22

Охранител

преди 12 години

А Уорлик си е точно еврейско зомби...то и на човек не прилича даже...ама ние си го слушкаме...по зомбиран и нахален американски посланик в България никога не е имало досега...

21

Анонимен

преди 12 години

и как да не..като те си определят цената както на тях им е угодно

20

Анонимен

преди 12 години

Га яди кюфтаците на видинскийо мост не плака? После щъ плачиш!

19

Охранител

преди 12 години

Ами да, нормално те US компаниите имат интерес сама там, където са големите далавери...що пък да не вземат да ни построят Белене и да ни продават еленергия...съвсем да ни изсмучат...като с ъс шистовея газ, да ни изтровят водата и газа да ни продават на супер цени, нищо, че си е наш...

18

J.

преди 12 години

Ако се съгласим хамериканците да строят АЕЦ-а, автоматично се превръщаме в мишена на иранските ракети... С оглед сигурността на България най-добре е да е строена от руснаци. Тогава тази опасност няма да я има... И махнете веднага тази снимка! СРАМ!!!

17

АЛО

преди 12 години

//колко омраза има към него/ тей като гледам мисля че е програмиран робот / ти *** / като тях ли искате да станем / ние сме българи

16

Анонимен

преди 12 години

Вкопчили са се в нас като кърлежи и не се отказват, ами все по-дълбоко се забиват. Само щели да проучват!!! Как ли пък не!!! Откривателя има права върху добива, почти автоматично!!! Ще ги пусна срещу пет лева в моята кухня, с продукти от моя хладилник ще ми сготвят ястие, ще ми го продадат по ресторантски цени, а аз ще мия съдовете, ще плащам тока и водата и ще се чудя от къде да напълня вече повредения хладилник...

15

Стария

преди 12 години

Американският насранник непрекъснато се меси във вътрешните работи на нашата суверенна държава и никой не поставя въпроса : Докога? Какво означава това? Нормално ли е, на никой представител на държавните институции, като се започне от президента и се стигне до Цецка, това да не му прави впечатление и да няма съответна реакция? Ами, те ако не се сещат, то лешоядите, т.е. журналистите да го притиснат до стената. Досега бяха руснаците, сега американците, а много отдавна - турците! СТИГА! БАСТА!

14

V

преди 12 години

УОРЛИК С ТЕРРОРИСТИ КАТО ВАС РАБОТА СИ НЯМАМЕ GO HOME

13

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

"Във връзка с продължаващата тежка зимна обстановка в страната и авария в ТЕЦ "AES Гълъбово" от 01.00 часа на 10 февруари ще бъде спрян износът на на електроенергия, съобщиха в четвъртък от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма."Ваййй! Ворлик, турбин'та са учупи, ва! Хамериканската турбина не се чупу, тя отмаря!

12

Анонимен

преди 12 години

Затова ли агентът на американците (и не само на тях) Боце провали всеки възможен договор с руснаците? За да може на американците да си даваме парите? Хубаво, но руснаците вземаха отработеното гориво и си го закопаваха нейде в тайгата. А американците ще си вземат ли отпадъците от АЕЦа или ще ги закопаваме я в Добруджа, я в Софийското поле?

11

Долу САЩ!

преди 12 години

Как позволявате на този ГНУСАР да стои пред снимките на такива български светила?! Махнето го вендага оттам.

10

шисти мисти

преди 12 години

Айде къш в Америка да си търсиш шистов газ, интересите са АМЕРИКАНСКИ, а не български. Ако е за нещо добро никой няма така яростно да ни притиска да го приемем. От доброто никой не бяга.

9

Лелее

преди 12 години

Няма място държава, в която САЩ да са се намесили и тази държава да е прокопсала! А примерите за обратното са десетки!

8

Анонимен

преди 12 години

"българското правителство трябва да каже дали ще има тръжна процедура, дали искате свободна и открита конкуренция"Да бе, Ворлих е прав. Ако има такива неща хамериканците нямат шанс, понеже тяхната ядрена технолгия струва пъти повече от френската и немската, която струва пъти повече от руската... Апропо, какво стана с AES-Гълъбово, великата хамериканска технология? Аварира още през първата зима. И в двата блока. Един след друг. Конграчулейшънс.

7

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Раковски, стреляй!

6

tosh

преди 12 години

айде спрете се вече де!!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Раковски,защо стоиш безмълвен?

4

Анонимен

преди 12 години

тия мизерници хамериканци ,що не си гледат хамериката ,а се натрисат на хората

3

Анонимен

преди 12 години

Махнете веднага тази снимка! Кощунство е!