82

?

преди 12 години

do 102тогава да ти задам по друг начин въпросазащо при еднакви цени на петрол и горива един работни на бензиностанция в българия получава средно 500лв а в Словения 700евро?

81

Анонимен

преди 12 години

Е сега гледах Борисов по БТВ и нещото което разбрах е че Ани Цолова и Виктор Николаев правят стерео фелацио на мутрата. Другото е че вече явно се говори за фалит на държавата.

80

яйчара

преди 12 години

Полша е НАЙ-големия производител на яйца в ЕС, а това че яйцата от Полша са били спрени не означава, че не отговарят на ЕС стандартите, а означава, че някой с лоби спиа вноса на евтини яйца. Ако не можеш да го проумееш, това се казва мафия по света, държавата създава монопол за приятелските си фирми...и не само с яйцата... цената им скоро ще падне, но вноса ще е несигурен, някой неудобни производители ще са фалирали, а други ще са направили големи пачки и ще продължат да диктуват пазара...

79

Do 98

преди 12 години

Вярвай си!То само в България гледат кокошки и произвеждат яйца.

78

42

преди 12 години

Лошото тепърва предстои. Една сутрин, ББ ще се събуди и докато виси в WC,ще открие отговора на вечният въпрос-"Кое е първо?- яйцето или кокошката!" и тогава вселената ще се разцепи...и цените ще паднат...

77

Анонимен

преди 12 години

1 лев да стане яйцето мама ви и овце да е.а! Това заслужавате, щом сега им купувате пак яйцата, нещастници. Не купувайте бре ***! Без яйца ли не можете, скапаняци нещастни.

76

Анонимен

преди 12 години

ЕС-ЕВРЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НАПРАВИ КОКОШКИТЕ ЩАСТЛИВИ ,НО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ В ЕС НЕЩАСТНИ,НАЙ ГОЛЯМОТО НИ НЕЩАСТИЕ БЕШЕ ДА НИ НАБУТАТ В НАТО И ЕС ,И ПРЕЗ ТУРСКО НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ ГЕНОЦИД,ТОГАВА БЪЛГАРИТЕ СА СЕ ЗАМОГВАЛИ ИМАЛИ ПО НЯКОЛКО ДЕЦА И ГИ ИЗУЧАВАЛИ ,ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЯ ,ЧЕ ПО ГОЛЕМИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЕВРЕИТЕ И ТЕХНИТЕ КРЪВНИ РОДНИНИ *** И ОБСЛУЖВАЩИЯ ГИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ НА ЗАПАД И У НАС НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА

75

95 и прота

преди 12 години

Боико говори за разходи ,а приходите от акцизите каде ги слагате ,айде една ревизия да видим каде са тея милиярди и кои ги усвои.Ще излезе ,че д-та е личен спонсор на герб и е крадено директно от трезорите ,посредством банки.

74

9689

преди 12 години

Политиката на мутрата е цените на всичко да се вдигат,а контрабандата да процъвтява.

73

Ани

преди 12 години

Ами то се знаеше,че като влезем в евросъюза всичко що е българско трябва да се затрие.Ами не купувайте,само че ние сме българи,и никога не сме били единни,и затова сме на това дередже.Не стига че не ссме единни,а не взимаме пример от гърците,какво значи протест.На улицата излизат всички недоволни,а ние едни излизат,а другите чакат ако се случи чудо,те печелят на техен гръб,това сме ние българите.

72

Анонимен

преди 12 години

80 ... ТИ *** ЛИ СИ ??? ТИ , АКО СИ ПРОЙЗВОДИТЕЛ И ПРОЙЗВЕЖДАШ ДОМАТИ И КОЛИЧЕСТВОТО КОЕТО ПРОЙЗВЕЖДАШ Е 10 ТОНА , МОЖЕ ЛИ ДА ДОГОВАРЯШ И ДА ПРОДАВАШ 20 ТОНА , СЛЕД КАТО ГИ НЯМАШ ... ТОВА СА ГО ПРАВИЛИ САМО КОМУНИСТИТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ - ХАЗНАТА Е БИЛА НА - МИНУС 500 000 000 А ТЕ ДОГОВАРЯЛИ ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙ ЗА 1 МИЛИАРД ??? МИСЛИ МАЛКО , ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ...

71

ма моля Ви се ...

преди 12 години

направете ги по 2,80 лева броя !! 60 ст е малко .... !!!

70

гражданин

преди 12 години

Ако българите са единни няма да купуват яйца,които не са траен продукт и да видите какво ще стане.Ако си спомняте в Чехия се опитаха преди доста време да вдигнат бирата и всички спряха да купуват.Редултатът-цените се върнаха на старото си ниво.

69

Анонимен

преди 12 години

ББ по бтв.гледайте го .много е ***

68

?

преди 12 години

до 81а ти знаеш ли как се почва работа в Козлодуй? че само образование не стига?стига с тези *** твърдения кой за какво става...как може чистачка в БГ да получава 300лв в германия 1300евровероятно е учила повече нали? плащаме европейски цени получаваме български заплатие защо?

67

Анонимен

преди 12 години

ЕС преебава нас българите с безотказната помощ на нашите дупедавци.Кокошки трябва да се отглеждат само в Бояна и Банкя!Някой против?

66

Анонимен

преди 12 години

Тази статия е за да ни накарат да се юрнем да купуваме на 50 стотинки , щото видите ли щели да станат 60 , обаче няма такива филми!

65

да ги направят

преди 12 години

и 10 лева!!!да си ги заврат отзад!мошеници мръсни!!!!1

64

Ivan Grozni

преди 12 години

Другарите комуняри , в края на поредния си мандат , готвят пореден обир... кръвта вода не става...

63

orce

преди 12 години

Deka se preskapi jajcata toa e ocigledno.no ima resenie barem tie mesta sto se blizu granica sO Makedonija.10 jajca se 75 denari a 1Evro e ednakvo na 61,5 denari pa vie presmetajte kaj vi odgovara da kupite a da ne zboruvam deka daleku e poeftino a visoko kvalitetno i mesoto,sirenjeto ,kaskavalot,krastavici i slicno.Dojdete pa ako vi odgovara vo red ako ne dp slednoto poskapuvanje adio