60

Анонимен

преди 12 години

Преди 20 години, имаше една истина :Има три вида любов. Френска, турска и българосъветска :)))

59

Анонимен

преди 12 години

Не само Шеврон а и други компании ще добиват шистов газ в България. Русофилистичните ако ще да *** от яд, това е положението.

58

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 69Ха! Амчи що не си го вадим газа ние, бре Оли?Защо "Шеврон"?50 години традиции във фракинга и изведнъж - "Шеврон"???

57

Обитател

преди 12 години

А бре, всеки си прави гражданска отговорност, до сега не съм чул един да е получил споменаваните суми в полицата!!!А убиват хорица по шосетата всеки ден.

56

ivi

преди 12 години

Меже ли за пореден път да осират всичко - не са изчистили цариградско , но за сметка на това от 8 сутринта махат колите от локалното , не можело да се показваш на прозорците и тн ... да им пикам на дупедавщината ...

55

Истината

преди 12 години

На територията на Североизточна България през последните 50 години са прокарани стотици сондажи. Над 200 от тях са с дълбочина по-голяма от 2500-3000 метра, без никакви аварии или замърсявания на околната среда. Досега няма научни доказателства за опасности или вреди от проучвания на шистов газ. Предварителното насаждане на страх у местното население от земетресения, замърсяване на питейната вода, почвата, изселване и прочие е неоснователно, заяви Костов.

54

Анонимен

преди 12 години

63Не бе, те застрахователните компании правят такива застраховки, че да губят. :)))

53

Анонимен

преди 12 години

е. Аз вярвам на учените и призовавам и вие да вярвате на учените, иначе се занимаваме с шаманство. Несериозно е да подценявате становище на научния съвет по геология на БАН. Пита се откъде си съставяме мнение, ако вие си съставяте такова становище? Имало е 200 сондажа и досега нищо не се е случило, подчерта Костов. В становището на Геологическия институт при БАН се казва, че Геологическият институт подкрепя и извършването на проучвания за установяване на ресурс от шистов газ у нас

52

kantara

преди 12 години

Tazi ne idva za dobro ! Da ste videli niakoi da otiva da plache na chujdi grob ! Tezi misliat da si opraviat ikonomikata sas plachkosvane - she dobiem shistov gaz ot BG , i napravo na nas shte go prodavat , kolko mu e da ubediat balgarina che ne e vreden za okolnata sreda dobiva - no 29 go kaza (tochka 3ta)!!

51

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 57Застрахователни компании???Искаш да кажеш, че не лъжат???Ха-ха-ха!Ти ми оправи деня, ве Оли Go Frend!

50

вихър

преди 12 години

наистина америка агонизира и умира не съм вярвал,че толко скоро щте загине капиталистическата система.дори европа от 7 години е в криза но се криеше умело да няма разочаровани от евросъюза но стана по лошо сега щте се разпадне еврасъюза а америка е бита карта там хората се борят да оцелеят в голямака криза.наистина трябва да сменим курса и да завием към русия и китай там няма криза а процъвтяват и преуспяват.ако се забавиме щте потънеме като титаник със америка и европа.библията предсказва краха

49

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 52Та кой е правил 200 сондажа?Не ми пишеш, нещо...За чернобилски облаци не говорим, говорим как да предотвратим подобно нещо.Ама какво ли съм седнал да обяснявам, то бива бетонна кратуна, ама твоето с волфрамова арматура...

48

Анонимен

преди 12 години

54Ще те открехна за нещо. Застрахователните компании пресмятат риска от замърсяване следствие на сондажи на 0.06% :)))) Та, дебилний, дали смяташ, че застрахователите са *** и ще лъжат на поразия ?

47

.I.

преди 12 години

Правим бас, че след като си отиде в къщи тая, ще последва тайна визита на Кабасуратя при Ердоган. САЩ се интерисуват само от интересите на Турция в региона!

46

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 49Като гледам как Бойко се *** за шистите, направо ти повярвах!Значи тръбата с нефта опасна, а химиите Шевронски - с витамини и комплекс микроелемнти???Тиквата, като е толкова отворен, да вика Милер и да късат договора!Нъл тъй?P.S. Яко гердерастия те тресе, брато! Щом съм против герб, значи съм ***!Щом съм против Шевронските батаци - значи съм русофил! СмЕх!

45

Анонимен

преди 12 години

ДО 47Простотията ти расте на челото. Като не можеш да водиш цивилизован разговор, защо не излезеш да ринеш сняг, бе, безсмертний? Какъвто и да е съставът на химикалите, едва ли е по-опасен от Чернобилски облак или от ядрени отпадъци в Северно море. Или викаш, може да е отровно, ама само да не е американско!

44

Анонимен

преди 12 години

50Това ви остана :))) да кълнете като ***, каквито всъщност сте.

43

Анонимен

преди 12 години

47Опасно е единствено русофилистичен с власт. Слава богу, на последните избори се реши и този проблем.

42

Анонимен

преди 12 години

Цялата истина, хахаха! Ти бил ли си в Китай, оптимист? Знаеш ли на каква цена е техния "възход"? Можеш да заминеш и да се насладиш на живота в С.Корея, Китай и Русия. Но не искаш, стоиш тук и бълваш пяна.

41

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 43А ве, *** липов!Ти не разбра ли, че химикалите във водата са опасни???А съставът им е фирмена тайна.Та кой ги е правил тези 200 сондажа?