261

до 358

преди 12 години

Прочети каква простотия си написал!

260

Анонимен

преди 12 години

Те *** и масов убиец ще защитят,само и само да могат да наплюят Боко и Цв.Цв.

259

Анонимен

преди 12 години

Полицията няма нужда от умни и знаещи полицаи или поне докато ги управляват недоучени селяни, както е сега.

258

тери

преди 12 години

на всички които гласуваха за тикваря.,пожелавам децата им да изживеят същото което е изживяло това 5 г момиченце,а на вас пожелавам ,БЕРЕТИ ,ПАЛКИ И БОИ.

257

Анонимен

преди 12 години

Каква е разликата между българина и гербер! Ми първият е интелигентен, а втория просто полицай - ***!

256

Анонимен

преди 12 години

Някои сънуват престъпници като кокошка просо Не става въпрос за престъпление и наказание Нито за задържане на издирвани опасни престъпници въоръжени и опасни А за задържане на заподозряни в престъпление което не е доказано.

255

До 346

преди 12 години

Ха сгреши, аз имам 2 (двама) уволнени контрольори в актива си точно заради това, че проверяватмен, но тези които са без билет не!Винаги съм на страната на закона, когато обаче се изпълнява съвестно.В момента Вътрешно разследване проверява полицай по мой сигнал, за това че взе подкуп от шофьор и аз минах покрай тях и се намесих на страната на шофьора, който отказваше по "мекият" тон на полицая! Това е МВР - лентяи, търтеи и лакеи!

254

Анонимен

преди 12 години

346, не всички са гербери в България. Това ти е грешката.

253

Анонимен

преди 12 години

*** виите, като куче на умряло..

252

шопо

преди 12 години

е утре гласувайте пак за Герб и БСП

251

Бойко е мутра

преди 12 години

Бойко да си каже какво направи и във Варна през същата 2004 при задържане!!Абсолютно всичко което е написал човека си е точно така!!!

250

Анонимен

преди 12 години

Вийте червени *** ***, ко става огладняхте ли няма ли порции.

249

Анонимен

преди 12 години

Това са ГЕРБ!

248

Анонимен

преди 12 години

"А БАТЕ БОЙКО НЕ СИ ПОПЛЮВА - ЯКО БИЕ И ГИ ПРЕВЪЗПИТАВА КАКТО ТРЯБВА"Жалки ***. Тюфлекът от Банкя си пие и яде с олигарсите, дава парте на държавата уж за строителство, а то право в ръцете на мафията.Яко биел! Кого? Малки деца и момиче с антиправителствена страница във Facebook и техните родители? Пфу!ГЕРБ е партията на отрепките в България!

247

Анонимен

преди 12 години

Само едно не мога да разбера вече толкова много случая на насилие и продължават да отричат

246

!

преди 12 години

Не ви ли прави впечатление, че комуназите леят сълзи само за престъпниците! За жертвите и дума не се отваря!

245

Опело

преди 12 години

България върви по пътя към гробищата, дали е прав или не там свършва. За да бъде една територия държава, трябва да има народ, армия да го пази от външни врагове, полиция да защитава законовия ред и умни хора, които да я управляват. Ние нямаме нито едно от тези неща. Имаме тълпа, наемници, мразени от всички новобранци и събрани ***. Гответе се за черните дни, които ни очакват. За тях са виновни всички мислещи, ве от тях започва историята и всички, които ги подкрепят.

244

До 332

преди 12 години

Защо смяташ, че отивам на Запад с идеята да съм в близки отношения с полицията, а?!?! Ако твоето мислене е криминално и си го изпитал на гърба си както се разбира от писанията ти, то тогава ти не си нито за Запад нито за Изток, а си просто престъпник и към такива отношението трябва да е твърдо.Тук (в България) просто полицията НЕ си върши работата и не само тя и Прокуратурата и Съда изобщо цялата държава е ***, а когато смениш обора с по хубаво, защо ти е да хвърляш къчове, като побеснял?!?!

243

:)

преди 12 години

ти си много *** бе !!!!!!!

242

!

преди 12 години

"Полицията в Пловдив издирва 19-20-годишен младеж, пребил с дървен кол 65-годишен мъж от град Куклен." Да внимават като арестуват катила да не го ошамарят, защото комуназите ще вият до припадък! Не е виновен Борисов, че сте кофти хора! И че децата ви изобщо не са възпитани!