102

до 121

преди 12 години

Там е работата, че те не мислят като теб, те мислят, че тъпака произвежда, а те с аумни и преразпределят. Приватизира ли се неща, което след това работеше? Сега преватизират и училищата и този Игнатов с 30 000 бонус. Не бил взел? ъхъ. Аре, че вчера след тези работи, дето ги писах компа започна да ми се управлява отвън. Което означава, че следят.....Еднакви са, разни крила на ДС, дойдат на власт и се цепят.

101

МАФИЯТА НИ ГАЗИ !!!

преди 12 години

Тиквата вместо да е в затвора е на ски с марионетката си !!!!!!!

100

Плевня

преди 12 години

Бочко аз нарочно не искам да се местя до теб в Бояна, тъй като жена ми на не ни хване на калъп.

99

Анонимен

преди 12 години

как може да говори за популизъм човек който получава ерекция само пред камера.

98

Анонимна

преди 12 години

Коментарите ви са нескопосани също като всички вас - защо не коментирате темата по същество, а бълвате небивалици? То е ясно, че нито имате ерудицията, нито пък най-малкото елементарна обща култура, за да напишете смислен коментар. Все мрънкате и все някой друг ви е виновен, че сте на тоя хал. И все вие сте най-умните, а другите прости...Гражданската ви позицитя е само "на лист хартия", в повечето случаи осеяна с безкраен брой правописни и граматисчески грешки...защо ли?

97

Плевня

преди 12 години

Бочко незнам жена ми с кого спи, но аз с теб ще спя винаги !

96

Анонимен

преди 12 години

На снимката : щасливи бонусчии на излет,а народа да го...

95

До 117

преди 12 години

Извода е , че щом не могат да произвеждат , значи са много *** ! А пък защо ние сме избрали *** да ни управляват , то е друг въпрос !

94

edin bylagarin

преди 12 години

До като ходят на ски в Банско хората гладуват и се 4удят как да си купят хляб. И данъците не са най-ниски в Европа,а са равни с европейските дори по скъпи .Ами заплатите какви са ?дори македонците ни минаха по заплати и всеки уикенд са на по4ивка в Банско ,а бългатите не знаят и не са чували за Банско.Кой им дава право да вдигат данъци и цени ,защо не вдигат заплатите?В България има фирми с месе4ен оборот от 400 000 л. с по 10 4овека персонал и заплата от 400 л.това е геноцит събусе народе!!!!!!

93

факт

преди 12 години

Не по думите,а по бонусите ще ги познаете !

92

БАЧКАТОР

преди 12 години

Сега Бат Боко за да ни докаже че не е популист ще разпореди да се вдигнат данъците за медикаментите !

91

DO 103

преди 12 години

Това са олигарси...характернба тяхна черта е, че прерзапределят средства, но не могат да създават. Затова и икономиката ни е схемна.

90

Анонимен

преди 12 години

Според Игнатов богатите създават работни места и затова наливал 10 милиона в частното образование. Преди това бе казал, че налива пари, защото там били деца на интелектуалци и средна класа. Да дойдат Anonumous!!pLEASE!

89

до 110

преди 12 години

Всеки който не носи прякор тиква...

88

Георги Жеков

преди 12 години

Този комунист и неговата банда ги вълнува само благоденствието на недъгавите им отрочета и на тях самите....Долу гнусната комунистическа клика ГЕРБ...

87

ДО 110

преди 12 години

Предлагаме ...*** ЗА ДА МОЖЕ ДА ДООКРАДНАТА ВСИЧКО КОЕТО Е ОСТАНАЛАО И ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА...ВСИЧКИ СА МАСКАРИ ТЕ ТОВА Е КРАДЦИ НА ПРЕХОДА

86

АЛО

преди 12 години

б б дали ги e*е всечките/ много са усмихнати/ плевнята май най щаслив

85

Куклута и кукловода

преди 12 години

Бойко Борисов карал ски? Нееееееееее. Той стоял, а пистата се движела под него. . ЯЯЯЯЯЯ, кукловода си взел кукличката.Що да не похарчат малко НАРОДНА пара?Нали затова "СПЕЧЕЛИХА" убедително.

84

55-40

преди 12 години

ГЕРБ и БСП си мерят бонусите, министри вземали хиляди!!!!ЦИРК НЯМА КОЙ ДА УПРАВЛЯВА ТАЗИ ДЪРЖАВА

83

ГЕРБ forewer

преди 12 години

Увеличи цените на лекарствата Бойкооо , мачкай *** яко да мръд