15

Пепи

преди 12 години

Българите са ***!megafon.blog.bg/politika/2012/01/16/bylgarite-sa-myrshi.883693

14

до 7

преди 12 години

Евтиното политиканстване си отива, както си отиде член първи на Татовата конституция. Интересите на народа нямат политическа окраска и партийна принадлежност! Концесия е вече най-мръсната дума в речника ни, всеки концесионер изнася печалбите, след като хубавичко ни е остригал, а за нас остават само пораженията от деиноста му... Само дето на един , двама са им пораснали банковите сметки и рано или късно се омитат я към САЩ, я към Южноафриканската република, я към Уругвай.

13

Ужас

преди 12 години

Самода припомня на платените или тотално заблудени гербери няколко факта от последните месеци - герб се продадоха на мутрите в Банско и им узакониха незаконните лифтове и писти! Герб се продадоха и на мутрите софийски и узаконяват строежи по Витоша! Герб са ба път да продадат земята на еврейските *** от Шеврон! Плюя на тях! Ккато и на всички предишни! Ще има май виссящи по дърветата, защото друг изход не виждам! Предишните бяха ***, тези направо се осират! Ще избие всичко някъде!

12

Анонимен

преди 12 години

яне пак се изяви и сега има рев от двете страни получава се тука има тука няма,маи ще има наддаване скоро за газта,да доста добре се получи *** сега ще реват,а ние ще може да искаме понижаване цените...

11

Анонимен

преди 12 години

така че да се прави ОВОС ОВОС?Какво означава?

10

Анонимен

преди 12 години

Аман от еколози! Всеки си плаща за "научни проучвания" за да компрометира добиването на по-евтин продукт! Що Русия и Египет да не си продават природния газ!? Всичко друго е вредно само тяхното не е! И типично по български кой чул-недочул се съгласява!

9

Ужас до 7-ми

преди 12 години

Абе 7-ми, абе герберска подлого, абе какви бсп=та и гоцета са ти в устата бе? Плюя на всеки, който ще си продаде *** и нашата природа на уродливи печелбари! Гоце, моце, бб, цвцв - плюя на всичките, ако някой от тях продаде земята ни на ***, които ще ни продават най-вероятно по-скъп газ, но хич не им дреме за природата! Всичко си има граница и герб са на път да я преминат! Земята и водата не трябва и да се помисля да се застрашават! Ще изригне хорското недоволство и ще стане страшно!

8

Анонимен

преди 12 години

Добив на шистов газ у нас означава алтернатива на другия газ,и оттам-шанс за по-ниски цени за българската икономика.Познайте от раз кой няма интерес от подобно развитие на нещата.?

7

Ужас

преди 12 години

Аз ли нещо не разбирам или тук в прав текст се казва, че никакви забрани няма да има, ами просто се отлага с малко, докато си го прокарат законови и хич не им дреме!? Абе има ли един БГ политик с топки и с мислене за държавата и хората, да застане и да каже: ще гласуваме и приемем закон за тоталната забрана за проучване и добив на шистов газ, тъй като въобще не е ясно дали ще го има и дали ще е по-евтин, но наистина има риск от замърсяване! Плюя на всичката продажна *** - политиците!

6

Депутат

преди 12 години

*** как да го забраня тоз шистов газ, кат тия ми издържат щерката в чужбина и вземаха жената на работа!

5

Анонимен

преди 12 години

По продажна *** от ГЕРБавите няма!

4

специалист-турколог

преди 12 години

Някои хора добре са се ориентирали:За да направиш кариера в тази страна трябва или редовно да ближеш г..а на поредния голям брат, или да си му ***.Голяма прокопсия ни чака с таквиз хора начело!

3

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ подаде на народа един гол к*р!

2

Стария

преди 12 години

Положителна новина! Поне засега! Браво!

1

Рогозина

преди 12 години

Ами ,отивайте да ги глобявате в с.Рогозина!!!!!!!!!!!!!!!