68

Анонимен

преди 12 години

Респект Дянков! Какво ми дреме за 233 000!

67

pege

преди 12 години

не го гледайте какво говори а какво прави. Фурнаджийска лопата.

66

До 98

преди 12 години

А ти откъде знаеш ,че няма да умра?Може би ми трябват за лечение!?

65

Анонимен

преди 12 години

Не че нещо, но прости хора трябва да се замислите че през тези хора минават милиарди и работят на заплати от по 800 лв. Кой от Вас би го правил а?държа да отбележа че не съм държавен слижител, но трябва да се замислим че определени хора е необходимо да бъдат стимулирани!!!А, Вие като сте прости и не сте учили - хак да Ви е :)

64

Анонимен

преди 12 години

ГНУСНИ *** ! ЩЕ ГОРИТЕ В АДА !

63

@

преди 12 години

.Защо у нас "бюджетът" няма пари и няма да има?Защото у нас в бюджетният "сектор" са безсмислено "назначени" над 800000 човека, а трябва да бъдат десет пъти по-малко!Ако не бъде изпълнено основното правило за вярно съотношение между "активи-стойност-качество-ефективност-резултат" следва просто фалит.Защо у нас няма закон за фалит на физическо лице, а в целият ЕС го има? Кой има интерес от това? Защо има разплащания в брой? Защото са непроследими у нас, нали! И ето Ви огромна престъпност.Защо касовите апарати у нас на всеки "търговец" трябва задължително да има on-line "непрекъсната" връзка с НАП ? Никъде в ЕС го няма това, а ние сме първи за това.Кой има интерес от това? Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби. Каква полза могат да донесат само законите там,където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Докогато това е истина,това ще е истината!

62

Анонимен

преди 12 години

Криза е. Така се бори кризата с бонуси. Само ГЕРБ!

61

Анонимен

преди 12 години

подписваш договор да работиш 8 часа за xxxx лева............каква допълнителна работа са свършили? да не би да са оставали след работно време?е айде може някоя засукана мома да е останала да я плющат дъртите нерези ама то това работа ли е за която трябва да се плаща

60

Анонимен

преди 12 години

Браво Дянка! мачкай *** български!

59

Анонимен

преди 12 години

95И вие няма да умрете без 233 хилки! Какво плачете като вдовици за.....нецензурен израз:))))

58

bbb

преди 12 години

Хах, ГЕРБ - новите комунисти, ама таман същите като старите червени престъпници!!!!Чакам нова партия "Трикольор" примерно, белкем до кат сме живи, попаднем на читави хора.

57

!!!

преди 12 години

ЕС и особено Холандия носи отговорност за България, защото Вие ни приехте в ЕС, а не ние Вас. Човекът е обществено животно.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Правото на Свобода на Словото е над всичко - защото това е Началото и след това идва Действието.Гражданите управляват чрез своите политици, а не обратното!Следователно над политиците трябва да има пълен, постоянен и прозрачен контрол от страна на Гражданите.У нас това вярно ли е? Ако е не - Как да стане това? За какво Гражданите избират и плащат на политиците тогава!Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

56

Анонимен

преди 12 години

83 бегай пък ти, ако има тема за торенти си пиши, ама какво ми пишеш тука.Няма да умрете без музика и филми!

55

Анонимен

преди 12 години

След такива новини сивият сектор няма да намалее.Взе да ни писва,как се разпределят нашите пари.

54

Анонимен

преди 12 години

имат преизпълнение на плана сигурно затова са получили средно по 1327,99лева.а миньорите трябва да стачкъват за 1000 лева да получат . въпреки яе са преизпълнили плана. мръсни долни *** са нашите крадливи управници *** М О Т А

53

До 69

преди 12 години

Сгрешил съм.Но ако имаш нещо под шапката ще се сетиш,че е ,,херувимчета,,.

52

Анонимен

преди 12 години

Ами да ,като пак бъркат в резерва !

51

....................

преди 12 години

Дянков раздаде наши пари на свои хора , а не свои пари на наши хора .Той с неговите хора направиха бюджет на мизерията за нашите хора и бюджет на благоденствието за неговите хора .За справка :неговите хора са чиновниците гербаджии в МФ , а нашите хора сме около 90% българи ,в това число и поддръжниците на ГЕРБ.

50

ето ги

преди 12 години

Ха, ха, ха! Само Доган взе 2 милиона лева за едно хонораче, при това за работа, която не е свършил. Кобурга задигна стотици милиони лева, като присвои земи и гори, които са държавни, обърна външния дълг, от което БГ загуби един милиарди лева, взе огромни комисионни от продажбна на държавни предприятия, пр. БТК. Станишев - живеел на гости при приятел, в чуждо жилище и приятелят му го хранел. Първанов - млад милиардер. Това са бандитите!! А тия пари са дадени на 176 служители за извънреден труд.

49

Анонимен

преди 12 години

Европеецо, та това са комунистите, защо се правиш на сляп или така ги изнася?