79

чичко

преди 12 години

A стига ве, Това в България? Не, може да бъде!!

78

един от нас

преди 12 години

светла му памет не човека...

77

Бай Иван

преди 12 години

защо този тип не е с мярка "задържане под стража", явно някой е разбрал че ще получат оправдателни присъди и е взел правосъдието в свои ръце

76

333

преди 12 години

Oще един ще гледа как растат цветята откъм корените!Ама той си го е избрал!

75

...

преди 12 години

Още един надупчен шкаф и приятен некролог.Повече такива новини...

74

Бойко Борисов

преди 12 години

Станишев,Костов...и Адам и *** са виновни !

73

ХА ХА ХА

преди 12 години

Винаги ми става смешно какви прякори им слагат на тия селски дисове!!!Но така е много прости парчета са, мислят си че като работят за мафията(а големите мафиотски босове не ги пишат по весниците и не ги дават по телевизията.!!) са недосегаеми.Идва време когато стават неудобни за групирофката и се елиминират.*** парчета!!!

72

Анонимен

преди 12 години

Ако до всеки убит мафиот легнат по още сто,ееех, тогава предвиждам такъв живот,че само си викам - ДАНО!

71

Анонимен

преди 12 години

гей-драма

70

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ХОРА НЕ ВИ ЛИ ПИСНА.ВСЕКИ ДЕН УБИИСТВА ОТВЛИЧАНИЯ ЗАХВЪРЛЕНИ БЕБЕТА,ГЛАД И НИЩЕТА.И АПЛОДИРАТЕ БОЙКО ПОЖАРНИКАРА.СЪВЗЕМЕТЕ СЕ .ТОЙ И НЕГОВАТА КЛИКА ВИ УНИЩОЖАВАТ.

69

Анонимен

преди 12 години

Изчисти се страната от още един ***. Дано само да не е бил прокурорски свидетел и смъртта му да компрометира обвинението.

68

до 84

преди 12 години

Не допускаш ли, че виновните понякога са удобни "невинни", но неудобни в настъпването на бизнесинтереси. В момента МВР се изживява като СЪД. Те казват кой е престъпник и го заклеймяват. Понякога не се допускат определени свидетели и така.

67

orce

преди 12 години

Se nesto mi se cini deka da ste Evropska moderna drzava ne sum siguren no deka ste sovrsena BANDITSKA DRZAVA bez konkurencija e toa vi priznavam.I Vie gadovi banditski najdete vreme i mesto sekogas za bilo sto da ne kritikuvate i vregate nas MAKEDONCITE i drzava makedonija a toa ispadna deka stye cist *** i mizernici odnajvisok rang

66

данъкоплатец

преди 12 години

Бог да го прости Шкафа.Отиде си още един колега на Тиквата.Айде да се свършват по бързо разните му компири,тикви,маймуни,шкафове,гардероби,борци,каратисти и прочие мутри.

65

;

преди 12 години

Крайно време е пострадалите от престъпления да вземат справедливостта в своите ръце и да се раздава справедливост.Тогава всичко ще си дойде на мястото.Щом държавата не се грижи за хората,хората ще се погрижат за себе си и семействата си.

64

МВР спи ли?

преди 12 години

Пускат ги, за да ги гръмнат близките на "отвлечените". Чиста работа. Съдът вече няма думата. За един "нагъл" се говори че е инжектиран смъртоносно в ареста. Хората полудяха. Тепърва ще има трупове за преразпределение на територии.

63

До 79

преди 12 години

Не се страхувай, при вас скоро мюслитата ще ви разнообразят ежедневието.

62

Анонимен

преди 12 години

Еми като не могат да се оправят с такива по съдебен път, и това е решение. Ама, май май, на този са му запушили устата управляващите.

61

Анонимен

преди 12 години

Излезна Нова версия,че Шкафа е убит по заповед Шефа му онзи,който ръководи Отвличанията,този за когото намекват Всички Отвлечени"Тайнствения Полицаи",и аз мисля че тази е най вярната версия,защото тоя е щял да пропее понеже е щял да получи присъда от 10-15г.

60

Den Haag

преди 12 години

Strah me e dori v vakanzia da se pribera v Bulgaria.Kato cheta kak prestupnizite se razkarvat svobodno a ne sa v zatvora.