25

NIE

преди 12 години

NIE iskame BB i Grob da ostanat bez puknat lev (BITE JERMANI)

24

Анонимен

преди 12 години

Леле какво нахалство, Германцит вече 20 години ги хранат тия и са я да плащате !!!!!!!!!

23

dragko

преди 12 години

Ще искат ами.Това да не са нашите подмазвачи!

22

Лисан

преди 12 години

Значи когато *** изнудват Германия за пари, е нормално. Когато обаче го правят гърците, е супер нагло. Да ви с-ра на логиката!

21

STANDARTENFUHRER

преди 12 години

DEUTSCHLAND UBER ALLES !!! GREECE - KAPUT !!!

20

venko

преди 12 години

мазни византийски номера. гади ми се от тия гърци

19

123

преди 12 години

Ако съм на мястото на Меркел - на мига ще фалирам наглите гърци, ще ги изкарам от Еврозоната и малко по-късно и от ЕО. Ей какво лукаво и иврътливо плема са!

18

Анонимен

преди 12 години

Ха такааа

17

smoke_chiba_chiba

преди 12 години

Храни куче да те лае

16

Жоро-бг

преди 12 години

Мама ви нагла ***, ако я няма Германия щяхте да паднете под нашето ниво *** мързеливи мръсни, жалко че не ви натириха от Еврозоната с 350 милиарда дълг да ви видя тогава *** !

15

до 10

преди 12 години

защо да са нагли и нахални..............защитават си интересите, а ние сме едни чуждопоклонници и ***. Няма друг народ с поговорка "Преклонена главица, сабя не я сече".

14

Анонимен

преди 12 години

Да бе,не им стига на германците Израел,дето го издържат,ами сега и Гърция! Интересно защо Чехия и Франция не поискат,нали и те са били окупирани?! А и защо пискахте против обединена Европа с водачеството на Германия? За да ви я наложат отвъдокеанските кукловоди,само че наводнена с африканци и азиатци и дирижирани от Уолстрийт криза и безработица.

13

От Люлин

преди 12 години

до ВанкувърНяма да ти пиша/натисна минусче, ще се почустваш герой ;-) Просто в твоя чест, ще си го преместя.Поздрави на китният Ванкувър

12

Преторянец

преди 12 години

Браво на Гърците. Те за разлика от нас винаги отстояват интересите си.Не може Германия и Франция да се намесват във вътрешните работи на една суверенна държава и да командват в нея ,като чели им е колония.По отношение на Втората световна война ,може да се направи извода,че за тази война са виновни предимно Германия и Япония,който след войната бяха възнаградени за геноцида който извършиха.Сега те са най-развити те и икономически мощни държави,които отново започват да налагат диктат на Европа .

11

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 5Амчи ние си ги искаме, бре!Ама няма кой да ни ги даде...Гърците са се разплатили с нас отдавна.А немците трябва да си платят!

10

само така

преди 12 години

ето,че колелото се върти и гадните шваби ще видят кой кого,тръгнали гърци да изнудватдо 11 и подобните:-що за наглост да твърдиш,че българите не били искали,от тях по-нагли няма,и гърци и всички останали могат да се учат само на наглост от мързеливите и вечно мрънкащи българи,които и пръста си не мърдат да работят

9

от Ванкувър

преди 12 години

Здравейте българчета,които сте вечно недоволни и плюещи всеки прогресивен човек.За вас гърците са византийци,***,нагляри и т.н.Е даааа разбира се вие сте най-хубавите.Но не друг,а самият Славейков е написал за българите ,,не народ,а ***,, та кой ли е прав се чудя?Ако генерирате злобата си в енергия ще станете по-голям износител на енергия и от Канада!Хайде лек ден за вас,лека вечер за мен.Нека писането на минуси започне сега!

8

Анонимен

преди 12 години

Това на Балканите само ние не сме такива *** и румънците и гърците и турците само искат, искат, пълен цирк!

7

Анонимен

преди 12 години

Нагли и нахални!!!Такава *** нация другаде няма!

6

Анонимен

преди 12 години

bravo na garcite,ne sa kato balgarite zbarkani v glavata.