96

139 ГОДИНИ ОТ ОБЕСВА

преди 12 години

Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти... От там не виждашсъдбата на достойния ни род.Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи...Край просяка минава БееМВе.На "пътя към Европа" се продаватв ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очите им гори.Спи, Дяконе! Не се събуждай!Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочакамечтите си, разпънати на кръст.

95

хаха

преди 12 години

холандеца е изключително много работлив човек, като види нашите гастарбайтери как работят естествено ще ни мразят, това го говоря от личен опит.... колкото и минуси да ми слагате истината си е истина - ***, МЪРЗЕЛИВ, ЗАВИСТЛИВ народ се развъжда в България!

94

развеселен

преди 12 години

На тоя пундяк му е отказала някоя българска девойка /или младеж/ и той е много гневен на всички българи!!!

93

Тракийски

преди 12 години

Мега мноо ме радва , че половината оттук сте уникални комплексари, които едва ли не защитавате холандците ...МОгъща нация известна на света с това ,че там наркотиците и *** са озаконени. Тия клоуни не струват пет пари пред нас единствената причина поради, която са с по-висок жизнен стандарт е ,че си продават *** на всеки . А колкото до това , че сме трябвали на ЕС заради земята си - звучи комично казано от народа , който е там заради две пристанища.

92

ФАКТ

преди 12 години

Абе колкото по- на север отивате, толкова повече ненормалници има.

91

AYYYYYYYYY

преди 12 години

НЯМАТ НИщО ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ но не искат евреите и мюсюлманите...чЕТЕТЕ....

90

твистер

преди 12 години

Проверката е висша форма на доверие. Защо да не се направи.И Вие, ако имате "сумрачни субекти в задния двор" сигурен съм, че ще бъдат проверени :)

89

от бг

преди 12 години

meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/ е това сайта

88

Анонимен

преди 12 години

"...по-друга мисъл за този анти-български сайт.Кого холандците наричат българи и против кого, всъщност са?Дали против истинските българи или против онези, ..."Не му мисли много, колкото и да ти се ще - не става.На запад гледат на ВСИЧКИ източно-европейците като на *** - всичките са били крадливи, хем им вземат от работата, хем лежат на социални помощи и им източват хазната, хем били гейове, хем се плодяли прекалено ...*** мислят еднакво и на Изток и на Запад. ;)

87

Анонимен

преди 12 години

Абе чета и се чудя на кривия ни патриотизъм. Представете си как ни налазват сирийци, иракчани и египтяни, щото в техните страни е тегавина. Ще ги потърпим малко пък яе почнем да лаем по форумите и съм убеден, че не един, а десет сайта ще се създадат. Замислете се за протеста срещу горивата миналата година - лай, лай, лай, ама не за друго, а защото на некой му се протестираше. Къде са сега тия хора, когато нафтата е с 30 стинки отгоре? Ами седят си вкъщи на топло и мрънкат по форумите. Жалко е

86

Анонимен

преди 12 години

холанците не искат мюсюлманите и най вече евреите които ходят там с комерсиална цел,т.е. да им вземат паричките

85

AYYYYYYYYYYY

преди 12 години

И кой европеец иска евреите и мюсюлманите?Вие или не може да четете или сте изменници.НЯМАТ НИщО ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ...чЕТЕТЕ....

84

Анонимен

преди 12 години

Този сайт със сигурност е на емигранти. холандците нямат толкова акъл за благотворителност.

83

хаха

преди 12 години

Хейтърсвтото не патент на БГ само :)

82

Анонимен

преди 12 години

Аз не се сещам нещо холандско да е станало известно.Нито правят Мерцедес нито кисело мляко.Какво правят тези ***,че да имат претенции?

81

твистер

преди 12 години

А също така намерих друг сайт, за помагане на сираци от Източна Европа:kindertehuizenoosteuropa.nl/

80

Анонимен

преди 12 години

rnw.nl/english/article/opposing-islam-central-tenet-dutch-freedom-partyment-form Моля, *** да не трие линка за да може повечко БЪЛГАРИ лично да благодарят на господина за топлото отношение към нас.

79

!

преди 12 години

Сега заслужават да се съберем в Нет-а читателите на сайтове и да им пуснем в сайта по една Христостоичкова!

78

Анонимен

преди 12 години

на мен ми хареса идеята и ние да направим сайт за оплаквания срещу същите "определени групи", но холандеца не помага с това "определени групи", не може ли да бъде по-точен

77

gb

преди 12 години

Y NAS ,,,,ORANJEVOTO E LAINEN CVET ,,,,,,,,,DA NE SE BARKAME V *** I NEKA XOLANCITE SI GI EDAT