33

до 25

преди 12 години

дрън-дрън,па пляс! Мангасурите да не са много набожни,та дрискат по 10?

32

STOLIPNOVO ASANA

преди 12 години

AS SAM *** I SLET 20 GOTINI SA VI EBEME BYLGARI PROSTI DVE DESA NE MOZETE DA NAPRAVITE KOLKO STE PROSTI

31

Адам Смит

преди 12 години

ТОВА ЗА ПРАВЕНЕТО НА ДЕЦА СИ Е ПРОБЛЕМ НА ХОРАТА ЩЕ ВИ ДАМ ПРИМЕР С ИТАЛИАНЦИТЕ ПОЧТИ НЯМА ИТАЛИАНСКО СЕМЕЙСТВО С ПО МАЛКО ОТ 4 ДЕЦА ПРОСТО ДЪРЖАВАТА ИТАЛИЯ СТИМУЛИРА СЕМЕЙСТВАТА ДА СЕ ПЛОДЯТХахаахахаахах, Италия е една от страните с най-малък брой деца на майка(fertility rate) - 1.41 по данни от 2011г.

30

ЗА БЪЛГАРИЯ

преди 12 години

ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ,ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ.САМО НАШИТЕ ДЕЦА СА НАШЕТО СПАСЕНИЕ.ОСИНОВЯВАЙТЕ И ПРАВЕТЕ ДЕЦА,ЧЕ СТАВА ЛОШО.ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ ТОВА НИ ОСТАНА-ТОВА НИ Е СПАСЕНИЕТО!

29

Обективен

преди 12 години

Доктор Герджиков изражда деца минимум за хилядарка, ако нямаш пари - мортос и беж да правиш друго! Нищо, че докато другите са полагали Хипократова клетва преди 12тина години, той е слушал на дискмена песни на Азис и си е мислил за апетитният му ***!

28

Простака

преди 12 години

*** семейство само с десет деца!

27

8-ия ден

преди 12 години

Нищо ново - това не е от сега, имаше преди години, още в соца едно движение "Мама, татко и аз" , няма брат ми, няма сестра ми, този модел е вече на повече от 40 години...за българите става въпрос, докато има едно малцинство/мнозинство, където колкото повече - толкова повече добавки...казват им роми...Още тогава се изпусна краят, сега ни довършиха и ще се прекръщаваме - не те, ние...на софки, и тем подобни...асимилирането тече в пълен ход !!!

26

Анонимен

преди 12 години

Най-малкото е : държавата да направи ражданията безплатни за всички българи. Да бъдем безкомпромисни към всякакви "доктори", които "притискат" за рушвети. За жена висшистка с три и повече деца да се счита, че извършва скъпоплатена работа. Има много лостове за насърчаване на раждаемостта. Въпроса е кой предател политически не иска това да се случва.

25

:)

преди 12 години

Ей, по-комплексирано животно от Бг мъжлето няма. Като не ви устройват българските жени, раждайте си сами деца и без това душата ви е педелска. Никоя нормална жена няма да роди дете на такова жалко извинение за мъж.

24

Приоритети

преди 12 години

2009г 80 956 новородени2010г 75 513 новородени2011г 69 673 новородениНе случайно партията се казва ГРОБ

23

Анонимен

преди 12 години

всички пари за пенсии да се пренасочат за детски и майчински!

22

Жоро-бг

преди 12 години

*** за сметка на това имат по 10 и почват да раждат от 12-13 годишна възраст !

21

Анонимен

преди 12 години

нека! колкото по-малко българи толкова по-добре за света и вселената като цяло тя таз държава и без това се изпразни... да стане резерват и само курортите да работят да може чужденците да идват да се любуват на "красивата ни природа"

20

Деметра

преди 12 години

Как 12-годишни получават детски и всякакви помощи,а за моите деца не получавам детски при 20 год. стаж?! Що за бизнес е това - раждаш деца,за да те хранят, а не обратното...Сбъркана държава!

19

Анонимен

преди 12 години

Станахме безбожници. Затова ни сполитат неслуки и бездетства. Какво искаме като най-напред разбихме семейството (съжителство на семейни начала, жената да се еманципирала, какво означавал брака, още нямаме планове за дете и т.н.). Всичко това е неестествено и сега започна да ни се връща с лихвите.

18

Анонимен

преди 12 години

Еми с такива непристъпни превзети пуйки дето незнам какво чакат може би принца със златния мерцедес е така.Да имам връзки с момичета всичко точно но когато разберат че съм беден или че не мога да им купувам неща или плащам сметките : "Айде чао"- друго си е някой мазен дебел шишкав чичка да и го тури веднъж дваж и тя да му роди едно *** и цял живот да играе ролята на майка-кралица.Е да де ама не всички могат да си позволят да гледат вечно недоволна и превзета жена дет се чуди с кой да кръшне.

17

Стоянов

преди 12 години

До: 10Не ставай смешен , стандарта нямал значение ти *** ли си или....?Държави с по-нисък стандарт ....... (ако ти си абориген) и не мислиш за в бъдещият ден повечето хора явно не са, добре ти го е казал човека под мен.Няма значение за диваците и *** който май попадат в една графа!

16

тн до 15

преди 12 години

хич не ми дреме какво ще осигуря на мойто дете, като порасне да се осигурява само! На мене как никой нищо не ми е осигурил и аз съм се борил сам!

15

ФАКТ

преди 12 години

Никой не ни е виновен, че нямаме деца. Това е лично решение. Само ще отбележа, че е нормално жените повече от мъжете да искат деца, а те не го правят. Мъжете станаха гейове, жените - мъже.

14

Анонимен

преди 12 години

Чак пък нищо общо да нямат...Ако държавата предоставяше стимули за отглеждане на деца,повече хора щяха да се "навият" да имат наследник.Визирам и самата себе си-по-принцип никога не съм имала силно желание за деца.