145

Калин

преди 12 години

ХАХА.. НА МЕН ЛИ .. ГОВОРИШ, ЧЕ ЗАРАБОТВАМ.. НА МЕН ЛИ? ТОЧНО ТИ И ПОДОБНИТЕ ТИ

144

Анонимен

преди 12 години

АМА КАТО ЕНЕРГОНЕЗАВИСИМИЯТ ЕКВАДОР ЛИ?????

143

пак да калин

преди 12 години

Калине, ти на това научно-обоснован документ ли го наричаш? Който или която го е писал/най-вероятно една женица, бивш сътрудник на Шеврон/ е избягвал научните доказателства и е писал с доста условности и обтекаемо, но..... това не е за твоя интелект. Подписите защо ги няма. Анонимен "документ" не се признава.

142

Анонимен

преди 12 години

Калине, прати го на американското правителство и им кажи да не се притесняват, че вчера нещо са се притеснили от тоя фракинг, пък и в 16 щата все още не дават, бива ли такива работи...

141

?

преди 12 години

"Европейските шистови скали обаче са по-дълбоко и очакваната цена при която добива би бил рентабилен е по-висока, като оценките се колебаят между 340 и 560 американски долара за 1000 куб.м."кое е евтиното?

140

Анонимен

преди 12 години

Калине, ела да ти дам 5 лева, да ти бия един шут в *** и да си лягаш, а?

139

Охранител

преди 12 години

Хубаво вижте снимката! Мазната мижитурка - еврейска Ричард Морнингстар видяхте ли я? Може ли тази хлъзгава змиорка да предизвика доверието дори и на най-нискоинтелигентния българин се питам аз? А мислите ли, че Р. Плевнелиевму вярва...? Е защотогава бе джанъм...казано на чист английски...??? :)))

138

?

преди 12 години

"По повод на писмата на народните представители - г-н Иван Костов и г-н Мартин Димитров"какво да коментираме повече.....те са си написали кой им е поръчал този доклад

137

За БЕДНА България...

преди 12 години

ШИСТОВИЯ ГАЗ --НЯМА АЛТЕРНАТИВА!НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА СКЪПО И ПРЕ-СКЪПО ....ЗА РУСКИЯ ГАЗ И БЕНЗИН---КОГАТО ИМАМЕ ЗАЛЕЖИ ЗА 300-г. НАПРЕД ...!БЪЛГАРИ ,ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЕТЕ, ЧЕ РУСИЯ ИСКА ДА ВИ ЗАРОБИ!РУСИЯ ИСКА ДА СТЕ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ ....ЗА ДА СТЕ Й ПОДЧИНЕНИ И СЕРВИЛНИ !РУСИЯ ОТ ВЕКОВЕ ЖЕЛАЕ ДА СТЪПИ НА БАЛКАНИТЕ И БЕЛОМОРИЕТО!РУСИЯ ИСКА БЪЛГАРИЯ --ДА Е ЗАВИСИМА ОТ НЕЯ И НЕЙНИТЕ ГОРИВА-ЗА ДА Е В ПОДЧИНЕНИЕ!

136

до Калин

преди 12 години

калине, пиши, заработвай, майната й на България

135

Калин

преди 12 години

МИ ПРОВЕРИ БЕ .. ТОВА Е ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ :) ПАЛЯЧОВЩИНИТЕ ВИ СА ВСЕИЗВЕСТНИ ..ФУНДАМЕНТАЛНО НЕГРАМОТНИ.. :)

134

Анонимен

преди 12 години

ДОСТА ЧЕРВЕНИ ПРОДАЖНИЦИ ДРАСКАТ ТУКА

133

?

преди 12 години

Практиката в САЩ показва, че газът излиза не само през кладенеца, а и от други места и понеже се разтваря във водата, замърсява всички водоизточници около мястото на добива.Изследванията показват, че в рамките на еднокилометровата зона около газов кладенец нивата на разтворения в подпочвената вода метан може да достигне до нива много над допустимото, включително до степен при която водата може да се подпали

132

Калин

преди 12 години

Единствените който ЗАЕКВАТ СА ЕКОТАЛИБАНИТЕ .. ИЗМИСЛЕНИТЕ ЕКОЛОЗИ.. ФАКТИ ОТ ПОЛЕМИКИТЕ С ТЯХ .. ТЕ НЕ ГОВОРЯТ И НЕ СПОРЯТ НОРМАЛНО.. ТЕ СЕ ДЕРАТ НАГЛО:)

131

?

преди 12 години

do Калинтова може да го е писал само платен *** като теб

130

Анонимен

преди 12 години

келнерчето кво се е нахилил..сигурно си мисли колко ли комисионна ще лапне от шеврона!

129

САЩ - фракинг

преди 12 години

Добивът на шистов газ не е съвсем безопасен за околната среда и това се потвърждава от ново решение на правителството на САЩ, което ще изисква фирмите, добиващи газ по този метод, да разкриват какви химикали използват при хидравличния фракинг по време на работа из обществени терени. Това предвижда проектонаредба, разработена от вътрешното министерство.Президентът Барак Обама обеща по време на реч миналата седмица, че правителството ще разработи пътна карта...

128

Калин

преди 12 години

ко стана бе ВИЕ КО.. АКАДЕМИЦИ ЛИ СТАНАХТЕ .. ЕКО ТАЛИБАНИ :) ПАК ВИ КАЗВАМ.. НЕ ПРАВИТЕ РАЗЛИКА .. МЕЖДУ ТЕЛЕГРАМА И ИМЕЙЛ.. ТРЪГНАЛИ СЕ ПРОБУТВАТ :)

127

Анонимен

преди 12 години

АААААА, тия американци се изредиха да лобират за тоя шистов газ. Вече почват адски много да ми лазят по нервите. Не стига, че завлекоха цел свет с тия финансови кризи, ми сега и нахалстват.

126

до 148

преди 12 години

минаха 15.3 трилиона, август миналата година вместо да фалират вдигнаха тавана на задлъжнелост до 16.7 трилиона, скоро и тях ще стигнат, съвсем скоро. САЩ са нищо повече от една фалираща пирамида.