да сме наясно с някои факти. Президентът е избранс много убедителна победа. След последните санкции вместо да има 30 вида френско сирене, има ...20. И Иран няма нужда да се съюзява с Внецеуела и Сев.Корея, защото с Иран играят Русия и Китай и не дават и оръжие да изпука насреща.

21

ДО 17

преди 12 години

Пич, след един месец завършвам висшето си образование за строителен инженер, да, може и да не съм толкова компетентен по политическите въпроси, но виждам очевидното, неее , очеизвадното! И като се замисля имаш право, како съм седнал да обяснявам на *** като теб за тези неща, то за това България е на това дередже!!!!!!!!!!!