41

доволен

преди 12 години

От Големия Член дето ни тъкмеше Гоцю остана един гол МУЙ.............

40

Боби

преди 12 години

Продалжавам.След като имаме нефтохим,защо сме пак зависими от Росия.Понеже нямаме петрол,следователно ще имаме АЕЦ,но части и ядреногориво пак зависими,значи ще ртрябва да погледнем и другите показатели,а те сасигурност и икономическа изгода.Гоцю ще гарантира ли,че ако изградим АЕЦ токът ще е поевтин(за сигурноста не на последно място ще казат експертите).Да нестане ,като лекарствата,яйцата,месото и т.н и т.н (вие сами се сетете)произвеждаме и гордо независими,но ги плащаме поскъпо.Чакам отго

39

Анонимен

преди 12 години

Я му дайте да гръмне някой архар, че да се успокои малко...

38

ТАКАААА

преди 12 години

а сега да ви обясня нещо-целият ни елит е от селата какви държавни решения очаквате от тия ***-няма как селяци от радомирско от железница от банкя от къде ли не се източи да се учи върху тая държава и както виждате не ставаааа от прасе лебед не става набийте си го в дебелите кратуни и да потърсиме истинските хора които да управляват.иначе пустиня и дългове тия хора си нямат и на идея как се ръководи държава.тоя до вчера беше президент а сега се държи се едно сега каца на аерогарата-ни срам

37

44

преди 12 години

до 38 ми беше коментара

36

до 33

преди 12 години

Ехх, тези избори ще си ги "спечели" пак и даже и по-евтино ще му излезнат, защото много повече хора няма да гласуват. Горко ни.

35

Анонимен

преди 12 години

nali 6te6e da ima referendum, kyde e be pojarnikar4e

34

долу

преди 12 години

гоце гоце е.аха ти мамата.10г рахат а сега връщай комисионните.мръсен долен ***

33

Анонимен

преди 12 години

podigrava me se nie s ruznacite ama pak 6te gi tyrsim

32

Анонимен

преди 12 години

Най-мощната антикризисна мярка в момента ще е ако бутнат Гоце у дранголника.

31

16 до 28

преди 12 години

Гоце се радваше за "големия" 2008ма, оставаха му месеци докато загуби властта (знаеше че БСП губи изборите 2009та) След като не "държи" правителството и парламента - може да скимти от ъгъла!

30

ДА!

преди 12 години

Добре е все пак,че само след година и три месеца мутрата ще падне от власт! Какво ще бъде след него не знам,но каквото и да е,няма да е хаоса който е сега! Въпросът е да можем да издържим до тогава,защото след този *** ще останат само руини и празна хазна...И да се противопоставим на опитите за фалшификацията на изборите,това е наистина много,много важно!

29

до 33

преди 12 години

Ставаше дума за 6,3 милиарда - при оставени от Гейчо в резерва 8,5 милиарда! Тези 20 милиарда Бочко и Лостов си ги смучат да не казвам от къде!

28

Мавродиев

преди 12 години

Руснаците и Американци се съревновават кой повече да ни издои и прецака. Хайде един път да имаме собствено мнение и да си защитаваме интереса. Като няма пари, няма как да се направи тази централа. Ако я направим с чужди пари, то и печалбата ще отива в инвеститора не тук!

27

Боби

преди 12 години

Тоя брокер Гоцю (ще го наречем така) ми напомя преди 3-4 години как едни креватни брокери повтаряха.Цените само ще растат не може цял живот да си на квартирА И т.н.След като не се случи така някой от тях да е върнал комисионане да има осъдени за подвеждаща информацияне.Сега тези хора станаха роби на банките и имам чуството,че Гоцю се опитва да направи същото с целият български народ.България не може да е независима, малка страна сме и нямаме тези суровини за независимост.

26

Анонимен

преди 12 години

Бойко я оплеска яко. Ама защо и БСП като бяха на власт не построиха АЕЦ Белене. Проекта е от 1981 г. Сега вече руснаците имат и моралното право да ни разиграват както си искат. Само ще стоим и ще гледаме кон боб яде ли. Дано в безизходицата не се съгласим на шистовия газ.

25

Тоя луд ли е?????

преди 12 години

Ква аниткризистна мярка бе шматкА? Тия 20 милиарда ти ли ще ги извадиш от джоба? Ами извади ги и строй бе, дърт милионерино!!!!!!

24

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Гоце да не говори много! Видяхме колко голям шлем са ни направили, че руснаците ни продават газа на двойна цена спрямо Германия. Това е защото сме по-богата държава.

23

До 16

преди 12 години

Какъв последен мандат, какви пет лева??? Я си спомни кога се радваше Гоце на големия шлем? В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ОТ КОГОТО ЗАВИСИ НЕЩО, МОЖЕ И ДРЕБНО, ВЗИМА ПОДКУПИ! Няма човек , който да си помисли и за секунда , че двамата мошеници не са взели пари! То беше радост, то беше хвалби! Ама да не си помислите, че са се радвали, че народеца ще почне да благоденства? Ха, ха, ха...

22

Салата от коприва

преди 12 години

Гледам гъркинята се прави на бедна и пържи тиквички , испанката пък се изцепи с меса въпреки че е на социал , гоцко този ток за *** ли го гласиш , защото ток не се яде , ама ти продължавай да веселиш с простотията си .