274

xph

преди 12 години

Не е бат Бойко, а бат Порко!!! Този е зле!

273

do 351

преди 12 години

Ама аз не си бъркам в носа а си чеша г....а.Тъй че не позна.*** е гордост а мутра е презрение ясно ли е!!!

272

Дедо Йоцо-Археолого

преди 12 години

Гледах новините сега, Бакъмска се опитва да обясни на животното, че зимния терен за археологията е като светлината за проявителите на фотографски филм, но Тиквата си знае своето-чадъри, калорифери, палатки и кожуси! Навремето един нацист казвал "чуя ли думата култура, и се хващам за кобура", Тиквата нещо ми напомня на оня хубостник...Сега остава да обвини тракийския владетел, погребан в гробницата под магистралата, че е комунист и нарочно саботира европроектите, не бих се учудил никак.Ама никак.

271

стефко

преди 12 години

половината от тук коментиращите явно никога не са хващали лопата, камо ли да се опитат да копаят в периода ноември - март. забележете - шефчето искало да открива магистралата ПРЕДСРОЧНО и затова нямало време за археолозите. само дето тия простотии с ПРЕДСРОЧНИТЕ откривания и ПРЕИЗПЪЛНЕНИЯТА на плановете знаем откъде са зазубрени. ако бойко беше шефче в египет, щеше да направи тунел през голямата пирамида сигурно :D

270

Смерш

преди 12 години

Какво ти разбира *** от кладенчова вода-камо ли тиквоглавия да е наясно с история или а процеса на едни археологически разкопки. Като е много отворен вместо все да раздава акъл, заради което вече станахме за смях по целия свят, най-добре да хваща лопатата и да влезе в ролята, която най ще му отива, и с която вероятно най-добре ще се справи!

269

Анонимен

преди 12 години

Успешният лидер се разпознава по ефекта на неговите глупости върху настроението на суверена. Ако след изричане на ярка глупост като тази, рейтингът му стои непоколебим или пък се качва, то това означава, че лидерът е постигнал най-важното: свързал се е с глупостта на глупавите, осъществил е контакт с развеселената им гламавост. Сключил е с тях интимен съюз, изградил е доверителна връзка. Нататък може да говори, каквото си поиска. Това е положението в нашия фамозен случай. Д-рНиколай Михайлов - Гласове

268

астра

преди 12 години

дайте го на иманярите обекта, те бачкат и през зимата. ще го опаткат за един месец.

267

Батко

преди 12 години

Всички отстъпват пред БорисовВ крайна сметка археолозите, строителите от Главболгарстрой и пътната агенция се споразумяха допълнителните проучвания и премахването на гробницата да приключат най-късно през юни.Така на строителят няма да удължава графика за изграждането на трасето, чийто краен срок е август 2013 г., и магистралата ще бъде приключена навреме. В противен случай страната може да загуби 200 млн. евро финансиране за аутобана от европейските фондове.

266

Анонимен

преди 12 години

е простьо си е простьо. аман от резилъците на простата тиква. всяка приказка на този ненормалник доказва, че не само главата не го слуша, ами не му и пука. да дойда санитарите, да му сложат усмирителната риза и да се свърши. да се отървем от робството на простите, неуки, алчни и прости мутри.

265

Анонимен

преди 12 години

Браво на Бойко! Ето така се работи! Евала! А не както нашите са си свикнали - от едната кълка на другата, топло им е, студено им е, ден на майстора, пък ако случайно им се доработи да полегнат, че може и да им мине. Хиляди оправдания само и само да не си седнат на *** и да свършат нещо.Евала Бойко! Продължавай така!

264

Д-р Чуклев

преди 12 години

По повод психичното здраве на нашия министър-председател, следва да се има предвид следното личностно отклонение:Теомания - състояние на делириум, в която индивидът вярва, че той е Бог, или по-леките форми е получил божествено вдъхновение в мислите и действията си.

263

Дедо Йоцо

преди 12 години

Какво да кажем за Тиквата, то за него всичко е казано преди векове...Такъв австралопитек не е заемал такава длъжност никога и никъде по света, но ние сме пионери в това отношение, винаги си избираме най-тъпите за управници и после се чудим що света се киска зад кадър, когато дават репортаж от страната ни.

262

IrD $ DGD & WAKE

преди 12 години

Човекът е обществено животно.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Често желязната дисциплина я налагат хора с дървени глави.Неограничени възможности имат само хората с ограничено мислене.Не е важно, че нещо се развива неправилно.Важното е то да изглежда добре.Обикновено на тия дето им е широко около врата ги стяга шапката.Добрите момчета отиват в рая,а лошите където си поискат, но най-често на майната си.Оказа се, че не живеем на *** на географията, а вътре в него.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Напредъкът на страната ни е осезателен - бяхме страна на розите, сега сме на - дозите.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

261

344

преди 12 години

"КАКВА ПО ДЯВОЛИТЕ ТОЧНО Е ВАЖНАТА АРХЕОЛОГИЧЕСКА НАХОДКА ????"сложно е за обяснение, нямаш толкова багаж да го схванеш, айде оди да се подмазваш,белким те огрее нещо от софрата

260

se2

преди 12 години

Той реши :Археолог значи *** а това означава да копаят на студено заради дедо и Белене.Ватенки да са като концлагеристи.И ще им поръча студ още студ и сняг.Рече ББ велики.

259

Анонимен

преди 12 години

Псетата си лаят,а кервана си върви !Така ще е поне 10 години ,още ...

258

340

преди 12 години

за медицинско не знам, согурно има, но знам как се нарича по скалата на IQ-теста, има такава група, напричат се "***"- граничи с олигофренията почти

257

Анонимен

преди 12 години

ПРОСТО НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ УТРЕ БОРИСОВ Е ПРИ ХИРУРЗИТЕ ОТ АЛКСАНДРОВСКА-И НА ТЯХ ЩЕ ИМ ДАВА ЗАПОВЕДИ КАК ДА ОПЕРИРАТ: "РЕЖЕТЕ И БЕГАЙТЕ ЩОТО АЗ ПАРИ ЗАРАДИ ВАС НЕМА ДА ИЗПУСНА.ХИРУРГИЯТА У НАС И БЕЗ ТОВА Е 50Г НАЗАД И ВСТРАНИ,ТАКА ЧЕ ГРАБВАЙТЕ КАРАНТИИТЕ И ДО 10 МИН ДА ВИ НЕМА!"

256

!

преди 12 години

анонимния комик само да ми обясни това :"Абе, гербави ***, и сега ли Бойко ви е невинен, че е готов да унищожи подобна важна археологическа находка..."КАКВА ПО ДЯВОЛИТЕ ТОЧНО Е ВАЖНАТА АРХЕОЛОГИЧЕСКА НАХОДКА ????ДА ТУРЯТ *** И ДА СЕ ЗАГРЕЯТ МАЛКО С РАБОТА , А НЕ ДА МИ ПИЯТ ВИНО ЦЯЛА ЗИМА И ДА ИСКАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ТОВА ,ЧЕ ВИНЦЕТО НЕ Е БЕЗПЛАТНО А СЕ ВОДЯТ АРХЕОЛОЗИ ПО ПРОФЕСИЯ НЯКОИ ХОРИЦА !!! АКО НЕ ДА СЕ ХВАЩАТ НА ПОЗИТАНО 20 НА ЗАПЛАТА ЗА ДРАСКАНЕ ПО ФОРУМИТЕ , ПАК Е НЕЩО!

255

Анонимен

преди 12 години

Няма как един посредствен, комплексиран *** да осъзнае защо разкопките са по-важни от *** му магистрали. Как е възможно изобщо да си толкова ***, не мога да го проумея? Това ме навежда на едни мисли за хората, които го избират за пореден път.