81

мери

преди 12 години

Българите няма какво да ядът.. те спонсорират ромите. Не стига, че ги влачил на гърба си, но и помощи им се отпускат.. айде стиге бе.. до кога така?!?

80

Анонимен

преди 12 години

Направо им дайте на ЕС ***, те да се грижат за тях.Виждам, че са "много загрижени", а когато се сблъскат с тях като факт, ги връщат обратно в България (Саркози и Франция).И айде вече ББ да се маха от властта.Откровенно сатанинска политика - ГМО, шистов газ и пр.Искат да ликвидират България тези от ГРОБ.

79

онзи

преди 12 години

Пореден опит за кражба на пари чрез строителни измами.

78

Анонимен

преди 12 години

Браво, научете маймуните, че може да се живее безплатно. Тогава ще ви се качат на главата. Африканските маймуни са се научили така - цял живот ги хранят разни организации.

77

Анонимен

преди 12 години

по добре е с тези пари да им се купят каравани както се прави в европакак може толкова прости и ограничени хора да ни ръководят

76

Анонимен

преди 12 години

След като т.нар "роми" опустошиха!-разкъртиха, разграбиха тухли, керемиди, кабели, арматура.. огради, мрежи, циментови колове и т.н.- хиляди къщи и стопански сгради по селата на България, сега - ще им строят къщи без пари?!Боже мили! Ей хора! Съдете ЕС за дискриминация? На кой от вас пълнолетното дете има собствено жилище, а? Да строят и за младите бъгари? По какви критерии ще се подбират"новодомците"-етнически,религиозен,образователен-ВСЕ ДИСКРИМИНАЦИОННИ КРИТЕРИИ - за джипситат има, нас - не

75

ciganin

преди 12 години

Ami sprete da rabotite be bratq bulgarikus sami ste si vinovni 4e ste robi na sistemata pishete se socialno slabi ne rabotete ne plashtaite danuci. Vie ste greshka na prirodata tapoumnici.

74

Izli6no...

преди 12 години

Izli6no se har4at pari !!! *** ne mogat da badat integrirani !!! Te ne iskat,taka im e pa lesno-da ne se saobrazjavat s ni6to! Njama darjava s intgrirani ***-navsjakade *** si ostavat ***!Nai-mnogo da si razru6at "novite ka6ti" i da prodadat materialite!

73

Анонимен

преди 12 години

тия май никога не са виждали ***

72

прасчо

преди 12 години

Преди много години,построиха красиви къщички за ромите в с.Каменар над Варна....За 1 месец ги опоскаха като скакалци,гориха паркета,разграбиха и разпродадоха всичко,което може......Сега ще се случи същото,просто едни пари ще заминат на вятъра.Ама вий си интегрирайте,като ние *** ви плащаме данъците.....

71

Несъгласен

преди 12 години

Това ще са пари хвърлени на вятъра,е освен ако някой не си прави сметката да открадне по-голяма част от тях.Тези "хора" не мислят за себе си,за собствените си деца,та какво остава за някой друг.Те не могат да бъдат полезни на никого,с нищо не могат да допринесат за нещо по-добро.Едно домашно куче е по-полезно за обществото от ***,плаща му се данък,плаща му се при ветеринара,не краде ток,не чака на социални помощи,за кражба и убийство да не говорим.По-добре кучешка държава,отколкото ***

70

Българин

преди 12 години

Смятайте само проекта в Девня - ще бъдат изхарчени почти по 10 000 за всеки един отвратителен *** - за да му се създаде комфорт, който нисшето същество не заслужава и не може да оцени, да му се изгради дом, който той по никакъв начин не е заслужил !!!Хайде кажете - не удобството, ами и живота на един мръсен *** струва ли 10 000 ?!? За мен животът на хъхряка, който отказва да работи, да учи и да спазва законите струва точно колкото един куршум !!!!

69

Старшина Ушев

преди 12 години

Не къщи а газови камери трябва да се построят за ***.И трудови лагери.

68

Анонимен

преди 12 години

V RESERVATI I NA SAMOIZDRYJKA !!!!! ili 6te ojiveiat, ili da puknat.

67

Реалист

преди 12 години

То май не 150 жилища за 450 човек /смях в залата/, трябва да строят. В едно жилище *** ще са примерно 50-60 човека. Тези пари трябва да отидат за построяването на още затвори за престъпниците, а не престъпниците да се осъждат условно, зщото затворите били препълнени. Така поне полза ще има, а и голяма част от тези, за които уж ще строят блокове ще си имат подслон.

66

Надежда

преди 12 години

Тотално ни е*аха майката. Прави са пишещите тук - от утре подавам документи и аз за *** ГРАЖДАНСТВО и ще чакам държавата да ми изплаща ипотечния кредит от 49 000 евро.Кой ми е виновен, че съм честен дънекоплатец и завърших висше в България? Вместо това трябваше да взимам пример от 'братята' роми, ***, ***. Не се наинтегрираха и те, вкупом с бездомните кучета, за които също даваме луди пари, докато българчета и стари хора гладуват и властта продължава да краде.

65

AYYYYYYYYY

преди 12 години

Носят се слухове че след отказа на холадия за влизането ни в шенген,българия и румъния са напуснали ЕС,но все още се държи в тайна....Някой друг да е чел подобни хипотези в западните медии?

64

Б.Б.РТракия

преди 12 години

Мои приятели от Ямбол на последното преброяване се записаха по националност "тракийци". Отначало им се поядосах, после се позамислих и сега вече съм твърдо убеден , че на следващите избори и аз ще се декларирам като тракиец. То се е видяло , че след 10-15 години няма да има българска нация и държава, ами поне нещо екзотично като националност да си изберем. Да живее бившата българска република Тракия

63

Анонимен

преди 12 години

Не е нужно да си расист, за да осъзнаеш, че *** са някъде между австралопитеците и шимпанзетата! Именно *** е липсващото звено между човека и ***. Само не разбирам как толкова очевиден факт им е убягвал на учените толкова време?!?!

62

Мангослав

преди 12 години

Интеграцията на *** етнос става не с подарени наготово жилища, а с пълно лишаване от граждански права (и привилегии) и принудителното му вкарване в трудови лагери, където тежката физическа работа да го направи една идея по-близо до човешкия вид. Единиците, които проявят старание и съвест им се дава пробен период с частнични граждански права. При провинение - обратно в лагерите, доживот, без право на втори опит.