11

Анонимен

преди 12 години

драскача на бсп в момента се занимава с първия коментар и му пише минуси в изобилие......смях.

10

престъпно бездействи

преди 12 години

Въпросът е, кога пожарникарят и Цецо Апартаменто най-сетне ще влязат в затвора, заради тяхното престъпно бездействие.

9

гнили оправдания

преди 12 години

Девизът на фалиралия селски цирк "Борисофф": "Нито ден без гнили оправдания!"

8

abe eiii

преди 12 години

CVETANOV stiga si lagal a si podai ostavkata,florov sashtostoycho ne se e samoubil,a e bil ubit ot mafiotite(antimafiotite)....vednaga si podaite ostavkite.

7

Диляна

преди 12 години

Ех г-н Цветанов. има ама много да наказвате. Има сигурни. съвестни и отговорни в тази институция. но има и много направо за затвор1 Да знаете само на кого служат ! Със сигурност не и на инсттиуцията! Вижте го този РОСЕН ИВАНОВ - Директор на ОДП-Враца. Докога ще има във Вашите редица такива? Прикрива престъпни лица!!! Този човек трябва да си понесе НАКАЗАНИЕТО! Вън от системата!!!!!

6

Анонимен

преди 12 години

Това е резултатът от срещата на сестрата с Борисов... Надявам се наистина да има наказани за този толкова жесток случай... Горкото семейство, през какво преминават... :(

5

онбашията

преди 12 години

правилно и е казал полицая, затова в болниците не допускат близки при тежките случаи, щото само *** псувни към лекарите и ги разконцентрират

4

БСП

преди 12 години

НЕКА ПЛЮЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ....СЕГА.

3

valeri

преди 12 години

Цветанов, тези полицаи са или участници в убийството на момичети, или отчайващо некадърни. И в двата случая мястото им не е в полицията а в съда. Или за убийство или за претъпна небрежност.

2

истината

преди 12 години

Браво на първия.Това е истината.

1

partizanina

преди 12 години

АЙДЕЕЕЕ ...ДРАСКАЧИТЕ НА МАФИЯТА ПОЧВАЙТЕ ПЛЮЕНЕТО И ПОВРЪЩАНЕТО.СЛОЖАТ ВИ ЕДНА СНИМКА НА ЦЕЦО ИЛИ БОЙКО И СЕ ОБЕЗВОДНЯВАТЕ ОТ ПЛЮЕНЕ.И ТАКА ВСЕКИ ДЕН.СТРАХОТНА РАБОТА СТЕ СИ НАМЕРИЛИ...САМО ДЕТО Е ЗА ***.