16

Пърдел

преди 12 години

Опс, грешка - пише се "евреи".

15

Пърдел

преди 12 години

Жоре, Жореее, не си знаеш историята и не ти се чете. Напълни се с такива смешници неуки. Само джафкат срещу Иран по форуми и паланки. Ако си истински българин, който си знае историята, ще си наясно ДНК-то ти, къде е по-близо - до славяни, до еврей, или до иранци. И не само ДНК-то ти, а и много думи, обичаи, имена на ханове и т.н.Щял да ни обяснява, хаха. Той не си знае историята, а тръгнал акъл да дава. Насмукала се въшката, та излязла на челото.

14

АБЕ...

преди 12 години

Тия САЩ задлъжняват с по 10 милиарда на ден тръгнали Израел да въоражават вместо да си гледат ***. Да, точно така, правилно сте прочели, 10 милиарда на ден.

13

до 4

преди 12 години

Дано стане война и НАТО те мобилизира и да те метнем срещу иранците. Трябва и пушечно месо.

12

Анонимен

преди 12 години

Смешното е, че не еврейчетата хич не им пука, като нищо ще нападнат. Все се чудя как тея малките държави са толкова прости и се се точат на войни и не осъзнават какво ще стане после.

11

Анонимен

преди 12 години

Жоро ще ти видим отново коментара под статия "Отново скачат цените на петрола" и ще плачеш!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Да, видя се че Израел нямат потенциал за атака, само дето 2 години дрънкаха глупости. Не вярвам САЩ да са толкова ***, да допуснат да бъдат впримчени във битка точно преди изборите си.

9

Анонимен

преди 12 години

На някой да не му е още ясно, че тази война се готви не от вчера? И че това ще бъде началото на края?

8

Анонимен

преди 12 години

Жоро-бг, пишеш като третокласник, за сметка на това обаче мислиш като петокласник.

7

ЗАМЪЛЧЕТЕ ЕНИЧАРИ

преди 12 години

Еничарска журналистика и наемници на антибългарските интереси,защо не публикувате,защо Израел до сега не е подписал основополагащият международен договор за НАРАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ И ИЗПОЛЗУВАНЕ НА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГИЯ ЗА МИРНИ ЦЕЛИ!Защо отвлеченият от Лондон и лежал в затвора Мордехай Вануно 18 още не може да напусне и дома си?Какво има в центъра в Димона и как извършиха ядрен опит с ЮАР?ТРагичното е,че стееничари за паничка бобец!Боже пази опази България!

6

Жорко-Борко-Мамин-Зл

преди 12 години

Ей земеделец , на теб ако ти се ходи на война , на мен не ми се мре ! И то заради алчноста на шепа хора ! НЕ знам какво ти е образованието ама ... сине ИРАНЦИТЕ НЕ СА АРАБИ !

5

Оп-са

преди 12 години

Жорка, пак ли изпълзя от бърлогата си? Ти си на 18г., бе мойто момче, правен си когато Костадинов вкара на Парк де Пренс! За каква политика се произнасяш, как може да си компетентен за комунизъм и демокрация, защо постоянно възхваляваш ББ, Уорлик, САЩ, Израел и другата подобна гнусотия по целия свят? Та ти нищо не знаеш от живота, и не може да знаеш! Като ти гледам манталитета и мисленето, или си платен гербер, или си много *** и ужасно комплексиран човече...дано се пооправиш...ама едва ли!

4

никой

преди 12 години

Пуста лакомия за нефта ще затрие света!Все си мислех че вече хората са по-разумни-уви лакомията човешка няма граници!

3

Анонимен

преди 12 години

Обама има избори тая година, затова ще се прави на пацифист, ама бледоликите около него ще решават

2

Анонимен

преди 12 години

Мамка ви еврейска, света ще вкарате в така война, че не ми се мисли....

1

ИДЕ

преди 12 години

Без САЩ и Израел светът би бил едно много, много по-добро място.